Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Благодаря !
Възползвах се от тази функция (изобщо не подозирах за съществуването и). Заключих канала. Само гдето вече всяко едно действие по менюто за работа с канали изисква PIN код(а и се оказа че веднъж въведен кода не може да бъде дезактивиран, или поне аз не го мога) но явно няма пълно щастие.....
Уижджет за OS X, който представлява практически копие на пулта за ТВ Philips 2013 г.
http://jctim.github.io/philips-remote-widget-osx/
PS. Не работят бутони 3D и на DPad-e.
MyRemote-App за Android - Version 3.26
https://play.google.com/store/apps/d...lips.oneremote
http://58pfl9955.wordpress.com/2014/...zw-entsperren/
От телевизори модели 2011, е възможно да се настройват параметрите на изображението чрез професионално ISF калибриране . Тъй като това калибриране може да бъде твърде скъпо, е препоръчително след като се настрои да се заключва, за да се предотвратят случайни промени. Но ако си закупите един използванTV, той е естествено непривлекателен, ако тези параметри са заключени и не можете да промените това.
A заключването е маркирано с малък катинар.
За отключване или заключване, трябва да се процедира, както следва:
- отидете в менюто за конфигуриране на телевизора
- отидете на настройки на изображението
- Активирайте ISF Day или ISF Night
- сега влезте с дистанционното "473473" (еквивалент на "ISFISF" на SMS клавиатура)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-02-14 в 17:05.
Чичо Тонгъл ни уведоми, че има нова версия на софта за 6хх8 до 9хх8 моделите: v173.46
Явно вече вадят през две седмици нов софтуер. Разбира се отново няма какви са промените (те и без това винаги са непълни).
QF2EU-0.173.46.0 (Date published: 2014-02-10)
- Solution for picture moves 5 pixel right when in PC/ Game mode.
- Solution on the level of the infobar on Bulgarian cable. (Blizoo operator).
- Solution about HBBTV (through the red button) that gives a black screen instead of video content provided by the broadcast.
- Improvements for Smart TV.
- Improvements in Russia text database.
- Improvements in audio/video sync in digital broadcast.
- Improvements in Video on demand applications (Ukraine and Slovenia)
Някой с реални наблюдения ?
Аз пробвах новиа ъпдеит,но както и първите пъти не намирам някъква разлика,всичко си е перфектно.Или моите критерий не са толкова големи.
Сега забелязах,че рабоди епг и на хд каналите.
Как се прави тази настройка? Аз като избера ***** не ми дава някакви подрайони, за да избера Москва! На дистанционното нямам бутон EPG, а само "инфо" и гид, но там липсва каквато и да е информация за каналите - били те бг или чужди. МСАТ ми е доставчика и на стария телевизор/LG/ инфото за каналите си вървеше без проблем...!
До сега съм пробвал с настройки България, Швеция, *****, Финландия, Германия и...едно голямо нищо! Само един ъпдейт съм му правил, мисля че версията е от края на Август 2013г.
Модела на ТВ-то е 42pfl7008s/12.
Aз имам същия тв и съм на същия оператор със страна Германия. Обнови си фирмуера и ще ти дойде ЕПГ.
Само дето моделът ми е К, а не S, но с Германия си работи ОК (бутон Guide на дистанционното) с 1 час разлика, но отдавна съм свикнал и не ме затруднява по какъвто и да е начин. Къде се буташ в *****? Ако толкова държиш да ти показва точно часовете, пробвай (пак) с Финландия, те са на нашия часови пояс.
Проблемът е в ъпдейта, той спря EPG-то, после го оправиха. Слагай новия 000.173.046.000 от 10.02.2014 - тук но е за К!
- - - - - - - - - -
Имаше тук някъде из темата инструкции за промяна на зададената страна, дори и посочване на България. Едно приятелче си игра да пренастройва, но нищо не му се получи и върна Германия, работи си ОК. Аз не съм пробвал, а и не мисля да го правя.
- - - - - - - - - -
Виж линка в коментар 66 по-горе, там има разделение по букви.
Аз съм със страна България и нямам никакви проблеми с информацията за канала и часа,но аз съм с цифрова кабелна.
Изкам да попитам на други колеги като проверят състоянието на канала колко сила и качество на сигнала показва?
На цифрова кабелна сме вероятно 99% от пишещите тук - дали от квартална кабеларка или към Булсат - все тая, до телевизора стига цифров сигнал.
Що се отнася до силата и качеството на сигнала - обикновено е различно на различните канали, но при мен най-често силата е около 70, а качеството - 100 (по показания на 2 телевизора).
Силата на сигнала варира от 25 до 66 на различни канали,а качеството навсякъде е 100,има ли нещо тревожно в параметрите,или да викам техници за да ми усилят сигнала?