Имах в предвид да му поставиш антена , да сканираш за цифрова ефирна телевизия и да сравниш двата образа - този на ефирна и този на кабелна.
SD от 2 метра на 50" ??? Това е мазохизъм
По правилно е качествен SD на 50", но от дистанция поне 3,5 метра.
Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Имах в предвид да му поставиш антена , да сканираш за цифрова ефирна телевизия и да сравниш двата образа - този на ефирна и този на кабелна.
SD от 2 метра на 50" ??? Това е мазохизъм
По правилно е качествен SD на 50", но от дистанция поне 3,5 метра.
Ех, преди 3 години това щеше да ми е от голяма полза.Към момента начинанието е безсмислено, т.к. TP-LINK TL-WN722N струва колкото оригиналния Philips PTA-01. Последният допреди година се продаваше навсякъде за 100-тина лева.
![]()
Последен въпрос колеги
Дали моя 40 pfs 6719 ще разпознае клавиатура с тъч пад на нея, който да използвам като мишка ето такава примерно Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 не ми се иска да я взема и да не работи![]()
Поздрави!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-11-14 в 20:41.
Аз съм пробвал моята мишка и клавиатурата (безжични) с един донгъл в USB порта на телевизора (5527), и ги разпознава, но отвори ръководството на телевизора в сайта и виж за кое точно може да се ползват, защото по спомен за нищо, поне за моя.Мишката май може да посочва само в браузъра... не съм сигурен, но в упътването е посочено със сигурност.
Колеги, имам един въпрос аз..За модела Philips 40pfs6609 - активно 3D, идва с два броя очила модел PTA519. Работят иеално разбира се, но имам два броя PTA 508 от "стария" Филипс 40pfl5537k 12 които не сработват. А до колкот виждам са за активните модели - даже някъде намерих да пишат, че са съвместими с новия модел. Старите са даже по -добър модел за двама играчи в 3D игри..но това не ме блазни кой знае колко. Въпроса е , че се надявах да стават за да се ползва 3D от повече от 2-ма души. 2 броя очила в комплекта на 40pfs6609..Тествах ги с нови батерии, тръгват но не превключват в 3d, просто все едно не детектват екрана..
Ето какво пише в ръководството:
3D
• Само за телевизори с 3D функция.
13.2
Какво ви трябва
За устройства с активно 3D
Това е телевизор Active 3D. На него можете да гледате 3D
програми и филми с пълна High Definition резолюция с Active
3D.
За да гледате 3D, трябва:
• да превключите на телевизионен канал, който излъчва
програми в 3D.
• да вземете под наем филм във формат 3D от онлайн
видео магазин със Smart TV.
• да гледате филм във формат 3D от 3D Blu-ray диск, USB
устройство или компютър.
Освен това, за да гледате 3D на този телевизор, трябва да
имате един от следните типове активни очила Philips Active
3D. . .
• PTA507
• PTA508
• PTA509
• PTA517
• PTA518
• PTA519
Струва ми се обаче че това е общо описание..![]()
Този пост е редактиран от mitakabus; 06-11-14 в 10:04.
Най-вероятно, проблема се дължи на различният тип синхронизация с телевизора.
PTA-519 - Bluetooth
PTA-508 - Wi-Fi
Philips Активни 3D очила PTA519/00 Активни 3D очила
Philips Активни 3D очила PTA509/00 Активни 3D очила
Става въпрос по какъв начин става предаването на информацията - през BT или WiFi.
Всички очила на Филипс са IR (за активно 3Д).
Philips 47PFH6309: levný, velký a vybavený LED televizor [test] – AVmania.cz
cz to en
chassis TPM14.1E LA (MT5580, TPN141E) IPS ,50Hz panel