Вижте резултатите от анкетата: Използвате ли MHL възможностите на вашият телевизор ?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да - много е удобно

4 7.69%
  • Не - нямам възможност

8 15.38%
  • Не съм наясно какво е това

23 44.23%
  • Достатъчна ми е DLNA

6 11.54%
  • С флашката е по-просто

4 7.69%
  • Няма подробна информация

2 3.85%
  • Не ми е интересно

5 9.62%
Страница 45 от 49 ПърваПърва ... 354344454647 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 730
Like Tree85Одобрявам

Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2014

Отговор: Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Привет колеги!
    Имам няколко питания, 6719/12 в 3D след закачане на лаптопа ми чрез HDMI не дава картината на цял екран на телевизора, драйверите на лаптопа са последните за него телевизора е с последния ъпдейт от сайта. Разтягам си картината от менюто на телевизора чрез ръчна настройка и до тук добре но след като пусна 3D филм не напасва картината.. от ръчната настройка за 3Д също като кажа какъв е формата пак се разминава и всичко това след като сложих последния драйвер на телевизора от сайта им с флашка!С тези неща не можах да се справя и реших да върна първоначалния софтуер на телевизора през неговото си меню т.е като опция за хард резет на телефон предполагам След резета си нагласих всичко и сега пък докато гледам телевизия на повечето канали ми сменя формата на екрана на всеки една две минути! колкото и да променям настройките за екрана не мога да го спра да се случва! Моля помогнете!!!
    Поздрави и благодаря предварително!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Върнал си само фабрични настройки, не можеш да върнеш ъпдейта. Формата може би упътването да погледнеш...

Сега хвърлих поглед на упътването- http://prntscr.com/5ei0ze

виж и това: http://prntscr.com/5ei21o
    Този пост е редактиран от Торанага; 08-12-14 в 14:55.
    Anton Stoilov одобрява това.

4. Тук е от
    Oct 2014

Точно с тези съм си играл 1 час и не става аз затова пиша тук
    Мисля че ще търся из архива или някой който има стария фърмуер ако може да го сподели с мен
    Благодаря за бързия отговор!

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Съвета ми е да не връщаш. В описанието на новия от първи декември не е писано нищо за форматите.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Anton Stoilov
    А настройките на видеокартата погледна ли? Поиграй си....

7. Тук е от
    Dec 2014

Здравейте!Имам голям проблем със моя нов телевизор LED LCD Philips 55PFS6609

След като го закупих пробвах HDMI входа за да го свържа със компютъра.Всичко беше наред дови изгледахме няколко филма от PC-то.Но след това си преинсталирах компютъра.Единственото което промених беше малко по-нов Windows.Абсолютно всички програми и драйвери са идентични със преди преинсталацията.В момента като се опитам да свържа телевизора към PC-то ми дава че няма сигнал.Изплзувам и дръг телевизор за монитор SONY KDL-32W650A ,който няма абсолютно никакъв проблем.И двата тлевизора използуват една и съща резолюция 1920х1080 60hz.Какво ли не пробвах,немога и немога да пусна сигнал от PC-то към телевизора.От лаптопа на жена ми няма проблем ,но той е на по малка резолюция.Пробвах като деинсталирах драйверите на видеото и получих сигнал,веднага след като инсталирах едни драйвери по-назад и пак изчезна картината ,става въпрос за nVIDIA.Ако някой има идея къде е проблема моля да споделите.
    Този пост е редактиран от koliu3; 09-12-14 в 01:42.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от nazdrave69 Виж публикацията
    Аз и този вариант пробвах и пак не стана....вчера толкова се бях изнервил че малко му остана да го метна....иначе картината е много по-добра от другия тв
    Днес си поиграх повече със субтитрите от USB на моя (48PFS6909). Не искаше да пуска субтитрите (srt) въобще. Опитах да ги вкарам в mkv файла и тогава ги пуска, но се губи много време за работа с mkvmerge и реших отново да опитам с промяна на кодировката. Записах ги като UTF-8 и зададох в менюто на плеъра "Набор символи" да е "UTF-8" и избрах от менюто език на субтитрите да е моя файл, който се показва като "Subtitle1". От първия път не станаха нещата и доста се лутах в разни опити (Unicode <-> ANSI <-> UTF-8....). След известно време реших да изключа субтитрите от менюто Субтитри ->Изкл. субтитри и после пак да ги включа (Вкл. субтитри) и нещата се оправиха. Сега опитах и с друго mkv, което не си пускаше субтитрите от външен файл и смених кодировката на UTF-8 с notepad. Резултатът е че тръгнаха субтитрите и на този файл. При мен това беше решение на проблема. Изглежда сякаш при промяна на настройките за Набор символи в менюто на плеъра трябва след това да се изключват и след това отново включват субтитрите, за да има ефект настройката за задаване на кодировката. Дано да се е решил за постояно проблема. Засега оставам на UTF-8. Ще пиша ако нещо пак се обърка.
    Този пост е редактиран от solo2003; 09-12-14 в 03:25.

10. Тук е от
    Dec 2012

@koliu3 пробвай да намалиш резолюцията на компа, ей така за проба да видим какво ще стане. Също може да видиш на колко херца ти е настройката за монитора.

11. Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от reg.s Виж публикацията
    @koliu3 пробвай да намалиш резолюцията на компа, ей така за проба да видим какво ще стане. Също може да видиш на колко херца ти е настройката за монитора.
    Да забравих да пиша че пробвах и това,дори намалих херците за проба.Когато стартирам компа през HDMI -то дава сигнал докато не се зареди уиндовса до поискване на парола за влизане(дори това не се вижда).Както казах нищо по-различно,само по нов уиндоус.Разбира се и с Телевизора си поиграх малко ,но пък няма проблемс другия комп.

12. Тук е от
    Dec 2012

Пробвай друго тогава - влез във сейф мод (чистият сейф мод без графична потдръжка). Ако подозренията ми се потвърдят, би трябвало да имаш картина в сейф мод, и ако това е така, значи проблема е в драйверите на видеото ти, и по скоро нещо в настройките Някакси разпознава (или не разпознава) телевизора, нещо дребно ще е ама ... Пробвай и пиши имаш ли картина.

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Понеже обещах да пиша как продължават нещата със субтитрите - на следващия ден субтитрите отново не вървят. Явно става въпрос за сериозен бъг в USB плеъра. Ще пиша на поддръжката, макар че доколкото разбирам проблемът се влачи от години и явно не го взимат на сериозно от Philips.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Никой няма да ти отговори. Не разбрах какъв е източника диск или флашка. Ако е второто сложи си диск. И мерака след дълга борба ще ти мине за мкв.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Външен диск ползвам 320 ГБ NTFS с много директории. Мисля си дали и това не бърка нещо, че са много директориите на тоя диск. Вижда ги субтитрите, но не винаги ги пуска. Не е проблем да ги вкарвам с mkvmerge във файла, но си е играчка, а и не знам защо, но забелязах, че има насичане при възпроизвеждане на филма след такава операция. Явно нещо не правя като хората с mkvmerge

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Компютъра запецва при вграждането, за това насича. Пробва ли с avi има ли проблеми? Ако с ави няма, не си трови нервите.

18. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте миналата седмица си взех philips 6909 и имам следните 2 проблема:
    1) Картината не е добра нито на цифровите нито на HD каналите. При цифровите канали проблема е, че както при статичното изображение (логото на някоя програма или надпис на някоя реклама) така и около примерно хора и всякакви движещи се обекти се образуват едни трептящи точици. При HD каналите целят образ се размазва при движение на камерата, както и постоянно е на леки снежинки(или по-скоро замъглен), които се виждат отблизо и от време на време сякаш образът трепти. Относно образът викнах техници от ТВ доставчика и не е от тях.
    2) Другият ми проблем е, при смяна на каналите от дистанционното от бутончето за "нагоре - надолу" каналите се сменят потресаващо бавно и сякаш има някакъв лаг.
    Ще съм ви много благодарен, ако споделите дали и вие имате такива проблеми и как биха могли да бъдат разрешени. Чудя се дали проблема е в настройките или ТВ е дефектно и трябва да се връща.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 49 ПърваПърва ... 354344454647 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  2. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  3. Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1683
    Последно: 07-01-15, 17:11
  4. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе