Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 115 от 172 ПърваПърва ... 65105113114115116117125165 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,711 до 1,725 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Благодаря отново.Искам още нещо да попитам.Има ли по добър телевизор от Samsung LE-40C650 до 1500 лв

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Имам Самсунг 32В650 и направих грешката да инсталирам PC Share manager v.4.1 и сега умирам от яд, но нямаше от къде да разбера че повече няма да мога да ползвам превъртането на MKV файловете. Ако някой знае как да поправя това моля да ми каже? Опитах всичко за което се сетих, но няма резултат.Преинсталирах WINDOWS XP SP3 ,на ново инсталирах PC Share manager v.2.33, а след това и ver.4.03, но повече превъртането на MKV файловете не иска да работи.Предполагам, че при инсталирането на версия 4.1 по мрежата с ТВ се е прехвърлил някакъв бъг, който сега не може да се премахне и дали това не може да се оправи с връщането на по-стар фърмуер / сега съм със последния 3000.2/ , но не знам как да го направя, ако може?

4. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

1: Click on the Uninstall Samsung PC Share Manager in Control Panel.
    2: You will receive a message that reads something like this: "The installation source for this product is not available. Verify that the source exists and that you can access it
    C:\Windows\Installer\*******.msi".
    3: Locate the file and double click it.
    4: You will get the choice to select OK, Cancel and Browse.
    5: Next to browse, it is a source link and the end of the source, it is a string that ended for me at {5221c7C0-5145-4C7E-8876-D6513813340A}. It varies depending on the installation.
    6: Copy the text and press browse.
    7: Create a new folder and name it what you copied, so in my case: {5221c7C0-5145-4C7E-8876-D6513813340A}.
    8: Go into the folder.
    9: You must now also have the Samsung PC Share Manager installation file (Setup.exe).
    Double-click the file and you'll get a different error message, which for me was: "An error occurred when a transformation would be applied. Verify that the specified transforms paths are valid.
    C:\Users\******\AppData\Local\Temp\{1FC97772-8D14-41A7-B815-1A9C76666BF7}\SAMSUNG PC Share Manager.msi".
    10: Go to the source and copy the files: SAMSUNG PC Share Manager.msi and 1053.MST.
    11: Paste it in C:\Users\******\AppData\Local\Temp\{***********************************}\, which you created.
    12: Now you can close the error message that came up when you double-click Setup.exe.
    13: You can now uninstall Samsung PC Share Manager.

http://forums.cnet.com/5208-13973_10...hreadID=358595

5. Тук е от
    May 2010

Здравейте искам да кава че и аз съм щастлив собственик на Самсунг 40Ц650 купих го от метро и съм много доволен от ТВ-то имам един въпрос немога да намеря как да си пусна субтитрите на булгарски защотото ми излизат на маимуница ина4е намерих от къде да ги оголемя помогнете моля

6. Тук е от
    Jan 2010

Проблема не ми е деинсталацията на Samsung PC Share Manager,а това че един път инсталирана версия 4.1 повече бързото превъртане напред назад на MKV файловете не иска да работи, дори като отново инсталирам Samsung PC Share Manager вер. 4.03. Това е за модел Самсунг 32В650.

7. Тук е от
    Jan 2010

Меню- 3 пъти надолу - Настройка - 1 надясно - 8 надолу - "Предпочитание" - 1 надясно - 3 надолу - ОСНОВЕН ЕЗИК СУБТИТРИ - 1 надясно - БЪЛГАРСКИ.
    Kак да кирилизирам външните субтитри ?
    В момент на възпроизвеждане се натиска Tools и от меню „Надписи” се избира „продълж.възпроизв”.

8.  

9. Тук е от
    May 2010

Благодаря много бриско намерих го можеш ли да ми кажеш дали може да се свърже булсатком през hdmi входа на тв-то и дали щте има по голям ефект на картината.Благодаря предварително

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от joroboi
    Благодаря много бриско намерих го можеш ли да ми кажеш дали може да се свърже булсатком през hdmi входа на тв-то и дали щте има по голям ефект на картината.Благодаря предварително
    Да - ако си със HD приемника на Булсатком /HDR-1000/
    http://www.bulsat.com/hdtv.php
    можеш да го свържеш към телевизора с HDMI кабел.Разбира се картината ще се подобри значително.

11. Тук е от
    May 2010

благодаря много ама не съм с тоя приемник няма да стане а пък и няма канал1 в пакета

12. Тук е от
    Dec 2009

Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача... Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от joroboi
    благодаря много ама не съм с тоя приемник няма да стане а пък и няма канал1 в пакета
    Може да си купиш сателитен HD приемник и така да го вържеш с HDMI кабел с телевизора. Не е задължително да е булсатският /HDR-1000/
    http://www.audioarte-bg.com/?products&gid=2&tid=6
    http://www.digitalplus-bg.com/products.html
    http://www.mca-sat-tv.com/Receivers_HD.htm
    http://www.leosat-bg.com/?lang_id=1&...ucts&cat_id=27
    http://www.sattvshop.com/index.php?m...ca6f26abe2c565

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача... Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
    Аз успях с помощта на тези указния.

Цитат на: krasen kris в 26.03.2010, 18:28
    за всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги вклювате на ON и проблема е решен.

16. Тук е от
    Jan 2009

Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Здравей, обяснението което съм писал е за В650 за съответния фърмуер, видях че колегата ти е разяснил причината поради която не можеш да копираш от флашката на телевизора информацията.
    Виждам, че голям проблем се очертата свързането на "С" серията с проклетите устройства наречени рутери, но не виждам проблеми в телевизорите а всичко ми говори за проблеми в настройките на рутерите.
    Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Проблема не ми е деинсталацията на Samsung PC Share Manager,а това че един път инсталирана версия 4.1 повече бързото превъртане напред назад на MKV файловете не иска да работи, дори като отново инсталирам Samsung PC Share Manager вер. 4.03. Това е за модел Самсунг 32В650.
    - при мен през Samsung PC Share Manager v 2.32 В650 повечето MKV та не могат да се превъртат така или инъче, освен през Samba или външен харддиск, незнам ти как ги превърташ със старата версия, въпреки че има значение как е правено MKV то и някои се превъртаха. Какво е предимството в новата версия 4.03 след като си я тествал?
    Успех!

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от besny

Виждам, че голям проблем се очертата свързането на "С" серията с проклетите устройства наречени рутери, но не виждам проблеми в телевизорите а всичко ми говори за проблеми в настройките на рутерите. -Успех!
    Проблема е по-скоро субективен. Все пак трябва да имаш някои базови познания за мрежи и мрежови компоненти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе