Не качвайте фърмуер от американският сайт!!! Само от Европейски сайтове!Първоначално публикувано от Vandal
Не качвайте фърмуер от американският сайт!!! Само от Европейски сайтове!Първоначално публикувано от Vandal
Не се стърпях и обнових моя фирмуеър версия 1010 с фирм. версия 1013 от румънския сайт.Първоначално публикувано от bangelius
Инсталацията протече доста бързо и без проблеми , но в крайна сметка никаква видима промяна не се наблюдава ...
Здравейте .Тези дни се здобих със самсунг c6000rw.Всичко беше ок докато нереших да си купя лаерлес адаптера за да пусна интернет на тв то.Вече 2 дена се мъча и няма резултат.Направих настроиките като вляза във видео фаилове ми изписва че папката е празна.Шарнал съм 2 филма през програмката pc share manager но ефект никакъв.Видях по горе че някои беше писал че е пингвал тв то аз невиждам такава опция в моята програмка.Единственото което се появи на тв то беше логото на медия плеяра и до там.Искам само да ви попитам какво точно е internet@tv това което се опитвам да направя или тв то си има някакъв експлорер и си ровичкаш от там?Заштото в магазина пишепе че има тази опция но нито имам копче на дистанционното internet@tv нито виждам такава опция в тв то.Чакам с нетърпение отговорите ви че този тв ме побърка.Ако има значение wirelesa ми е linksys wrt54gc.
Здрасти,Първоначално публикувано от biro
ако беше написал, че той си е правил кабела , веднага щях да му кажа че точно там е проблема. А това, че не си запознат с мержите ще ти докара доста главоболия. Всеки "нормален" юзър след като си направи кабел го тества или с лан тестер или с мултицет и след това прави всичко останало. Щом мислиш, че това което съм написал са "глупУсти" само защото не са ти ясни си е отделна тема!
Успех!
Точно твоя е репликата за глупостите, но е факт че самсунга не работи с кръстосан кабел. Изглежда ти мислиш че съм писал глупости, но заключението ти се оказа прибързано.Първоначално публикувано от besny
Здравей,Първоначално публикувано от biro
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg429879 <тук съм описал всичко и какво ми вадиш цитат който не е пълен и се губи смисъла (изришно съм записал, ако не си е правил сам кабела). Поста ми не е редактиран и ако искаш да си заложиш телевизора, че и с двата кабела ще тръгне. Няма да споря повече, който е готов да заповяда с телевизора си! Тук сме да си помагаме и да улесняваме потребителите ,а като не вярвате си правете опитите, докато нещо не замине от Вашето недоверие.
Успех!
Здравейте. Предлагат ми Samsung LN40B550 ,чисто нов, за около 800лв. Внос от Китай. Някой има ли мнение ,че нищо не намирам за този модел?
Kатегорично НЕ!!Първоначално публикувано от ivelin1980
Модела не е за Европейският пазар и е с различно захранване и тунер.
Търси модели започващи с LE или LU
БГ сайта на Самсунг вече е обновен с моделите ТВ от тази година...
ОК. Благодаря за инфото![]()
![]()
Един въпрос към hristoslav2 или някой със същия проблем.Тв самсунг le37"c530 на 2 дена,през usb пускам филми и до 30мин. 40мин. от филма субтитрите вървят нормално,а след това до края на филма няма субтитри,пускам флашката на лаптопа и там субтитри има до края на филма,ако може някой да ми помогне, че откачам вече .Благодаря !!!
Само на един филм ли го прави това или на всички?Първоначално публикувано от santorio
Виж дали няма нов фърмуер за твоя модел и го ъпдейтвай.
на всеки филм,само това ли е решението
След дълго колебание съм се спрял на следния TV - LE40C650. Но ме спира да го закупя единствено, че трябва да го купя от Метро, където обслужващия персонал е на доста ниско ниво. Много бих желал да пробвам теста, който сте препоръчали за изгорели пиксели, чрез сервизното меню, преди да го закупя. Но работещите там, даже и не знаят за типа матрица, къде да гледат, а да не ви казвам, че ми казаха, че едва ли не трябва да го взема на доверие и след като го платя на касите, да го изпробвам след това. Затова бих, искал съвет как да принудя обслужващия персонал, да направят тест относно моите изисквания за функциолноста на параметрите на TV.![]()