Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 109 от 172 ПърваПърва ... 5999107108109110111119159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,621 до 1,635 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pmarkov
    Guest

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от v_iliev
    Някаква идея - защо ми казва, че нямам USB когато се опитам да сваля списъка с каналите (Samsung LE-40C650)
    Иначе USB-то се разпознава веднага при слагане в телевизора. Форматирано е с NTFS - може ли това да е причината?
    При мен го вижда, но съм на FAT

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

С ФАТ32 стана

4. pmarkov
    Guest

С ФАТ32 стана
    За съжаление програмчето за редактиране на каналите не работи с този модел - пробвах и не ще

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

И при мен не стана

6. pmarkov
    Guest

И при мен не стана
    Доколкото разбрах програмата е написана от любители, а не е нещо официално от SAMSUNG. Да се надяваме да я актуализират, така че да проработи и с тазгодишните модели

7. Тук е от
    May 2010

Някой знае ли,защо когато пусна /Avatar.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv/ през DLNA ми дава неподдържан видео кодек на Samsung LE-C650

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Не съм съгласен с изказаното мнение,че фабричните настройки / които са-динамични,естествен,стандарт,филми / са по-добри от дадените от Лазарус.Невероятна става картината като си пипнеш сам настройките.През деня леко си "бутваш" фоновото осветление и готово.Щастлив съм от избора си.Кефя му се вече месец.Даже съм подхванал любими филми по един на вечер.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pmarkov
    Нещо не схванах тва за фабричните - нулирам настройките на фабрични и после слагам на режим Film. Иначе е ясно, че всичко е индивидуално - най-малко у дома има сериозна разлика през деня и вечер на осветеление. И си мисля, че няма универсална настройка - от една страна много варира светлината, а от друга - едно е да гледам филм, друго - новини, а съвсем трето - спорт. Например със сигурност всеки път трябва да спирам/пускам Motion режима - определено е подходящ само за спорт. А останалите настройки - твърде много са, информацията кое за какво е и как влияе е трудна за намиране и направо ще се загубя, ако се пробвам да ги разцъквам. За съжаление май телевизорът (40C650) май няма опция за custom presets - демек да си направя (сам или с чужда помощ) 5-6 варианта от типа (Film daylight, Film night, Sport daylight и т.н.).
    Настройките в линка са за гледане на филми във HD формат на тъмно. Нормално е да не ти харесват на SD спорт през деня.
    Затова телевизорите /добрите/ помнят различни настройки за всеки вход. Едни настройки за цифровата, други за ДВД, трети за Блу-рей.
    Още по-добрите имат и day/night настройки.

11. Тук е от
    Mar 2010

Слушайте lazarus18 какво ви казва за настройките.
    LE-40C650
    3-4 дни си играх с настройките и случайно или не мойте са направени доста близо до неговите. За филми през usb се правят различни настройки, които ТВ помни. Това се прави от бутон tools. За всеки вход може да се направят различни настройки пак от същия бутон. Направо ги препишете настройките от lazarus18 за да не губите време като мен. По мои наблюдения динамичния контраст трябва да е изключен, а motion plus включен. На цифрова особено на спорта motion plus задължително включен. Може да направите разлика като пуснете demo от менюто. Екрана се разделя на 2 и на мачове се вижда разликата. В лявата половина е гладко, а в дясната при движение на квадратчета. Ако не сте доволни от картината се ядосвайте на кабелния оператор, а не на телевизора.

12. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,интересува ме къде по-точно се намира това ''READY'' от Service menu, което отговаря за ДТВтунер,защото не го виждам в моето меню?Благодаря.Става въпрос за САМСУНГ UE40B6000

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от I.V.G.

Здравейте,интересува ме къде по-точно се намира това ''READY'' от Service menu, което отговаря за ДТВтунер,защото не го виждам в моето меню?Благодаря.Става въпрос за САМСУНГ UE40B6000
    А защо ти е? Цифровият тунер в твоя телевизор си е активиран заводски!

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Колега - големи благодарности!
    Мисля че при мен стана номера:
    Menu -> Support -> Software Upgrade -> Standby Mode Upgrade = Off

Така програмите не ми изчезват от списъка, само се махат че са "Предпочитани/Favorites", което е къде-къде по-добре от ново сканиране
    Отделно този номер да си експортнеш програмите на флашка е супер!

Благодаря отново!

Цитат Първоначално публикувано от ipk
    За съжаление засега не съм намерил решение на проблема.

Един пич от форума смята, че фантомната опция "Меню/Актуализиране на програми" всъщност е:

Menu -> Support -> Software Upgrade -> Standby Mode Upgrade = Off (при мен default value = 45min).

След като изключих тази опция (Standby Mode Upgrade = Off) пуснах автоматично сканиране, но резултатът при мен е нулев (каналите пак изчезват).

Покрай четенето за нашия проблем разбрах как да import-вам и export-вам каналите на телевизора (Самсунг B650) на USB flash-ка/disk.
    1. Поставя се флашката/диска в телевизора.
    2. Натиска се бутонът за намаляване на звука веднъж и се пуска.
    3. Веднага се натиска бутонът Enter и се задържа 5-10 сек.
    4. Появява се меню Channel Import / Export с две опции
    USB to TV
    TV to USB

След това с програмката SamyGO-ChanEdit каналите може да се разглеждат и редактират.

От четенето на различни места видях, че някои хора смятат, че проблемът е в кабелната, а не в ТВ-то. Затова направих следното:
    Еxport-нах каналите:
    веднага след автоматичното сканиране
    и после още веждъж след като ми изчезнаха няколко канала, за да ги разгледам с програмката SamyGO-ChanEdit и да намеря някаква логика/закономерност, да видя какви са настройките на каналите и т.н., но засега нямам време и ще се занимавам с това в близко бъдеще.

За съжаление програмката SamyGO-ChanEdit показва доста настройки на каналите (например ONID, TSID, SID, PID, VPID, NID), които не ги разбирам, а и не мога да намеря от къде да чета за тях. Ако някой ми даде инфо за тези настройки или поне къде да прочета нещо, ще съм му много благодарен.

Засега това е от мен. :-)

16. Тук е от
    Nov 2002

Здравейте,

Как оценяте модела 32B530? Има го на промоция за 739 лв. Става ли за рейсинг игри? В смисъл достатъчно бърза матрица ли има?

Поздрави.

17. Тук е от
    May 2010

Някой знае ли,защо когато пусна /Avatar.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv/ през DLNA ми дава неподдържан видео кодек на Samsung LE-C650

18. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте. Отдавна проучвам нещата и стигнах до извод, че искам да си взема Самсунг LE46C650. Обаче държа да е с матрица на Самсунг, къде трябва да гледам, за да не ми пробутат ТВ с друга матрица ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе