При мен го вижда, но съм на FATПървоначално публикувано от v_iliev
При мен го вижда, но съм на FATПървоначално публикувано от v_iliev
За съжаление програмчето за редактиране на каналите не работи с този модел - пробвах и не щеПървоначално публикувано от v_iliev
И при мен не стана
Доколкото разбрах програмата е написана от любители, а не е нещо официално от SAMSUNG. Да се надяваме да я актуализират, така че да проработи и с тазгодишните моделиПървоначално публикувано от v_iliev
Някой знае ли,защо когато пусна /Avatar.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv/ през DLNA ми дава неподдържан видео кодек на Samsung LE-C650
Не съм съгласен с изказаното мнение,че фабричните настройки / които са-динамични,естествен,стандарт,филми / са по-добри от дадените от Лазарус.Невероятна става картината като си пипнеш сам настройките.През деня леко си "бутваш" фоновото осветление и готово.Щастлив съм от избора си.Кефя му се вече месец.Даже съм подхванал любими филми по един на вечер.
Настройките в линка са за гледане на филми във HD формат на тъмно. Нормално е да не ти харесват на SD спорт през деня.Първоначално публикувано от pmarkov
Затова телевизорите /добрите/ помнят различни настройки за всеки вход. Едни настройки за цифровата, други за ДВД, трети за Блу-рей.
Още по-добрите имат и day/night настройки.
Слушайте lazarus18 какво ви казва за настройките.
LE-40C650
3-4 дни си играх с настройките и случайно или не мойте са направени доста близо до неговите. За филми през usb се правят различни настройки, които ТВ помни. Това се прави от бутон tools. За всеки вход може да се направят различни настройки пак от същия бутон. Направо ги препишете настройките от lazarus18 за да не губите време като мен. По мои наблюдения динамичния контраст трябва да е изключен, а motion plus включен. На цифрова особено на спорта motion plus задължително включен. Може да направите разлика като пуснете demo от менюто. Екрана се разделя на 2 и на мачове се вижда разликата. В лявата половина е гладко, а в дясната при движение на квадратчета. Ако не сте доволни от картината се ядосвайте на кабелния оператор, а не на телевизора.
Здравейте,интересува ме къде по-точно се намира това ''READY'' от Service menu, което отговаря за ДТВтунер,защото не го виждам в моето меню?Благодаря.Става въпрос за САМСУНГ UE40B6000
А защо ти е? Цифровият тунер в твоя телевизор си е активиран заводски!Първоначално публикувано от I.V.G.
Колега - големи благодарности!
Мисля че при мен стана номера:
Menu -> Support -> Software Upgrade -> Standby Mode Upgrade = Off
Така програмите не ми изчезват от списъка, само се махат че са "Предпочитани/Favorites", което е къде-къде по-добре от ново сканиране
Отделно този номер да си експортнеш програмите на флашка е супер!
Благодаря отново!
Първоначално публикувано от ipk
Здравейте,
Как оценяте модела 32B530? Има го на промоция за 739 лв. Става ли за рейсинг игри? В смисъл достатъчно бърза матрица ли има?
Поздрави.
Някой знае ли,защо когато пусна /Avatar.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR.mkv/ през DLNA ми дава неподдържан видео кодек на Samsung LE-C650
Здравейте. Отдавна проучвам нещата и стигнах до извод, че искам да си взема Самсунг LE46C650. Обаче държа да е с матрица на Самсунг, къде трябва да гледам, за да не ми пробутат ТВ с друга матрица ?