Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 69 от 172 ПърваПърва ... 1959676869707179119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Разликата между 2-та модела е 300лв. Лично мое мнение е, аз бих взел B650. Малко по-красив е и има няколко функции за които после може да си задаваш въпроса защо не звех него.Най-малкото не си купуваш телевизор всяка година.Пък може да разгледаш и моделите на "C" серията ако не си го направил до сега.Които няма да са толкова скъпи като се говори за качество.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , ако не си чел първа страница или греша , там има доста инфо ! Това са два ТВ с различни платформи , чипове , матрици ! В620 = В550+100Хц ! В650 е друг модел и то по-добър !

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Разликата между 2-та модела е 300лв. Лично мое мнение е, аз бих взел B650. Малко по-красив е и има няколко функции за които после може да си задаваш въпроса защо не звех него.Най-малкото не си купуваш телевизор всяка година.Пък може да разгледаш и моделите на "C" серията ако не си го направил до сега.Които няма да са толкова скъпи като се говори за качество.
    Ето го http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070935 Това беше цената миналата година на 40В650

5. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте на Всички. Добре че ВИ има да ми отворите очите за стахотните възможности на самсунга ми le40b650.Направих глупостта да си обновя тв-то с това T-CHL7DEUC-3000.2 голям фал.Опитах се да върна стария софт от лика който го има тук във форума по-нормалния начин ,но тв-то не го иска, а така ми се щеше да си кача NetSurf.Да ли може да го излъжем по-някакъв начин?

6. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,на всички успях да пусна Нет сърф с клавиатура и мишка и съм много доволен. Сега остана да оправя на плеера субтитрите по голям размер и цвета примерно жълт.Четох във форума на" сами го"но неможах да разбера как точно става .Да ли се променя фърмуера или е допълнителна програма.Някой направил ли е го.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от just
    Здравейте на Всички. Добре че ВИ има да ми отворите очите за стахотните възможности на самсунга ми le40b650.Направих глупостта да си обновя тв-то с това T-CHL7DEUC-3000.2 голям фал.Опитах се да върна стария софт от лика който го има тук във форума по-нормалния начин ,но тв-то не го иска, а така ми се щеше да си кача NetSurf.Да ли може да го излъжем по-някакъв начин?
    Здрасти,
    засега само през телнет и SamyGo можеш да върнеш стария фърмуер,но е доста сложно. В повечето форуми първо пишат да не се слага,но все пак това е само телевизор
    Успех!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от iliianr
    Здравейте,на всички успях да пусна Нет сърф с клавиатура и мишка и съм много доволен. Сега остана да оправя на плеера субтитрите по голям размер и цвета примерно жълт.Четох във форума на" сами го"но неможах да разбера как точно става .Да ли се променя фърмуера или е допълнителна програма.Някой направил ли е го.
    Здрасти,
    на правилното място си чел, но незнам колко големи искаш да ги направиш, използва ли опциите на самия плеър? След като пуснете филма - Tools - Настройка на надписи - Размер на надписи - Голям, малък и стандарт има като опция. От там се оправя и тайминг-а на субтитрите ако се разминават с картината. За съжаление там са само 3 варианта за големината, и според мен са нормални. За цвета само през SamyGO.
    Успех!

10. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от just
    Направих глупостта да си обновя тв-то с това T-CHL7DEUC-3000.2 голям фал... а така ми се щеше да си кача NetSurf.Да ли може да го излъжем по-някакъв начин?
    Погледни тук, хората са се преборили

11. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здрасти,
    на правилното място си чел, но незнам колко големи искаш да ги направиш, използва ли опциите на самия плеър? След като пуснете филма - Tools - Настройка на надписи - Размер на надписи - Голям, малък и стандарт има като опция. От там се оправя и тайминг-а на субтитрите ако се разминават с картината. За съжаление там са само 3 варианта за големината, и според мен са нормални. За цвета само през SamyGO.
    Успех!
    Здрасти,
    от опциите на тв съм ги увеличил до края. В форума на "сами го" четох от тук. "http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...lit=subtitles" Коя програма на "сами го"за цвета да ползвам.

12. Тук е от
    Oct 2009

Привет на всички!
    Понеже съм изправен пред избор на лсд 1500 - 1600 лева и се бях спрял на сони 40ЕХ500, а в друга тема ми препоръчаха новия модел на Samsung LE-40C650, също модел 2010, разликата в цените е минимална (сравнявам Сони от Деком и Самсунг от Техномаркет). Във връзка с модела искам да ви попитам следното:
    1) Понеже е нов модел, не знам дали написаното от Христослав в началото на темата като цяло за Самсунг се отнася напълно и за този модел, та: Какви формати ще могат да се възпроизвеждат със/без субтитри с вградения плеър през USB? (и без субтитри ме интересува)
    2)В началото Христослав е написал, че по принцип Самсунг поддържат USB NTFS и съответно FAT32 - важи ли това за този модел (знам, че няма логика в по-нов модел да има по-малко екстри, но да съм сигурен )?
    Сонито въизпроизвежда DivX със субтитри, на MKV 1080p не ги намира - и тук ли е същото положението?
    3) Каква е матрицата на Samsung и по-добра ли е от на Сонито - LTY 400HF06 SLCD?
    4)Wireless LAN ready ли е, защото го няма в спецификацията на Техномаркет, а в сайта на Самсунг намерих само за 2010 модели, но LN?
    5)Как се представя при SD сигнал? (Надявам се някой от вече сдобилите се с този модел да сподели опит... )
    6)Може ли да ми кажете явните според вас предимства на този модел Самсунг пред Сонито, защото нямам все още много опит и не мога сам да ги намеря, гледайки спецификациитен(а и затова зададох горните въпроси, за да се направи някакво по-явно сравнение)?
    Със сигурност на някои от въпросите отговорите ги има някъде из темата, все пак в този форум инфото е супер подробно, за което , но сигурно или не съм обърнал внимание или просто не съм ги прочел, така че предварително се извинявам .

13. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от iliianr
    Здрасти,
    от опциите на тв съм ги увеличил до края. В форума на "сами го" четох от тук. "http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...lit=subtitles" Коя програма на "сами го"за цвета да ползвам.
    Здрасти,
    ползвай пача от този линк http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...start=40#p3843
    Успех!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2005

shindito, Ще си позволя да ти отговоря, тъй като съм щастлив собственик от няколко дни на Samsung LE-40C650.

1. Възпроизвеждат се МНОГО повече формати отколкото другите телевизори могат - дори МКВ със ДТС звук не е проблем.
    2. Да поддържа USB NTFS и FAT32, както и DLNA. Плейва MKV 1080p.
    3. Матрицата е S-PVA 10 бит, най вероятно на Сони-то е същата или 8 битова.
    4. Има мрежов порт и веднага може да се включи към съществуваща LAN мрежа. Със допълнителен Wi-FI USB донгъл на Самсунг поддържа и безжична мрежа.
    5. Имам само аналогова кабелна. При каналите с добър сигнал се справя учудващо добре с ъпскелинга, въпреки че не очаквах заради аналоговия сигнал, не знам дали в тазгодишния модел са вкарали нов процесор.
    6. Ами не мога да правя директно сравнение със Сони-то, защото никога не съм го виждал, но единствения недостатък на Самсунга е glossy покритието на екрана, което пък явно има някакъв антирефлективен слой, защото при включен телевизор въобще не се забелзва и пречи, напротив, цветовете изглеждат много живи и ярки.
    и 7. Черното е наистина черно - от 6 месеца избирах телевизор, и няма друг ЛСД телевизор с такова черно - типично за S-PVA матрицата. Ъгълът на видимост е отличен - телевизора е сложен пред дивана в хола, а се вижда добре от масата за хранене която е в бокса - ъгъла е около 150 градуса.
    Като заключение, ако решиш в полза на Samsung LE-40C650, не мисля че има начин да сгрешиш.

16. Тук е от
    Oct 2009

root666, много ти благодаря за бързия и подробен отговор. Явно плеърът на Samsung LE-40C650 подкарва повечето формати, което ме интересуваше много, но ако може само да кажеш и при кои от тях субтитрите също така вървят безпроблемно?

17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

shindito аз съм със 46B650 и ще коментирам 5-тия ти въпрос: не се съмнявай за обработката на СД, много е добра!

18. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Субтитрите вървят безпроблемно, само в началото излизат на маймуница, но като влезеш в опции и избереш български се оправят. Не може да чете само вградени в МКВ файл субтитри.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе