По-скоро на реалните цени. Сега на КиК-ТМ им остана май само Тошиба ,гледам преподреждат магазините от входа с тази марка.
По-скоро на реалните цени. Сега на КиК-ТМ им остана май само Тошиба ,гледам преподреждат магазините от входа с тази марка.
Това има ли го някъде официално? Нещо не мога да го открия на сайта на Samsung Bulgaria.
На сайтовете на Поликомп и Солитрон е поставено като важна новина.
За двете фирми е ясно, че става въпрос за laptops, PC продукти и периферия. По-интересното е кой ще отговаря за Home Entertainment продуктите?
Здравей, колега преди 10 мин. говорих с дилър в Солитрон. Думите му бяха, че до края на месеца, ще продават и телевизори. При Поликомп, нещата, ще се забявят малко, но и те ще продават ТВ.Първоначално публикувано от Gena_bs
Защото в писмото, което получих от тях не ставаше дума за телевизори:
дистрибуторът добави към продуктовата си линия и монитори, принтери, мултимедийни прожектори и фоторамки. От есента на 2010 год. Солитрон ще включи в портфолиото си и мобилни компютри с марката Самсунг.
От днес по високите серии ги има и в Технополис.
Крайно време беше. Интересното е, че някои от тях все още нямат цени.Първоначално публикувано от madmaxx
Настройките във въпросното меню са идентични и на двата ми компютъра: "turn on DEP for essential windows programs and services only " . Като на единия сървъра не работи .Първоначално публикувано от portokala123
Бутона "Споделяне " е активен , но в неговото под меню всичко е сиво и неактивно. Още малко ще се поблъскам и ще реинстална Windows-a.... до сега 10 пъти да съм го направил.Първоначално публикувано от Vandal
.....Че то било много просто... с новоинсталирания Windows7 всичко си тръгна от раз без никакви проблеми. Благодаря на всички , опитали се да ми помогнат.
Производителят на електроника "Самсунг" (Samsung) вече разпространява продуктите си в България пряко. Компанията има офис в страната, който продава изделията й на търговци на дребно. Доскоро правото да внася и дистрибутира продуктите имаше само фирмата "К&К електроникс", която е съсобственик и на магазините "Техномаркет". Новият бизнес модел има за цел да направи подхода към крайните потребители по-директен, обясни Йовко Атанасов, продуктов мениджър в IT дивизията на българския офис. "Самсунг" ще промени и стратегията за обслужване на клиентите си. Първата стъпка е откриването на кол-център през август. Ще се увеличи и сервизната мрежа на компанията в страната, тъй като тя разширява броя на партньорите си, които обслужват продуктите на марката. "Новият модел на дистрибуция не ни се отразява по никакъв начин, защото ние продаваме на същите цени", коментира мениджърът на "К иК електроникс" Николай Китов. Той добави, че всички големи производители на техника като LG, "Панасоник" (Panasonic), "Сони" (Sony), "Филипс" (Philips) работят по същия начин.
Източник: Дневник
Китов е искал да каже ЩЕ продаваме на същите цени ,като другите, защото до сега бяха на завишени като всеки монополист.
Здравейте, изправен съм пред следната дилема: хвърлих око на плазма PS-50B650, но тъй като модела е миналогодишен, е на привършване и в ТМ са останали само 7 бройки, както ми обясниха по телефона - всички са отваряни, т.е. мостри. Въпросът ми е следният - ако приемем, че в магазина ще се съгласят на сериозна отстъпка и ТВ-то няма други забележки, до колко навъртени часа би било разумно да се вземе все пак - 1000, 2000, 5000? Някой има ли опит с покупка на плазми-мостри? Благодаря предварително на отзовалите се !
Ако ти го дадат със 70% намаление и 20 000 часа да е взимаш и бягаш. Въпроса е каква отстъпка ще спазариш, но ТМ не си падат по отстъпките. На времето гледах пералня с транспортен дефект -счупен беше горния плот 20лв. отстъпка.
biro, ако се навият на 70%, точно така и ще направя, но нещо не ми се вярва . Мислех се по-скоро за към 300-400 лв. /цената в момента е 1799 лв./ и то при условие, че няма други дефекти, освен ако не са съвсем дребни. Мацката по телефона каза, че нямало проблем с отстъпката, но за размера и трябвало да се говори с управителя. Все пак си мисля, че те би трябвало да се стремят да го разкарат, иначе остава единствено да се надяват някой балък да го вземе на обявената цена.Първоначално публикувано от biro
ТМ действат точно на този принцип, 300-400лв отстъпка ако вземеш ще трябва да почерпиш целия форум по 2 бири. Не се надявай на повече от 30лв отстъпка.Първоначално публикувано от AlexT