Взимай от тях модула - по-евтино излиза и работи.
Взимай от тях модула - по-евтино излиза и работи.
ok. благодаря ти lazarus18
До lrn: Но ще взема C650. На тази цена...
Вземай го, няма да сгрешиш. Макар, че аз го взех, преди два месеца, същия, и беше с, около 80лв. по-евтин, и с матрица SQ01. Сега гледам, че ТМ го продават с АА02, същия размер, но за това, тр. да питаш hristoslav2 или lazarus18, за това, дали има разлика и дали си заслужава. А, да се похваля с моя ТВ, просто е перфектен, въпреки, че съм на аналогов с-л на кабелната/картината даже, почти не се различаваше от цифровата/, а да не ти казвам, какво к-во вади при цифров, ако му пусна такъв от външен из-ник. Няма, нещо, което да не работи, от всички описани възможности за него, USB, DLNA, HDMI и всичко друго. Единствено, не съм пробвал работата му с И-нет, но и това, ще стане, защото утре, ще ми доставя, ето това у-во - LEVEL ONE WBR-6005, и ще изпробвам работата му с кабелна и безжична мрежова връзка. Но, тук, ще искам, малко помощ, за настройките от компетентните форумци за това. Не се колебай, купвай го.
Благодаря за инфото Zdr ! Така си и предполагах за матрицата - щом намалиха цената... Аз съм от Смолян и тука от магазина уж обещаха да ми се обадят дали има точно с SQ01 и тогава да го вземат, ама да видим какво ще стане.
В момента в Технополис C653 са със SQ1 панели на 1579лв.
Промяната на цените нямат нищо общо с панелите.
Това са добри новини!
Иам нов фирмуеар за самсунг le40c530 от 24.08.2010г. .След ъпгрейд проблема със субтитрите при le40c530 изчезна.Честито.
Здравейте колеги!
Искам да си купя usb wireless dongle, но тези на samsung са безобразно скъпи в ТМ са по 119 лв. Говорих с един консултант oт магазина и момчето ми спомена, че тези на LG ставали за samsung понеже производителят им е един и същ. Намерих в друг магазин dongle на LG на поносимата цена от 69 лв, но от там се усъмниха, че ще тръгне на samsung-га. Моля за съвет, ще тръгне ли това нещо на SAMSUNG LE40C650 или да чакам за в бъдеще да певтинеят оригиналите?
Благодаря на всички!
Скъпички са и не поевтиняват за сега.В eBay са около £45 Buy it now и около £20-25 се продават на наддаване.Не знам колко е доставката до BG.Първоначално публикувано от djackomo
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=s...+dongle&_rdc=1
А на LG дали става може да каже само някой ако е пробвал.В магазина като се съмняват,няма ли Самсунг там да пробват?
Имат, но продавача не се нави, щял да го разпечата и после как ще се продаде и ми отказа. Ако някой все пак може да ги склони тези от Технополис-нека опита и после да сподели стават или не стават от LG за SAMSUNG.
Четейки тези въпроси/отговори,оставам с впечатлението,че няма LG донгъл,а Самсунгския не става за LG.Не знам обаче колко стар материала...(от кога)Първоначално публикувано от djackomo
http://answers.comet.co.uk/answers/0.../questions.htm
Някой ще ми каже ли каква може да е пречината това да не тръгне на ТВ-то нито през DLNA нито през хдд към тв-то
източник Blu-Ray 50
VC-1 Video 21032 kbps 1080p / 23,976 fps / 16:9 / Advanced Profile 3
с tsMuxeR като го направя в TS файл пречината е че с него би трябвало да го прочете ТВ-то:
http://f.imagehost.org/0979/Samsung_...ted_Codecs.jpg
Тв-то ми дава неподържани видео данни
TS контейнер и VC-1 кодиране е много общо понятие. Има още много неща, от които зависи дали ще тръгне.
Все пак няма как да очакваш, че вградения плеър ще прочете всичко, което му подадеш. В интернет циркулират хиляди варианти на енкодинг на файловете и няма устройство, което да пусне всичките.
С външен плеър обикновено има доста по-голям успех.
Дай линк все пак да го видим кой е този релийз.
Някои DLNA сървъри разкодират на компа и подават към тв.