Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 89 от 172 ПърваПърва ... 3979878889909199139 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    37C650 не е ли с по-матов панел? Може отраженията да са ви дали погрешна представа.
    Иначе при гледане под ъгъл има малка разлика между двете матрици.
    Да, 37C650 е с матов финиш, което ми се струва, че е преимущество като по-малкото отражения.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Искам да попитам дали мога да използвам за LE-32B650 / PC Share manager ver.4.03/, който е даден за LE32C650, тъй като при тази версия работи и превъртането ?

4. Тук е от
    Jun 2009

Хора, помагайте
    Направо ме побърка този бъг - точно на БТВ и Канал 1 които основно гледаме - точно тях постоянно ги губи и пише "Weak signal"...

Дава ми "Weak signal" и изчезват, най-лошото е че ги маха и от списъка с канали и пак трябва наново да сканирам от-до всичко...

Пробвах със друг телевизор, пак Самсунг (P2470HD) - там няма проблем! Двата канала не се губят...
    Моля за помощ:

- има ли начин да се активира опцията, за която пише Христослав? ("Меню/Актуализиране на програми:Изключи) При мен просто я няма в менюто
    - или поне някакъв по-бърз начин да се добавят ръчно двата канала? (Ръчно добавяне, но не знам каква честота и прочие да пиша)

5. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Имам въпросче: Купих си C630 c SQ02 е но има 2 изгорели пиксела. Каква е верочтноста да се появят още? Цветът им е леко синкав! По принцип се виждат само като съм до него, но мога да го върна без проблеми. Въпроса е дали има смисъл? Мерси

За матовия финиш, според мен лично доста си отразява!

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Колега jovanoty все пак Честито ! Според мен опитай се до го смениш . Нови изгорели пиксели я се появят я не (най-вероятно така е произведена матрицата), тези обаче ти ще си ги знаеш и ще те дразнят особено ако са по в центъра. Незнам обаче за гаранцията на Самсунг колко са допустими и къде ,май бяха 3-4 по края. Кой "финиш"по-отразява ,аз мисля, че гланцовия ?

7. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Искам да попитам дали мога да използвам за LE-32B650 / PC Share manager ver.4.03/, който е даден за LE32C650, тъй като при тази версия работи и превъртането ?
    Работи няма проблем

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Имам въпросче: Купих си C630 c SQ02 е но има 2 изгорели пиксела. Каква е верочтноста да се появят още? Цветът им е леко синкав! По принцип се виждат само като съм до него, но мога да го върна без проблеми. Въпроса е дали има смисъл? Мерси

За матовия финиш, според мен лично доста си отразява!
    Връщай и искай нов.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

jovanotoy, как разбра че е с SQ01? Аз перди 1 час купих 32C630 но не можах да разбера каде пише матрицата. Отзад няма лепенки с данни , само лепенки с видовете конектори. През решетката се вижда етикет с баркодове но на него не пише нищо като SQ, AA и т.н.

П.С. Между другото тоя 32" ми се струва малко голям за разтоянието от 2.7метра до дивана, не знам как препоръчвате на хората 40-50 инчови за 2.5 метра?!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е защото си го купил преди 1 час.
    Пиши след няколко дена.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от biro
    jovanotoy, как разбра че е с SQ01? Аз перди 1 час купих 32C630 но не можах да разбера каде пише матрицата. Отзад няма лепенки с данни , само лепенки с видовете конектори. През решетката се вижда етикет с баркодове но на него не пише нищо като SQ, AA и т.н.

П.С. Между другото тоя 32" ми се струва малко голям за разтоянието от 2.7метра до дивана, не знам как препоръчвате на хората 40-50 инчови за 2.5 метра?!
    biro
    Първо честито за новият телевизор
    Второ сгрешил си с малкият размер който си си взел. Сложи до него един 46 инчов и им пусни на двата един блу рей диск от плейър и ще видиш каква е разликата в картината.
    За матриците е писано в началото на темата-чети!
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366453

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Прегледах целия заден панел, погледнах и през решетката - е код на матрицата нема. Ама се ми е тая щом гледа добре цифровата кабелна. По принцип нямам време да гледам тв и пускам само за фон и да прегледам новините та едва ли някой ден ще гледам блурей, даже нямам двд и никога не съм чувствал нужда от такъв уред.

14.  

15. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    biro
    Първо честито за новият телевизор
    Второ сгрешил си с малкият размер който си си взел. Сложи до него един 46 инчов и им пусни на двата един блу рей диск от плейър и ще видиш каква е разликата в картината.
    За матриците е писано в началото на темата-чети!
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366453
    Абсолютно си прав, hristoslav2!
    Три дни след покупката на 37С650 искрено съжалих, че не си взех 40С650, а го гледам от 2 метра! Не знаех, но имало възможност в 14 дневен срок да замениш купената стока за по-скъпа с доплащане, днес един колега ми каза. Обадих се в същия магазин, от който бях купил 37-та и говорих с управителя. Човекът нямаше нищо на против да го замени, стига ТВ-то да е здраво и пакетирано по начина, който съм го купил.
    40С650 е в пъти по-як от 37С650, отделно и е с матрица SQ01, което го прави наистина SAMSUNG!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Прегледах целия заден панел, погледнах и през решетката - е код на матрицата нема. Ама се ми е тая щом гледа добре цифровата кабелна. По принцип нямам време да гледам тв и пускам само за фон и да прегледам новините та едва ли някой ден ще гледам блурей, даже нямам двд и никога не съм чувствал нужда от такъв уред.
    Търси стикер отстрани на корпусса - над бутоните. Погледни и на стикера залепен на гърба на телевизора къде е произведен.
    Това ,че почти не гледаш телевизия и нямаш дори DVD променя нещата. Ако някой път имаш възможност да гледаш блу-рей филм на 46-50-52-55 инчов телевизор не я пропускай.Тогава ще се убедиш в разликата на картината.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от djackomo
    Абсолютно си прав, hristoslav2!
    Три дни след покупката на 37С650 искрено съжалих, че не си взех 40С650, а го гледам от 2 метра! Не знаех, но имало възможност в 14 дневен срок да замениш купената стока за по-скъпа с доплащане, днес един колега ми каза. Обадих се в същия магазин, от който бях купил 37-та и говорих с управителя. Човекът нямаше нищо на против да го замени, стига ТВ-то да е здраво и пакетирано по начина, който съм го купил.
    40С650 е в пъти по-як от 37С650, отделно и е с матрица SQ01, което го прави наистина SAMSUNG!
    Важното е да ти дойде акъла на време Радвам се за теб че си успял да го смениш с по-голям Пожелавам ти след някоя и друга година да си вземеш 50" или дори 60"

18. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Важното е да ти дойде акъла на време Радвам се за теб че си успял да го смениш с по-голям Пожелавам ти след някоя и друга година да си вземеш 50" или дори 60"
    Много благодаря hristoslav2, на теб и на всички за съветите!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе