а аз се мъча да подкарам IPTV да подкарам и все още чакам някой нещо да каже ама няма за сега колкото до нета и аз го пуснах също
а аз се мъча да подкарам IPTV да подкарам и все още чакам някой нещо да каже ама няма за сега колкото до нета и аз го пуснах също
CarAudio в какъв смисъл подкара нета напълно.
Momchil, откъде я черпиш тази информация за матриците, невярна поне за моя 40C650, който е със SQ01 матрица?
ЗдрастиПървоначално публикувано от minmax
Три дни експерименти спестяват два чава четене!!! Търсачките спестяват време!
Успех!
когато решиш да копираш от avsforum, поне поясни на хората какво точно си копирал, защото така както си го дал е все едно че това са панелите за посочените модели на SAMSUNG за 2010 г. Оригинално е изкопирано от тук, където по-надолу в коментарите човека (texasrattler), който е дал списъка е посочил "I am only listing panels that I see come into the store I work in."Първоначално публикувано от Momchil
Браво ! Това е важно допълнение ! Винаги има изключение от правилито , пък и Самсунг слагат всякакви матрици в своите ТВ-та !
Tочно това щях да направя, но ти благодаря, че си го направил вместо мен.Първоначално публикувано от thinkpad
На мен лично, въобще не ми харесва политиката на Samsung, да слагат различни панели на едни и същи модели и да ги продават на еднаква цена. Това си е в ущърб на потребителя, а колко са хората, които знаят тази информация...
CarAudio - И аз това питам: Как така си подкарал интернета напълно???
Orcinus, щом е така да бягам да взимам стария модел 32В650 докато го има още по магазините, а и явно лотарията с матриците продължава с пълна сила и при новите модели и трябва като отиде човек да купува Самсунг да каже ами отворете сега кашоните да видим с каква матрица е ако не е с тази която искам отворете друг и така и щом я нямате благодаря за вниманието.
Панелът не е ли обозначен и на самия кашон?Първоначално публикувано от nasko_g
Доклокото знам не!Първоначално публикувано от thinkpad
root666, твоя 40C650 как е при гледане под ъгъл с тази SQ матрица и как се справя с SD сигнала ? Отзад през решетката ли се вижда каква е матрицата .
nasko_g, ъгъла на виждане е учудващо голям - като на црт телевизор. Масата ми за хранене в хола е доста встрани от телевизора, и се вижда добре, въпреки че отражателния екран си казва думата и ако е пуснато осветлението екрана доста отразява. Със СД сигнала на аналоговите канали се справя учудвашо добре когато е качествен. Има някои аналогови канали, които не са с особенно добро качество и там наистина си е мазало. При цифровите канали нямам никакви забележки - но те са ми около 10-на, толкова са пуснали от ЕКК некодирани, още нямам КАмодул. Кода на матрицата е написан на едно малко стикерче заедно с модела на ТВ от дясната страна, точно до страничните входове.
На моя няма такава лепенка на кашона! (уточнявам че е от B серията). Нямам идея дали ги слагат на по новите.Първоначално публикувано от thinkpad