Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 98 от 172 ПърваПърва ... 488896979899100108148 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Благодаря на всички за съветите!

От 22.05.2010/събота/ съм с LE40-C650.
    Купих си 5 год. гаранция и застраховка и цената стана 1608лв.
    За кабелна цифрова на мегалан не съм много доволен/има някакво замазване при движения/ обаче това през скарт кабел.И 9 часа борба с настройките.
    Надявам се през HDMI кабел да се справи по добре. Утре или други ден ще видим.
    DIVX -ове и RIPBLUERAY формати мога да ви кажа че са почти перфектни.
    Довечера ще правя проба с blue ray може би Аватар и ще споделя. Представям си къв кеф ще е.

Въпрос имам дали ще може вместо през флашка да пускам филми през хард диск?
    Още 1 въпрос:
    Като по кабела се предава цифрова и интернет мога ли да се вържа директно към ТВ без допълнителни устройства за да ползвам и интернет и кабелна и освен това и връзка с компа през суйча.

Може и нещо смещно да съм написал ама кво ви пука. Ако можете моля отговорете.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Вкарваш кабела от доставчика във суитча, от него по един кабел в компютъра, телевизора и приемника и не мисля че ще имаш проблем.
    Техния приемник задължително го ползвай с HDMI кабел.
    Можеш да ползваш външен диск, но гледай да си има захранване.

4. Тук е от
    May 2010

lazarus18, много ли товари харда ако е само на USB? Аз си взех такъв и засега няма проблем, но да не взема в последствие да изгърмя USB-to :/

@bobob - щом си към мегалан не можеш да прескочиш тяхното устройство.
    ако вържеш ТВ към суича и направиш настройките ще имаш нет, но няма да можеш едновременно да имаш и на ТВ и на компа без рутер.

5. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Вкарваш кабела от доставчика във суитча, от него по един кабел в компютъра, телевизора и приемника и не мисля че ще имаш проблем.
    Техния приемник задължително го ползвай с HDMI кабел.
    Можеш да ползваш външен диск, но гледай да си има захранване.
    Май не се изразих правилно/или не разбрах/.
    Въпроса ми е 1.дали ще мога да гледам кабелна без устройството на кабеларката/мисля че да щото имам тунер/
    2. Мога ли да вържа ТВ към компа през суйча пак без допълнителни устройства с изключение суйч?
    3. Това всичкото Дали може да стане по 1 кабел от суйча към ТВ?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от webs
    lazarus18, много ли товари харда ако е само на USB? Аз си взех такъв и засега няма проблем, но да не взема в последствие да изгърмя USB-to :/
    Явно зависи от модела на диска. Някои не успяват да тръгнат без ток. Затова препоръчвам да си има захранване или пък да мине през USB Hub със собствено захранване.

bobob, ако искаш да гледаш телевизията на Мегалан няма как без техния тунер.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от webs
    Аз ползвам външен USB хард без захранване,но 2.5"(лаптопов),който се захранва с 5V.Кабела е разклонен на две,за да се включва в две USB едновременно,за да не се натоварва едно USB,но аз не го ползвам за Самсунга,очевидно USB-тата на Самсунга са достатъчно мощни.Налага се да го ползвам на лаптоп с USB1,който няма достатъчно ток да захрани харда.В този случай ако не включа двата кабела,харда не тръгва...
    За 3.5" хард(за PC) вероятно трябва външно захранване,защото той консумира повече,а и освен 5V трябва и 12V.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Благодаря зя отговорите

Изясни ми се картинката. Два кабела от суйча кам ТВ - единия за устройството на кабеларката и втори за връзката на ТВ към компа.

10. Тук е от
    Mar 2010

Има нещо което забелязвам и не зная проблем ли е ,от телевизора ли е , от плеара ли е но...на въпроса.Забелязвам нещо като примигване или по-точно сякаш връща няколко кадъра назад.Толкова бързо става / за части от секундата /,че немога да определя точно какво е.Може би е някакво прескачане на картината знам ли.Това го прави само когато върви филм от пуканката и без значение какъв е филма -пълно блурей,компресирано се тая.На булсата го няма.Интересното е и че няма закономерност.Може да е през минута ,може да е през 10мин.,може и през час.Когато му хрумне.Плеара е вързан за HDMI -3 .Странното е че със стария телевизор го нямаше.Само да припомня-гледам на самсунг С650.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Прилича на проблем с плейъра. Смени HDMI входа, изключи всички подобрители на картината и пробвай пак.

12. Тук е от
    May 2010

Здравейте

Имам проблм със звука. При говор се разминава звукът от Тв и домашното кино. Дали е възможно да е от Scarta че нещо ми се вижда доста фалшив.

Мерси.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В
    Цитат Първоначално публикувано от vazil
    Здравейте

Имам проблм със звука. При говор се разминава звукът от Тв и домашното кино. Дали е възможно да е от Scarta че нещо ми се вижда доста фалшив.

Мерси.
    Виж в настройките за звука в домашното кино.

Samsung - продава не само телевизори, но и танкове

Знаете ли, че Samsung (Самсунг) не прави само телевизори и електроника? Военното подразделение на фирмата произвежда танка К-9, като едни от най-големите му клиенти са армиите на Турция и Южна Корея.

Samsung си спечели четвъртото място в миналогодишните награди за най лош продукт заради рекламно видео, промоциращо тази му дейност с посланието Samsung „се стреми към мир по света". На интернет страницата на компанията пише, че Samsung „работи активно за благополучието на обществата по света".

Потребителите обаче имат право да знаят дали като си купуват телевизор не подпомагат и военната индустрия. За много потребители с активна гражданска позиция това би повлияло значително на избора им.

14.  

15. Тук е от
    May 2010

Стана.

Мерси много.

В настройките беше.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Напълно нормално е да има разминаване. Сигнала изминава различен път при различните уреди. Ако нямаш опция за синхронизиране на звука при аудио системата нямам как да го оправиш. И защо ти е да слушаш едновременно от телевизора и аудиосистемата?

17. Тук е от
    Mar 2010

hristoslav2 -проблема остава.Нещо по-особено в настройките на плеара което да е свързано с това , че телевизора е 100хер. защото при изключване на 100-те хер. от телевизора проблема изчезва.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от iuli1971
    hristoslav2 -проблема остава.Нещо по-особено в настройките на плеара което да е свързано с това , че телевизора е 100хер. защото при изключване на 100-те хер. от телевизора проблема изчезва.
    Ха
    ти сам си противоречиш
    hristoslav2 -проблема остава.
    и
    защото при изключване на 100-те хер. от телевизора проблема изчезва.
    Просто исключи тези 100Hz и гледай без тях.
    Поне 10 пъти сме коментирали ,че не е желателно да се гледа филм с включени 100Hz на телевизора.

100 херца може и да имат смисъл в някой сцени за по-плавно движение, но и да добавят странични ефекти, които не са налични в оригиналния материал. Така става когато производителя се опитва да генерира допълнителни междинни кадри..В почти всички сериозни ревюта при гледане на филми експертите предпочитат да изключат това и гледат филма така както е сниман. На практика важен е параметъра инертност на панела, който при LCD е в порядъка на милисекунди, а при плазма микросекунди.
    ЗАБЕЛЕЖКА: НЕ ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМИ С ВКЛЮЧЕНИ 100 или 200Hz !!! Картината става като в телеспектакъл или документална хроника (странен и непривичен еффект)....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе