Ако е Унгарска сглобка няма втори стикер. За матрицата - ще трябва да погледнеш горе в дясно през решетката ,какво пише на стикера залепен на видеопанела.Първоначално публикувано от slavih1969
Ако е Унгарска сглобка няма втори стикер. За матрицата - ще трябва да погледнеш горе в дясно през решетката ,какво пише на стикера залепен на видеопанела.Първоначално публикувано от slavih1969
Мисля, че открих заработените часове - сервизно меню -> SVC подменю -> Panel Display Time. Аз съм на 373Hr, това за 2,5 месецаЦитат на: hacked в 29.10.2010, 14:34
И аз това забелязах, но излизат само като инфо (не могат да се пипат). Освен това заработените часове не ги открих, както и опцията UI Color . Не знам дали ако ъпрейдна фирм-а няма да се промени това. Сега е с VALDEUC-1011.1. Не че е фатално, но ме човърка да пробвам.след ровене цяла нощ в сервизното меню на ц650 забелязах, че има опции, който не са листнати в дървовидния списък, а се появяват след влизане в някое от списъка и със стрелка надолу се избира следващата опция. ако не съм се изразил правилно ще постна снимки
Оф това за PVR го активирах обаче не ми одобрява флашката пробвах втора пак същата работа някой да има сащия проблем или некакви идеи моля за помощ!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294765260[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294765400[/time]_________________________________________________
USB flash ми е 4GB HP и съм я форматирал на FAT32
При мен става, и моята флашка е 4 GB FAT32 и няма проблеми..... а относно запитване от по горе ,когато ТВ е на Stand by когато се зададе запис на предаване , го записва без да се включва ТВ- то.
Моят SAMSUNG LE-40C750,записва 23-24сек,и спира,пише,че сигнала на излъчваният канал бил слаб,пускам на друг канал и същото,какъв ли е проблема?
ами не при мене проблема е че не хареса флашката първо тази 4ГБ и после и 2ГБ , а с тази флашка си гледам филмите на него и тогава си е нормално ха сега кво правиме.....
При мен също не става с флашка,пробвах две различни марки.Но с външен твърд диск няма проблеми.Всъщност,може ли да се зададе време за начало на записа,аз не открих такова.То ако трябва ръчно да го пуснеш,почти се обезмисля функцията...
placidus, има друг начин, но мен пак не ме устройва....утиваш на guide и си избираш предаването, което искаш да запишеш(при мене с М-Сат не става, щото ги мързи да го напишат), натискаш tools бутона и избираш таймер запис. Обаче и мене ме интересува дали може да се задава директно часа и програмата... Ако искаш има и time shifting, предполагам този shifting върви с толкова време, колкото ти е голям носителя, който си сложил или от където си го пуснал.Натискаш бутона Play долу и когато искаш да гледаш, ще разбереш кои са бутоните, пише ги долу в полупрозрачното меню. Долу горе според мене 1 час запис е около 1,22GB
Това,за ръчно записване е ясно,проверих го.Аз съм от малък град и имах приемник за цифрова на местен доставчик.С него имах информация за предаванията на телевизията,но сега го махнах и директно вкарвам сигнала.За съжаление по този начин тази информация я няма.Първоначално публикувано от tricki11
И при мен в началото не искаше да приеме флашката , но насилствено няколко пъти я форматирам на ТВ после тест и накрая стана т.е. опитай се няколко пъти да я форматираш....Първоначално публикувано от stutgart
Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
За всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги вклювате на ON и проблема е решен.
Това е цитат от първа страница. Може и някъде да е разисквано, но аз поне не видях. Въпросът ми е все пак може ли да се "отключи" Content Library и как става. В моето сервизно не виждам wiselink write и high devi.
Привет! Отскоро съм с телевизор 40C650. Опитах да подкарам шер мениджъра, но всуе! Положението е следното. На кабелна цифрова към Мегалан съм. Имам пърно сплитер, към който е вързан домашен рутер, сет-топ-бокс и самият телевизор. Телевизорът има собствен IP адрес - изискване на доставчика. Интернет ТВ-функцията му върви добре. Но, при инсталиране на шер мениджър (версия 4.03) на лаптоп от домашната мрежа, телевизорът въобще не се появява в него като намерено устройство. Предполагам, че гъзоболът идва от факта, че телевизорът е вързан към сплитера, преди рутера. Някакви идеи, колеги?
Няма как DLNA сървъра/шер мениджъра/ да ти намери телевизора като устройство ,щом не си го вързал към рутера! За това се нарича домашна мрежа. Другият вариант е да вържеш директно телевизора с компютъра.
Правилното свързване е:
Сплитер - рутер - телевизор и компютър
Благодаря, hristoslav2, че потвърди подозренията ми. При правилното свързване всичко заспа. С изключение на факта, че не функционира превъртането напред и назад. А умишлено инсталирах по-стара версия на шер мениджъра.
Аз съм с версия 4.2 и превъртането работи. Телевизорът е същия модел.