Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 20 от 88 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от slavih1969
    5- серия няма етикети нито на гърба нито отзад а само вътре залепен на матрицата , но не знам точно кои цифри трябва да се гледат. Имам TV от старата B- серия (40 B 650)- тя е с матрица SQ01 ,какъв е шанса и тук да попадна на матрица S-PVA.Някакви отзиви за TOSHIBA 32SL738G.
    Ако е Унгарска сглобка няма втори стикер. За матрицата - ще трябва да погледнеш горе в дясно през решетката ,какво пише на стикера залепен на видеопанела.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат на: hacked в 29.10.2010, 14:34
    след ровене цяла нощ в сервизното меню на ц650 забелязах, че има опции, който не са листнати в дървовидния списък, а се появяват след влизане в някое от списъка и със стрелка надолу се избира следващата опция. ако не съм се изразил правилно ще постна снимки
    И аз това забелязах, но излизат само като инфо (не могат да се пипат). Освен това заработените часове не ги открих, както и опцията UI Color . Не знам дали ако ъпрейдна фирм-а няма да се промени това. Сега е с VALDEUC-1011.1. Не че е фатално, но ме човърка да пробвам.
    Мисля, че открих заработените часове - сервизно меню -> SVC подменю -> Panel Display Time. Аз съм на 373Hr, това за 2,5 месеца

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Оф това за PVR го активирах обаче не ми одобрява флашката пробвах втора пак същата работа някой да има сащия проблем или некакви идеи моля за помощ!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294765260[/time]_________________________________________________

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294765400[/time]_________________________________________________

USB flash ми е 4GB HP и съм я форматирал на FAT32

5. Тук е от
    Dec 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч&#

При мен става, и моята флашка е 4 GB FAT32 и няма проблеми..... а относно запитване от по горе ,когато ТВ е на Stand by когато се зададе запис на предаване , го записва без да се включва ТВ- то.

6. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Моят SAMSUNG LE-40C750,записва 23-24сек,и спира,пише,че сигнала на излъчваният канал бил слаб,пускам на друг канал и същото,какъв ли е проблема?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

ами не при мене проблема е че не хареса флашката първо тази 4ГБ и после и 2ГБ , а с тази флашка си гледам филмите на него и тогава си е нормално ха сега кво правиме.....

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

При мен също не става с флашка,пробвах две различни марки.Но с външен твърд диск няма проблеми.Всъщност,може ли да се зададе време за начало на записа,аз не открих такова.То ако трябва ръчно да го пуснеш,почти се обезмисля функцията...

10. Тук е от
    Sep 2010

placidus, има друг начин, но мен пак не ме устройва....утиваш на guide и си избираш предаването, което искаш да запишеш(при мене с М-Сат не става, щото ги мързи да го напишат), натискаш tools бутона и избираш таймер запис. Обаче и мене ме интересува дали може да се задава директно часа и програмата... Ако искаш има и time shifting, предполагам този shifting върви с толкова време, колкото ти е голям носителя, който си сложил или от където си го пуснал.Натискаш бутона Play долу и когато искаш да гледаш, ще разбереш кои са бутоните, пише ги долу в полупрозрачното меню. Долу горе според мене 1 час запис е около 1,22GB

11. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    placidus, има друг начин, но мен пак не ме устройва....утиваш на guide и си избираш предаването, което искаш да запишеш(при мене с М-Сат не става, щото ги мързи да го напишат), натискаш tools бутона и избираш таймер запис. Обаче и мене ме интересува дали може да се задава директно часа и програмата... Ако искаш има и time shifting, предполагам този shifting върви с толкова време, колкото ти е голям носителя, който си сложил или от където си го пуснал.Натискаш бутона Play долу и когато искаш да гледаш, ще разбереш кои са бутоните, пише ги долу в полупрозрачното меню. Долу горе според мене 1 час запис е около 1,22GB
    Това,за ръчно записване е ясно,проверих го.Аз съм от малък град и имах приемник за цифрова на местен доставчик.С него имах информация за предаванията на телевизията,но сега го махнах и директно вкарвам сигнала.За съжаление по този начин тази информация я няма.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от stutgart
    ами не при мене проблема е че не хареса флашката първо тази 4ГБ и после и 2ГБ , а с тази флашка си гледам филмите на него и тогава си е нормално ха сега кво правиме.....
    И при мен в началото не искаше да приеме флашката , но насилствено няколко пъти я форматирам на ТВ после тест и накрая стана т.е. опитай се няколко пъти да я форматираш....

13. Тук е от
    May 2010

Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
    За всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги вклювате на ON и проблема е решен.

Това е цитат от първа страница. Може и някъде да е разисквано, но аз поне не видях. Въпросът ми е все пак може ли да се "отключи" Content Library и как става. В моето сервизно не виждам wiselink write и high devi.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Привет! Отскоро съм с телевизор 40C650. Опитах да подкарам шер мениджъра, но всуе! Положението е следното. На кабелна цифрова към Мегалан съм. Имам пърно сплитер, към който е вързан домашен рутер, сет-топ-бокс и самият телевизор. Телевизорът има собствен IP адрес - изискване на доставчика. Интернет ТВ-функцията му върви добре. Но, при инсталиране на шер мениджър (версия 4.03) на лаптоп от домашната мрежа, телевизорът въобще не се появява в него като намерено устройство. Предполагам, че гъзоболът идва от факта, че телевизорът е вързан към сплитера, преди рутера. Някакви идеи, колеги?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма как DLNA сървъра/шер мениджъра/ да ти намери телевизора като устройство ,щом не си го вързал към рутера! За това се нарича домашна мрежа. Другият вариант е да вържеш директно телевизора с компютъра.

Правилното свързване е:
    Сплитер - рутер - телевизор и компютър

17. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря, hristoslav2, че потвърди подозренията ми. При правилното свързване всичко заспа. С изключение на факта, че не функционира превъртането напред и назад. А умишлено инсталирах по-стара версия на шер мениджъра.

18. Тук е от
    May 2010

Аз съм с версия 4.2 и превъртането работи. Телевизорът е същия модел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 88 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе