Първоначално публикувано от
tricki11 Freedom, не знам нито с какви средства разполагаш, нито за какво ще ползваш телевизора, НО...
Аз имам 40C650, с матрица SQ01, доволен съм, с изключение на това дето ти казах, че ми изгоря пиксел, но това е риск на технологията LCD, така че има го този проблем при всички такива телевизори. Ако не те вълнува 3D, не ти е необходим 7-ма серия телевизор, освен това тази технология с очилата вече дето се казва е остаряла, не се сещам къде точно четох, за да посоча линк, но може и да се поразтършуваш из чичко гугъл, скоро излизат на пазара 3D телевизори без използването на очила. Така замисли се е много неудобно, освен това какво може да се гледа в момента 3D? Има само един рекламен канал и няколко филма, повечето от които анимационни. Ако толкова искаш да гледаш АВАТАР 3D, иди на кино, по-евтино ще ти е...Да, има функция да прави от 2D в 3D, но...не е нещо кой знае какво, иди в магазина и ги накарай да ти покажат...Освен това тук коментарите за телевизорите са от вманиачаване повече, е да, има някаква истина и то голява в тях, но сигурно до сега си гледал CRT телевизор или някой стар LCD(Щом ще го сменяш) и каквото и да купиш, все ще ти изглежда по-добре. Та според мен разликата между тези телевизори, които си посочил е:
1. С650 и С6510 от една страна като с нормална CCFL и LED подсветка
2. С750 и С7000 от друга страна като 3D с нормална CCFL и LED подсветка
Ако няма да го закачаш на стената, просто не мисли изобщо за LED, ако в стаята ти е много светло, не мисли за LED, ако не ти се дават грешни пари, не мисли за LED...
C650 и C750... да, матрицата в С750 задължително била на самсунг, поне така казват...гледах в технополис 40С650 с матрица АА01, направо нищо общо според мен, но повечето хора казват, че разликата е незабележима...знам ли...
И не на последно място, колко членно семейство сте и колко чифта очила ще ти трябват? и те са си скъпички...ако ме разбираш...
Надявам се да съм ти помогнал, не твърдя, че моето мнение е меродавно, но поне така мисля...четох повече от месец, докато се реша на тази стъпка, надявам се да съм разбрал правилно повечето съвети и аз
утре да почерпиш
и кажи на какво се спря накрая