Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 14 от 88 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Freedom, не знам нито с какви средства разполагаш, нито за какво ще ползваш телевизора, НО...
    Аз имам 40C650, с матрица SQ01, доволен съм, с изключение на това дето ти казах, че ми изгоря пиксел, но това е риск на технологията LCD, така че има го този проблем при всички такива телевизори. Ако не те вълнува 3D, не ти е необходим 7-ма серия телевизор, освен това тази технология с очилата вече дето се казва е остаряла, не се сещам къде точно четох, за да посоча линк, но може и да се поразтършуваш из чичко гугъл, скоро излизат на пазара 3D телевизори без използването на очила. Така замисли се е много неудобно, освен това какво може да се гледа в момента 3D? Има само един рекламен канал и няколко филма, повечето от които анимационни. Ако толкова искаш да гледаш АВАТАР 3D, иди на кино, по-евтино ще ти е...Да, има функция да прави от 2D в 3D, но...не е нещо кой знае какво, иди в магазина и ги накарай да ти покажат...Освен това тук коментарите за телевизорите са от вманиачаване повече, е да, има някаква истина и то голява в тях, но сигурно до сега си гледал CRT телевизор или някой стар LCD(Щом ще го сменяш) и каквото и да купиш, все ще ти изглежда по-добре. Та според мен разликата между тези телевизори, които си посочил е:
    1. С650 и С6510 от една страна като с нормална CCFL и LED подсветка
    2. С750 и С7000 от друга страна като 3D с нормална CCFL и LED подсветка
    Ако няма да го закачаш на стената, просто не мисли изобщо за LED, ако в стаята ти е много светло, не мисли за LED, ако не ти се дават грешни пари, не мисли за LED...
    C650 и C750... да, матрицата в С750 задължително била на самсунг, поне така казват...гледах в технополис 40С650 с матрица АА01, направо нищо общо според мен, но повечето хора казват, че разликата е незабележима...знам ли...
    И не на последно място, колко членно семейство сте и колко чифта очила ще ти трябват? и те са си скъпички...ако ме разбираш...
    Надявам се да съм ти помогнал, не твърдя, че моето мнение е меродавно, но поне така мисля...четох повече от месец, докато се реша на тази стъпка, надявам се да съм разбрал правилно повечето съвети и аз утре да почерпиш и кажи на какво се спря накрая

2.  

3. Тук е от
    Oct 2006

гледах в технополис 40С650 с матрица АА01, направо нищо общо според мен, но повечето хора казват, че разликата е незабележима...знам ли...
    Аз когато си взех 40С650 трябваше да взема единствената бройка,беше с матрица SQ01.След няколко дена видях че има изгорял пиксел и задеиствах нещата по замяната му.След като получиха пак ми го смениха но матрицата беше АА03 чесно да кажа имаше сякаш някаква разлика с предната матрица но е минимална.Картината е великолепна.HD филмите се виждат страхотно и на двете матрици.
    Сега се чудя по какав начин и с какво да го сваржа зада мога даси сложа сараунт да кажем 5.1.Някой ако е напраавил това да сподели ще му бада признателен!

4. Тук е от
    Dec 2010

http://technomarket.bg/products/0907...ung-ue-46c5000 Този модел заслужаша ли си цената с каква матрица е ако знаете ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте,
    Понеже виждам, че Христослав2 е най-навътре в познанията си за видеотехниката и е модератор на раздела, ще го помоля да добави в списъка на страните в които се произвеждат телевизори и монитори Семсун, да добави и Румъния. Аз от 10 дни съм собственик на LCD TV monitor 933HD 19" който се оказа произведен именно там. Иначе от изделието съм доста изненадан като възможности и качество на картина. Дано да е за дълго! Весело посрещане на НГ на всички съфорумници! Желая много здраве и късмет и любов безкрайна като интернет! Иван

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от izashev
    Здравейте,
    Понеже виждам, че Христослав2 е най-навътре в познанията си за видеотехниката и е модератор на раздела, ще го помоля да добави в списъка на страните в които се произвеждат телевизори и монитори Семсун, да добави и Румъния. Аз от 10 дни съм собственик на LCD TV monitor 933HD 19" който се оказа произведен именно там. Иначе от изделието съм доста изненадан като възможности и качество на картина. Дано да е за дълго! Весело посрещане на НГ на всички съфорумници! Желая много здраве и късмет и любов безкрайна като интернет! Иван
    Благодаря за инфото и честито за приздобивката Иване. Не знаех ,че в северните ни съседи произвеждат монитори на Samsung.

7. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте колеги, най-новия фирм за с650 се оказа, че освен проблема с превъртането, има проблем и с четенето на .mkv...просто не ги отваря, зарегда го и веднага минава на следващия файл...
    за бога хора, не го слагайте

Мдам, оказа се, че проблема не е в моя телевизор... Оказа се, че си плейва .mkv, че даже превърта всички възможни файлове, даже .mkv и чист BD...
    Само не мога да разбера още защо го прави този проблем... с Windows 7...ще преинсталирам тези дни и ще видя какво ще се получи...до преди няколко дена не бях забелязал нищо, сега изведнъж без да съм правил промени, всичко се е объркало...

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

нека споделя , аз бях на дилема 40C7000 или 40C8000.както каза колегата " доволно объркан. Накрая си взех 40Ц750 . Чист LCD. Някой казват извади още 200лв. И кво като ги извади . Дали неравномерната поцветка ще изчезне , питам аз. Дали светлите петна по време на надпис на черен фон ще изчезне ? не разбира се. Колко да е висока цента на C750 ? Ами толкова е . В повечето вериги сглобката е Словакия, матрицата е SQ01. очарован съм от картината и функцийте му. Плейва MKV файлове без пробмен от 2Т диск през USB . без да ползва външни player. Та незнам кокво търсите от един телевизор.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Колеги, на първа страница информацията ми дойде малко объркана и противоречива, та ще питам, каква е матрицата на този тв?

Samsung model code LE40C550J1WXXH, version SQ03. Това е от страничната лепенка, отзад няма нищо, произведен е в Словакия. Мерси.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от mihof33
    Колеги, на първа страница информацията ми дойде малко объркана и противоречива, та ще питам, каква е матрицата на този тв?

Samsung model code LE40C550J1WXXH, version SQ03. Това е от страничната лепенка, отзад няма нищо, произведен е в Словакия. Мерси.
    На Samsung е матрицата.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от www_
    нека споделя , аз бях на дилема 40C7000 или 40C8000.както каза колегата " доволно объркан. Накрая си взех 40Ц750 . Чист LCD. Някой казват извади още 200лв. И кво като ги извади . Дали неравномерната поцветка ще изчезне , питам аз. Дали светлите петна по време на надпис на черен фон ще изчезне ? не разбира се. Колко да е висока цента на C750 ? Ами толкова е . В повечето вериги сглобката е Словакия, матрицата е SQ01. очарован съм от картината и функцийте му. Плейва MKV файлове без пробмен от 2Т диск през USB . без да ползва външни player. Та незнам кокво търсите от един телевизор.
    Както казах по-назад, трудна конкуренция е тоя ц750 Иска ми се да си взема и 50-60 инчова плазмичка да видя дали няма да ми е по-удобна за филми ама, несъм сигурен дали ще е самсунг.
    п.п. Някой се чудеше за какво му е 3д. За игри! Гледал съм само един филм обаче, игрите ги изкъртвам

13. Тук е от
    Dec 2010

Привет на всички
    Благодаря на всички които се опитаха да помогнат с 'зеления' проблем на 40В650.В крайна сметко го върнах в Тхномаркет и го замених за 37С650.В 40В650 имаше опция за включване на 100Hz а в 37В650 никъде няма такова нещо.Възножно ли е това или аз не мога да го намеря.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Freedom, не знам нито с какви средства разполагаш, нито за какво ще ползваш телевизора, НО...
    Аз имам 40C650, с матрица SQ01, доволен съм, с изключение на това дето ти казах, че ми изгоря пиксел, но това е риск на технологията LCD, така че има го този проблем при всички такива телевизори. Ако не те вълнува 3D, не ти е необходим 7-ма серия телевизор, освен това тази технология с очилата вече дето се казва е остаряла, не се сещам къде точно четох, за да посоча линк, но може и да се поразтършуваш из чичко гугъл, скоро излизат на пазара 3D телевизори без използването на очила. Така замисли се е много неудобно, освен това какво може да се гледа в момента 3D? Има само един рекламен канал и няколко филма, повечето от които анимационни. Ако толкова искаш да гледаш АВАТАР 3D, иди на кино, по-евтино ще ти е...Да, има функция да прави от 2D в 3D, но...не е нещо кой знае какво, иди в магазина и ги накарай да ти покажат...Освен това тук коментарите за телевизорите са от вманиачаване повече, е да, има някаква истина и то голява в тях, но сигурно до сега си гледал CRT телевизор или някой стар LCD(Щом ще го сменяш) и каквото и да купиш, все ще ти изглежда по-добре. Та според мен разликата между тези телевизори, които си посочил е:
    1. С650 и С6510 от една страна като с нормална CCFL и LED подсветка
    2. С750 и С7000 от друга страна като 3D с нормална CCFL и LED подсветка
    Ако няма да го закачаш на стената, просто не мисли изобщо за LED, ако в стаята ти е много светло, не мисли за LED, ако не ти се дават грешни пари, не мисли за LED...
    C650 и C750... да, матрицата в С750 задължително била на самсунг, поне така казват...гледах в технополис 40С650 с матрица АА01, направо нищо общо според мен, но повечето хора казват, че разликата е незабележима...знам ли...
    И не на последно място, колко членно семейство сте и колко чифта очила ще ти трябват? и те са си скъпички...ако ме разбираш...
    Надявам се да съм ти помогнал, не твърдя, че моето мнение е меродавно, но поне така мисля...четох повече от месец, докато се реша на тази стъпка, надявам се да съм разбрал правилно повечето съвети и аз утре да почерпиш и кажи на какво се спря накрая
    Здравейте !
    Купих 40C7000 . За сега много ми харесва ! Обещавам да пиша за впечатления.

16. Тук е от
    Feb 2009

freedom -мисля и аз да си взема 40C7000 но да те питам вече не ти ли идва малко малък диагонала защото се двоумя дали да не е 46 инча.

17. Тук е от
    Dec 2010

Е добре никой не ми отговори за играенето на Хбох 360 кой тв самсунг да си зема 7000 8000 750 ..... ? кой е най добър.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    Привет на всички
    Благодаря на всички които се опитаха да помогнат с 'зеления' проблем на 40В650.В крайна сметко го върнах в Тхномаркет и го замених за 37С650.В 40В650 имаше опция за включване на 100Hz а в 37В650 никъде няма такова нещо.Възножно ли е това или аз не мога да го намеря.
    Само дето не разбрахме кой модел си си взел 37С650 или 37В650..Обикновенно хората правят замяна за по-голям диагонал ....ти за по-малък.
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification
    http://www.samsung.de/de/Privatkunde...specifications

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 88 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе