Извинявайте ,грешката е моя.
Взех 37C650, 40-a ми идваше голяма.
В линковете които си ми пратил не намерих инфо по моя въпрос.Възможно ли е на 37C650 да няма от къде да се включват и изключват 100Hz и как да разбера дали са включени.
Извинявайте ,грешката е моя.
Взех 37C650, 40-a ми идваше голяма.
В линковете които си ми пратил не намерих инфо по моя въпрос.Възможно ли е на 37C650 да няма от къде да се включват и изключват 100Hz и как да разбера дали са включени.
Меню - Картина - Опции на картина - Motion PlusПървоначално публикувано от tenev
Вземай 750 -при другите обявения лаг е голям /макар, че аз имам големи съмнения за стойностите с конзоли/ и недостатъците са по-малко /най-големия -цената / просто цената на ЛЕД моделите е твърде надута за това ,което предлагат ,за мен освен по-големия контраст и по-малкото енергопотребление, други предимства нямат.Първоначално публикувано от GMANBG
От два дена съм горд собственик на LE-32C653, приятно съм изненадан от качеството на картината (на цифрова кабелна съм), мислех си че ще имам доста забележки (аз все още съм фен на CRT телевизорите) но единствените ми забележки са към цената на аксесоарите - WiFi модула, и вложката за SMART-картата, двете заедно минават 150 лв.... иначе всичко тръгна без особенни трудности - гледах филми от флашка, гледах от компютъра през HDMI кабел, цифровата кабелна си я лови без проблеми, само за HD пакета трябва карта и по неприятното вложка.... Гледах два филма които бяха BluRay-RIP въпреки качеството - няма дълбочина на образа, и актьорите са като статични (все едно гледам български телевизионен театър), иначе от блурей диск разпъва до 1920 на 1080 но остават две тесни ивици от двете страни на екрана...
Този http://www.technomarket.bg/products/...is-09abgn-wifi WIFI донгъл става ли за C сериите ?
Този става , но го нямат на практика в магазините им. Аз вчера проверих и нямаше и си купих от Технополис. Вече го исталирах и работи!Първоначално публикувано от HunterBG
провери дали Motion Plus ти е изключен. Той постига такъв нереален ефект. За другото просто филмите се снимат в такъв формат 21:9Първоначално публикувано от hotblooded
Да попитам UE40C6000 има ли 100Hz?
Ако на някой му трябва wifi адаптер https://forum.setcombg.com/index.php/topic,48431.0.html
Вчера пробвах семпълите на star wars boxset-a https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=114674&hit=1, които са профил 5.1 и останах учуден, че тръгват.
За моя ТВ май не става. Иначе така ми се иска едно такова удобство но за сега...
Здравейте !
Искам да попитам някой знае ли дали може да се сложи на USB порта на TV Samsung с Media Player функция, разширител на портовете т.е.
за да може да се връзват повече от 1 USB устройста - HDD ,Flash и т.н. ( в моя случай 2 USB е заето от WiFi адаптора)!
ЧНГ на всички!
Имам от 7-8 дни SAMSUNG UE40 C7000,доволен съм от телевизора,но имам следния проблем - в долните два ъгъла,особено в единия, има неравномерно осветяване.Вижда се като малък осветен лъч.Мога да кажа,че определено ме дразни,но при покупката не ми е направило впечатление .Нормално ли е това или си е някакъв проблем? Някой,с led модел да сподели впечатления? В темата пишеше,че евентуално с притискане може да се подобри,но как става точно това?
Може.Първоначално публикувано от freedom
Тъпо е,но не се покрива от гаранцията-а би трябвало!!Първоначално публикувано от placidus
Могат да го оправят в сервиза/ако не ги мързи и не сметнат ,че не е необходимо...
Другият вариянт е ти сам да си го оправиш.
Изключваш от контакта и го поставяш легнал върху масата.
Сваляш задният капак - с отвертка развиваш всички болтове.
Сваляш всички платки ,като преди това ги изключваш предварително от куплунгите/снимай преди това за да не оплескаш нещо при повторното свързване/.
Разхлабваш всички болтове по крайщата на видеопанела /около 40 броя-в зависимост от диагонала/.
Затягаш ги отново по диагонал-срещуположно/например горен ляв ъгъл-долен десен ъгъл/ в кръг. Не ги пресилвай!! Само колкото да притегнат.
Като целта е да се получи равномерно притискане на корпуса на подсветката към панела на матрицата-тоест да няма усукване на корпуса. Така избягваш изкривяване на отражателите и неравномерност в подсветката.
После по обратният ред-поставяш платките и ги свързваш с куплунгите.
Поставяш задният капак....
Всичко си е на твой риск.