Здравей ,и от мен!
Аз съм със същия телевизор.За да промениш езика на суб трябва да пуснеш филм и след това да направиш това ,което е написано по-горе.
Здравей ,и от мен!
Аз съм със същия телевизор.За да промениш езика на суб трябва да пуснеш филм и след това да направиш това ,което е написано по-горе.
Благодаря Ви много! Тръгна си всичко
Някой има ли ръководство за C 750? Искам да прочета за PRV функцията. Скоро я отключих на моя C 650 но записва само предаването което гледам. Някой от колегите беше писал, че може да записва дори докато е изкл. телевизора, но при мен не се получава.
C750 User Manual ENG
Ако искаш на Български, трябва да видиш Инструкциите за B750 от БГ сайта на самсунг, защото аз поне там, не намирам за C750 Инструкции.
ПС: Пробвай следното. В GUIDE избери за запис предаване в някой канал (цифров!), който започва скоро (примерно след 5 мин). Изключи ТВ. След 10-15 мин го включи и виж PVR/а правил ли е нещо или е спал
Как влезна в сервизното меню за да я отключиш?Първоначално публикувано от martinbvbvbv
Мерси за инструкцията.
"ПС: Пробвай следното. В GUIDE избери за запис предаване в някой канал (цифров!), който започва скоро (примерно след 5 мин). Изключи ТВ. След 10-15 мин го включи и виж PVR/а правил ли е нещо или е спал "
Записва.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295011320[/time]_________________________________________________
"Как влезна в сервизното меню за да я отключиш?"
На страница 16 колегите са написали.
Искам и аз да попитам нещо свързано със записването.Както казах по-горе моят тв е LE32C530,на дистанционното имам бутон за запис,но всъщност какво може да се записва и дали въобще е активен .
Здравейте! Имам Самсунг С450, много съм доволен. Не мога обаче да открия как да добавя нов канал, към вече съществуващите. Имам например 80 канала, които съм си редактирал, и подредил, но кабелната са пуснали още 10, които искам да добавя ръчно. Не можах да намеря такава опция. Изобщо не мога да "създам" например канал 81, и да пусна ръчно търсене на него, докато си намеря съответната програма?
Тая функция PVR е супер дайте да се напрегнем и да открием начин да може записаното
да се свали на компа неможе да няма начин да се разпознае от компа
Отскоро имам LCD-LED телевизор Samsung UE37C5000.Много съм доволен ,всичко работи перфектно!Дори му качих и най-новия фирмуеър .Пробвах го вече на всички режими и екстри ,които има.
Няколко въпроса :
-с руската програма HMS за работа с DLNA нямам никакви проблеми , но искам да пробвам и със Samsung PC Share Manager, впрочем вече пробвах с версията : v4.03 ,само тази намерих.Към телевизора не дават диск с програми. С тази версия обаче не става връзката с ТВ. Не мога да задам устройство в програмата ,нито IP-та и т.н. И съответно нищо не тръгва.В защитната стена съм маркирал каквото трябва ,теста за мрежа на ТВ си го прави без проблем. Явно иска друга версия ,подходяща за този телевизор.Ако някой има такава или знае откъде да я изтегля ,моля да даде линк !!!
-Само едно нещо ме дразни и то е ,че е много трудно да си нагласиш списъка с програми по твой вкус...От менюто на ТВ това е почти невъзможно , с програмката ChannelListPCEditor става ,но е толкова усложнено ,че е доста голяма играчка....и пак не става така ,както искаш....Не могат и да се преименуват цифровите канали ,а само аналоговите....интересно ,защо!? От Самсунг имат да поработят в тази насока .
Може би има някоя друга програмка за едитване на каналите / може би руска,руснаците са царе на тези работи....мое мнение изградено въз основа на работата ми със сателитна телевизия ,като любител и като хоби /
Или някой , с повече стаж в едитването на каналите ,да сподели своя опит ,как става най -лесно. :rolleyes:
- Мисля да добавя един външен HDD -500GB ,работещ само с ЮСБ захранване.
Някакви препоръки за модели и качества ,на които да обърна внимание. :rolleyes:
@hristoslav
Здравей, в този форум дали има настройки за C750?
Някой да има идея къде да видя?
Моля някой притежател на LE40b750 да пусне едно ac3 от тук
********************/details.php?id=08...95d56d1449b2dd
за проба и да сигнализира дали работи...
При мен спря да ги чете audio в този формат. Странното е че някой филми в ac3 все пак работят
Не знам дали си струва да се стигне до reset factory setting! ще помогне ли?
вече пробвах новия firmware и освен че не помогна то няма и връщане назад...
идеи
Едно е да чете филми със АС3 звук, а друго тези.
Изобщо някога пускал ли си подобни файлове през телевизора?
И каква е идеята да ги пускаш на телевизора? Дано не ги слушаш на звука на телевизора.
До колкото си спомнам В серията не "чете" DTS.Първоначално публикувано от vladgad
Това е цитат от тракера:
Format: DTS, AC3 (Dolby Digital)
Bitrate Audio: DTS: 1536 kbps, AC3: 448 kbps
А тези в зелено плейваш ли ги:
II. Live Albums
1. 101 (1989) – 2003 Remastered Version (Dolby Digital 48 kHz)
2. Devotional (1993) – 2004 5.1 Mix (Dolby Digital 48 kHz)
3. One Night In Paris (2002) – Original 5.1 Mix (Dolby Digital 48 kHz)
4. Touring The Angel - Live In Milan (2006) – Original 5.1 Mix (DTS 48/16, Dolby Digital 48 kHz)
не на Onkyo 508Първоначално публикувано от lazarus18
проблема е че докато ги теглих телевизора ги плейваше без проблем и заби (предполагам попадна на песен която не е била изтеглена изцяло)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295074288[/time]_________________________________________________
да във линка който съм посочил има албумите и в двата формата AC3 и DTS.Първоначално публикувано от Vandal
потвърждавам че ТВто не може (спря) да ги чете тези горните
проблема ми е с първия формат който е обявен че се плейва!