Цитат на: satmann в 14.01.2011, 20:05
Отскоро имам LCD-LED телевизор Samsung UE37C5000.Много съм доволен ,всичко работи перфектно!Дори му качих и най-новия фирмуеър .Пробвах го вече на всички режими и екстри ,които има.
Няколко въпроса :
-с руската програма HMS за работа с DLNA нямам никакви проблеми , но искам да пробвам и със Samsung PC Share Manager, впрочем вече пробвах с версията : v4.03 ,само тази намерих.Към телевизора не дават диск с програми. С тази версия обаче не става връзката с ТВ. Не мога да задам устройство в програмата ,нито IP-та и т.н. И съответно нищо не тръгва.В защитната стена съм маркирал каквото трябва ,теста за мрежа на ТВ си го прави без проблем. Явно иска друга версия ,подходяща за този телевизор.Ако някой има такава или знае откъде да я изтегля ,моля да даде линк !!! smiley
-Само едно нещо ме дразни и то е ,че е много трудно да си нагласиш списъка с програми по твой вкус...От менюто на ТВ това е почти невъзможно , с програмката ChannelListPCEditor става ,но е толкова усложнено ,че е доста голяма играчка....и пак не става така ,както искаш....Не могат и да се преименуват цифровите канали ,а само аналоговите....интересно ,защо!? От Самсунг имат да поработят в тази насока .
Може би има някоя друга програмка за едитване на каналите / може би руска,руснаците са царе на тези работи....мое мнение изградено въз основа на работата ми със сателитна телевизия ,като любител и като хоби /
Или някой , с повече стаж в едитването на каналите ,да сподели своя опит ,как става най -лесно. rolleyes
- Мисля да добавя един външен HDD -500GB ,работещ само с ЮСБ захранване.
Някакви препоръки за модели и качества ,на които да обърна внимание. rolleyes