Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 25 от 88 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от satmann
    Отскоро имам LCD-LED телевизор Samsung UE37C5000.Много съм доволен ,всичко работи перфектно!Дори му качих и най-новия фирмуеър .Пробвах го вече на всички режими и екстри ,които има.

Няколко въпроса :

-с руската програма HMS за работа с DLNA нямам никакви проблеми , но искам да пробвам и със Samsung PC Share Manager, впрочем вече пробвах с версията : v4.03 ,само тази намерих.Към телевизора не дават диск с програми. С тази версия обаче не става връзката с ТВ. Не мога да задам устройство в програмата ,нито IP-та и т.н. И съответно нищо не тръгва.В защитната стена съм маркирал каквото трябва ,теста за мрежа на ТВ си го прави без проблем. Явно иска друга версия ,подходяща за този телевизор.Ако някой има такава или знае откъде да я изтегля ,моля да даде линк !!!

-Само едно нещо ме дразни и то е ,че е много трудно да си нагласиш списъка с програми по твой вкус...От менюто на ТВ това е почти невъзможно , с програмката ChannelListPCEditor става ,но е толкова усложнено ,че е доста голяма играчка....и пак не става така ,както искаш....Не могат и да се преименуват цифровите канали ,а само аналоговите....интересно ,защо!? От Самсунг имат да поработят в тази насока .
    Може би има някоя друга програмка за едитване на каналите / може би руска,руснаците са царе на тези работи....мое мнение изградено въз основа на работата ми със сателитна телевизия ,като любител и като хоби /
    Или някой , с повече стаж в едитването на каналите ,да сподели своя опит ,как става най -лесно. :rolleyes:

- Мисля да добавя един външен HDD -500GB ,работещ само с ЮСБ захранване.
    Някакви препоръки за модели и качества ,на които да обърна внимание. :rolleyes:

http://www.samsung.com/us/support/do...UN37C5000QFXZA предполагам няма разлика

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз пробвах само това :
    General
    Complete name : F:\MyMusic\13 Enjoy The Silence.ac3
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    File size : 24.0 MiB
    Duration : 7mn 29s
    Overall bit rate : 448 Kbps
    Audio
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Duration : 7mn 29s
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 448 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Stream size : 24.0 MiB (100%)
    ,но ТВ даже не го вижда ,дава ми празна папка .Със 16_002004 съм.

4. Тук е от
    Sep 2010

Мен лично много ме съмнява да е плейвал точно АС3 телевизора, най-много във същата папка да е имало и някоя МР3-ка или нещо друго. Аз лично се опитвам да подкарам откак го имам телевизора на вградения плеар 6-канални аудио файлове, но без успех...преминал съм през всички възможни ъпдейти и до сега не е пускал нито dts-wav, нито dts или AC3...пробвал съм и с много варианти, 44,100, 48кхз... и т.н. Без успех; даже се опитах да ги правя на AUDIO DVD, пак без успех...
    Ако някой успее с това начинание, нека сподели, и аз съм мераклия, че хубавите ми колони са монтирани в хола и да си слушам и там качествена музика

5. Тук е от
    Dec 2009

Някой с С750 дали може да го сложи на Hotel mode на ON ,после да влезе в сервизното меню на Sub options и да снима менюто , за да видим какви настройки има и кое е активирано,защото ми се струва възможно да се активира 3D и на С650 ,но трябва да се разбере какво още точно да се активира в сервизното меню ,освен 3D Support...

6. Тук е от
    Sep 2010

Някой пробвал ли е да записва даден канал, а едновременно да гледа друг. При мен не се получава.След като избера от GUIDE предаване което да запиша примерно по БТВ и гледам НОВА ТВ щом стане време за записа телевизора сам сменя канала на БТВ и записва. Ако искаш да смениш канала записът спира. Четох ръководството са C750 там нищо не пише по въпроса. Когато записвам мога да гледам само канала който записвам или нещо от външен източник например DVD по скарт, но не и друг цифров канал.

7. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте... Имам C750... Вчера се случи нещо което е доста странно... Спряха да работят всички HDMI портове... Т.е. казваха No Signal... При положение че си работеха преди (на единия PS3 на другия WD Live)... Композитите и другите протове си бачкаха без проблем... Последна версия на софтуера е така че нямаше какво да му ъпдейтвам... Пробвах през сервизното меню заводските настройки но ефекта си беше нулев... И набедих хардуера и реших да го нося на сервиз да му сменят някой платка... Чак тогава (по стар български обичай) попрочетох малко из форумите и се оказа (за щастие) че не е гръмнало нищо (поне при мен) ... Оправи се по доста "бабешки" начин.... Издърпват се кабела на захранването и HDMI кабелите... Изчаква се 5-10 минути след това се включва БЕЗ HDMI кабелажа... И след това се пускат последователно устройствата... И тръгнаха и двете.... Това означава, че по някаъв начин Самсунг се ошеметява ... Мойте питанки са следните:
    1. Някой знае ли друг начин за оправяне от това ошеменятване (и прилага ли го е)? Не че "бабешкия" начин е зле
    2. Щом това се оправя по този начин аз докато го занеса до сервиз и ТВ-то ще се държи добре там... Т.е. има ли място за притеснение (той е още в началото на гаранцията) и да се опитвам ли да му сменям чаркалаци докато ми е без пари (друг е въпросът как ще убедя сервиза че има пробем)??
    3. Има ли някой Samsung съпорт тема в която някой от Самсунг сервиз (поддръжка) да ме светне по темата...

8.  

9. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от martinbvbvbv
    Някой пробвал ли е да записва даден канал, а едновременно да гледа друг. При мен не се получава.
    Няма как да стане, Марто. ТВ е само с един тунер. За да стане това, което искаш трябва да е (поне) с два тунера. Записът се прави от единия, а от другия се визуализира канал на екрана.. Едно време (преди 3 год.) имаше доста такива модели на LG примерно: два тунера, вграден HDD и PVR. Сега, гледам, не са модерни такива модели. Самсунг от моделите за 2010 нямат нито един с два тунера доколкото ми е известно. Майи в моделите за 2011 не се очертава.. Може би, просто, няма търсене на такава функционалност и производителите са я, позабравили.

Цитат Първоначално публикувано от firehorse
    Здравейте... Имам C750...
    Би ли снимал, моля те, както те помолиха малко по-нагоре Service Menu/то на твоя C750.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от firehorse
    Здравейте... Имам C750... Вчера се случи нещо което е доста странно... Спряха да работят всички HDMI портове... Т.е. казваха No Signal... При положение че си работеха преди (на единия PS3 на другия WD Live)... Композитите и другите протове си бачкаха без проблем... Последна версия на софтуера е така че нямаше какво да му ъпдейтвам... Пробвах през сервизното меню заводските настройки но ефекта си беше нулев... И набедих хардуера и реших да го нося на сервиз да му сменят някой платка... Чак тогава (по стар български обичай) попрочетох малко из форумите и се оказа (за щастие) че не е гръмнало нищо (поне при мен) ... Оправи се по доста "бабешки" начин.... Издърпват се кабела на захранването и HDMI кабелите... Изчаква се 5-10 минути след това се включва БЕЗ HDMI кабелажа... И след това се пускат последователно устройствата... И тръгнаха и двете.... Това означава, че по някаъв начин Самсунг се ошеметява ... Мойте питанки са следните:
    1. Някой знае ли друг начин за оправяне от това ошеменятване (и прилага ли го е)? Не че "бабешкия" начин е зле
    2. Щом това се оправя по този начин аз докато го занеса до сервиз и ТВ-то ще се държи добре там... Т.е. има ли място за притеснение (той е още в началото на гаранцията) и да се опитвам ли да му сменям чаркалаци докато ми е без пари (друг е въпросът как ще убедя сервиза че има пробем)??
    3. Има ли някой Samsung съпорт тема в която някой от Самсунг сервиз (поддръжка) да ме светне по темата...
    Виж си Anynet+ настройките ,може нещо там да се е ошашавил ,ако трябва ги остави активни само за единия порт/ за ПС3 ако е слим модел , WD мисля не поддържа HDMI CES /.

11. Тук е от
    Dec 2009

Как да import-вам и export-вам каналите на телевизора Samsung C650 на USB flash-ка ,понеже по описания начин за В650 не се получи?

Оправих се

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Мен лично много ме съмнява да е плейвал точно АС3 телевизора, най-много във същата папка да е имало и някоя МР3-ка или нещо друго. Аз лично се опитвам да подкарам откак го имам телевизора на вградения плеар 6-канални аудио файлове, но без успех...преминал съм през всички възможни ъпдейти и до сега не е пускал нито dts-wav, нито dts или AC3...пробвал съм и с много варианти, 44,100, 48кхз... и т.н. Без успех; даже се опитах да ги правя на AUDIO DVD, пак без успех...
    Ако някой успее с това начинание, нека сподели, и аз съм мераклия, че хубавите ми колони са монтирани в хола и да си слушам и там качествена музика
    при мен (с B750) все пак някой филми с AC3 успяват да си тръгнът и AV reciever-а си ги разпознава и веднага изписва DD

13. Тук е от
    Sep 2010

vladgad, Значи наистина има някакво значение, я от използвания кодек, а господ знае от какво, просто трябва да го разберем. И другото което остава да се разбере е дали си струва да се занимава човек, защото все още трудно се намира музика в 6-канален формат

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от placidus
    http://www.samsung.com/us/support/do...UN37C5000QFXZA предполагам няма разлика
    Това е американският модел-различно шаси

Цитат Първоначално публикувано от martinbvbvbv
    Някой пробвал ли е да записва даден канал, а едновременно да гледа друг. При мен не се получава.След като избера от GUIDE предаване което да запиша примерно по БТВ и гледам НОВА ТВ щом стане време за записа телевизора сам сменя канала на БТВ и записва. Ако искаш да смениш канала записът спира. Четох ръководството са C750 там нищо не пише по въпроса. Когато записвам мога да гледам само канала който записвам или нещо от външен източник например DVD по скарт, но не и друг цифров канал.
    Няма как да стане това което искаш. Телевизорът има само 1 тунер!!!! Производителите от 3 години не поставят втори тунер-оскъпявал телевизора и не се ползвал толкова често ,че да е оправдано поставянето му.

16. Тук е от
    Dec 2009

По моя въпрос - нищо.. Всеки път ли като ми пуснат нов канал от кабелната, трябва да сканирам всички канали наново, и после да ги подреждам един по един?! Няма ли друг начин?

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от deyo
    По моя въпрос - нищо.. Всеки път ли като ми пуснат нов канал от кабелната, трябва да сканирам всички канали наново, и после да ги подреждам един по един?! Няма ли друг начин?
    И при други марки е така ,новите пакети се забиват най-отпред ?!?!? Затова изключи автоматичния ъпдейт и сканирай само,ако новите канали си заслужават.

18. Тук е от
    Aug 2010

Цитат на: satmann в 14.01.2011, 20:05
    Отскоро имам LCD-LED телевизор Samsung UE37C5000.Много съм доволен ,всичко работи перфектно!Дори му качих и най-новия фирмуеър .Пробвах го вече на всички режими и екстри ,които има.

Няколко въпроса :

-с руската програма HMS за работа с DLNA нямам никакви проблеми , но искам да пробвам и със Samsung PC Share Manager, впрочем вече пробвах с версията : v4.03 ,само тази намерих.Към телевизора не дават диск с програми. С тази версия обаче не става връзката с ТВ. Не мога да задам устройство в програмата ,нито IP-та и т.н. И съответно нищо не тръгва.В защитната стена съм маркирал каквото трябва ,теста за мрежа на ТВ си го прави без проблем. Явно иска друга версия ,подходяща за този телевизор.Ако някой има такава или знае откъде да я изтегля ,моля да даде линк !!! smiley

-Само едно нещо ме дразни и то е ,че е много трудно да си нагласиш списъка с програми по твой вкус...От менюто на ТВ това е почти невъзможно , с програмката ChannelListPCEditor става ,но е толкова усложнено ,че е доста голяма играчка....и пак не става така ,както искаш....Не могат и да се преименуват цифровите канали ,а само аналоговите....интересно ,защо!? От Самсунг имат да поработят в тази насока .
    Може би има някоя друга програмка за едитване на каналите / може би руска,руснаците са царе на тези работи....мое мнение изградено въз основа на работата ми със сателитна телевизия ,като любител и като хоби /
    Или някой , с повече стаж в едитването на каналите ,да сподели своя опит ,как става най -лесно. rolleyes

- Мисля да добавя един външен HDD -500GB ,работещ само с ЮСБ захранване.
    Някакви препоръки за модели и качества ,на които да обърна внимание. rolleyes

Цитат на : placidus
    http://www.samsung.com/us/support/do...UN37C5000QFXZA предполагам няма разлика :default

Цитат на hristoslav2

Това е американският модел-различно шаси

Моят модел е : UE37C5000QWХХН , Version No : AA01 и за съжаление за него няма нищо на този сайт! Пише : Sorry-No Result Found ......... http://www.samsung.com/us/support/downloads/global

Ето инфо за модела: http://www.tv-house.ru/detail/200/325/UE37C5000QW

Все пак пробвах PC share manager (Software) (ver.4.2) ,който го дават за американското шаси.Интересно е ,че този път ми откри телевизора и IP-то ,но дотам ....пак няма връзка....Както и да е, ще си работя с руския "Домашний медиа-сервер "

А на другите въпроси ,които поставям по-горе ,дали има кой да отговори!?

П.П.
    Сега се сещам още нещо.Видях на един телевизор LG ,че има в менюто начин за безопасно изключване /изваждане/ на флашка с памет ,тук при Самсунг ,поне на моя няма такава опция. Как е редно да се процедира в този случай?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 88 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе