Инсталирах 4.2 Превъртането не работи. Може със стрелките на дистанционното да се превърта с по 10 секунди напред. При теб как става, bonos?
Инсталирах 4.2 Превъртането не работи. Може със стрелките на дистанционното да се превърта с по 10 секунди напред. При теб как става, bonos?
Здравейте и аз си отключих PVR функцията на C650. Всичко работи. За колегите на които не им харесва флашките искам да добавя, че и при мен се получи при опит да записвам на по-бавна флавшка. За да работи функцията скоростта на запис на самата флашка трябва да е по-висока от около 5 MB в секунда. Лошото е само, че TV иска да форматира флашката или харддиска и трябва да го прежалиш само за телевизора или постоянно да го преформатираш.
Ами първоначално и при мен превърта по толкова, но като задържиш продължително стрелката започва да превърта с по около 2-4 мин. От флашка по същия начин превърта, но е малко по-бързо... Никога не съм могъл да превъртам по различен начин и заради това приемам това за нормалноПървоначално публикувано от smarkoff
А това е цитат от първата страница:
Не работи превъртането при възпроизвеждане на MKV чрез DLNA!
То и не трябва да работи чрез DLNA, написано е в инструкциите на телевизоруа. Превъртането работи при възпроизвеждане от USB или HDD, за обикновен тип видео. Може да използвате бутони "<" и ">" на дистанционното управление за по-бързо превъртане (натиснете и задръжте бутона).
Здравейте!
Телевизирът ми е
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32c530
Матрицата ми е AU Optronic,моделът е -T315HW04 V.2
Разбрах,че това е тайванска компания,която дава матрици на Самсунг и Сони.Някой може ли да даде по обстойна информация,като качество на тези матрици и по-точно какъв вид е моята.
Това е вторият по-големина производител в света на LCD матрици. Имат едни от най-добрите технологични разработки ,като в момента имат модел на матрица с контраст по-толям от всеки друг тип предлаган на пазара AMVA-5
Поставената в твоят телевизор матрица AMVA-3 е подобрена версия на тази от линка
http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23&n=76
технологията на производство-клип
http://www.auo.com/?sn=441&lang=en-US
Благодаря за отговора!
Мога да не се притеснявам за качеството на изработката след твоя отговор.
Егати и картела в технополис нема от Лед Ц7000 на Самсунг нагоре ц8000 ,ц9000 каде е тази конкуренция викам супер и технополис ша продават Самсунг ама ,да ама НЕ ,првят каквото си искат,какви са тези цени бе да.......
Прибързал съм с хвалбите. 1080 ми насича на всеки филм през безжичен DLNA. Има пряка видимост с рутера, разстоянието до лаптопа е 2 метра. Някакви препоръки за преодоляване на проблема?
Не ми стана ясно какъв стандарт ти е рутера но щом растоянието ти е 2 метра най добре с кабел.Първоначално публикувано от smarkoff
Ако има включен торент клиент, изключи го.
Няма включен нито торент клиент, нито нищо...
Рутерът си е стандартен Бъфало g.
Категорично при мен няма никакво насичане. Рутерът ми е LINKSYS WRT-160N. Като пример посочвам Аватар, който гледах без никакви проблеми. Говорим за този https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=219294&hit=1 Avatar.2009.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.torrentПървоначално публикувано от smarkoff
П.П Извинявам се за нахалството, но отново ще ви припомня проблема при мен, като се надявам някой да вземе отношение:
Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
За всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги вклювате на ON и проблема е решен.
Това е цитат от първа страница. Може и някъде да е разисквано, но аз поне не видях. Въпросът ми е все пак може ли да се "отключи" Content Library и как става. В моето сервизно не виждам wiselink write и high devi.
при мен разстоянието е по- голямо през безжичната мрежа ,но рутера ми е Linksis G стандарт и няма никакви проблеми и насичане с филми 1080 р.Първоначално публикувано от granity
Извинявам се на финото обществото тук, но пак ще изокам. Сега пък не ми насича. Явно нещо влияе - преминаващ пред рутера човек или нещо друго. Не мога да му хвана цаката засега, затова спирам с питанките, докато не разбера какви са принципите на насичане. Странна работа, защото рутерът е добър и верен - не се е дънил досега. А медия-плейърът на този телевизор (40С650) е чудесен. Ще видим...
''Как да намаля времето за превключване между каналите ?
В control / sub option / - значението: RF Mute Time - 600mS. Това е Video Mute Time, което като му се намали значението се променя времето за превключване на тв каналите.''
Опитах по този начин но в сервизното меню на посоченото място няма такава опция.Има само tyner margin =10.Дали е това.Телевизора е 37С650
На аналогови канали се търпи но на цифрови се превклучват за 3-4 сек.Има ли решение?