Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 23 от 88 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Ако говорим конкретно за черната топка,то тя не изглеждаше като черно петно,а точно топка,нито нещо замазано ,нито нещо разлято в друг цвят.Ако може някой нека предложи някаква снимка за това как трябва и как не трябва да изглежда черният цвят.
    П.С. Как става намаляне на подсветката?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Ходих до Техномаркет и гледах 40С650 с матрица SQ01 и не видях някаква разлика( или може би много мнго малка).Въпреки всичко от любопитство и с със загуба от 200-300 лв. си мисля да продам 37С650 .Най- много след това да продам и 40С650

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@Nick_BG
    по неофициални данни този нов вид матрица ще започне да се предлага на производителите на телевизори след трето тримесечие... така, че.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bonos

П.П Извинявам се за нахалството, но отново ще ви припомня проблема при мен, като се надявам някой да вземе отношение:
    Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
    За всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги вклювате на ON и проблема е решен.

Това е цитат от първа страница. Може и някъде да е разисквано, но аз поне не видях. Въпросът ми е все пак може ли да се "отключи" Content Library и как става. В моето сервизно не виждам wiselink write и high devi.
    Това е за модели от серия В650/651/652/653 - 2009 година които имат различно шаси и сервизно меню от твоят C650.

Цитат Първоначално публикувано от smarkoff
    Извинявам се на финото обществото тук, но пак ще изокам. Сега пък не ми насича. Явно нещо влияе - преминаващ пред рутера човек или нещо друго. Не мога да му хвана цаката засега, затова спирам с питанките, докато не разбера какви са принципите на насичане. Странна работа, защото рутерът е добър и верен - не се е дънил досега. А медия-плейърът на този телевизор (40С650) е чудесен. Ще видим...
    Възможните причини са много... От смущения на радиоефира-причинени от мобилни телефони, стационарен радиотелефон, микровълнова печка....до ограничения в скороста на трансфер на данни от донгъла или рутера. Затова ти препоръчвам да ги свържеш с кабел.

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    ''Как да намаля времето за превключване между каналите ?
    В control / sub option / - значението: RF Mute Time - 600mS. Това е Video Mute Time, което като му се намали значението се променя времето за превключване на тв каналите.''

Опитах по този начин но в сервизното меню на посоченото място няма такава опция.Има само tyner margin =10.Дали е това.Телевизора е 37С650
    На аналогови канали се търпи но на цифрови се превклучват за 3-4 сек.Има ли решение?
    Това е за модели 2005-2007година. Може би трябва да го премахна от FAQ -за да не се подлъже още някой.

6. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте,
    Попаднах на сайта, хареса ми и се регистрирах,тъй като (честно казано) не разбирам много от техника и се надявам тук да получа ценни съвети.
    Имам телевизор Самсунг модел LE40A -шеста серия , версия SQ01 (не разбирам от техника, но от това ,което прочетох до тук може би това е матрицата). От няколко дни имам следния проблем : след като телевизора не е работил няколко часа (т.е. е "студен") при опит за включване светодиода започва да мига и в продължение на 3 минути (по часовник) телевизора не се включва, а епизодично, за по-малко от секунда се появява отблясък от картина. Едва след три минути телевизора се включва. Този проблем не се проявява,ако телевизора е работил известно време , изключен и се включва отново в рамките на 15-20м
    Бихте ли помогнали -дали веднага да търся сервиз ?
    Благодаря предварително

7. Тук е от
    Jan 2011

А знаеш ли,когато го нямаше този проблем веднага ли се включваше тв-ти ,или лампичката отново премигваше няколко път преди да тръгне картината,защото на моят телевизор стендбай лампичката премигва два пъти и тогава се включва.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2011

Когато го нямаше проблема и при мен лампичката премигваше няколко пъти (може би 5-6) но закъснението за включване беше 5-6 секунди

10. Тук е от
    Jan 2011

Аз не съм много запознат с това,но да не би твърде много да ти изстива помещението,където телевизорът стои?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivoxar
    Здравейте,
    Попаднах на сайта, хареса ми и се регистрирах,тъй като (честно казано) не разбирам много от техника и се надявам тук да получа ценни съвети.
    Имам телевизор Самсунг модел LE40A -шеста серия , версия SQ01 (не разбирам от техника, но от това ,което прочетох до тук може би това е матрицата). От няколко дни имам следния проблем : след като телевизора не е работил няколко часа (т.е. е "студен") при опит за включване светодиода започва да мига и в продължение на 3 минути (по часовник) телевизора не се включва, а епизодично, за по-малко от секунда се появява отблясък от картина. Едва след три минути телевизора се включва. Този проблем не се проявява,ако телевизора е работил известно време , изключен и се включва отново в рамките на 15-20м
    Бихте ли помогнали -дали веднага да търся сервиз ?
    Благодаря предварително
    Занеси го в сервиза. Вероятностите за проблеми са няколко -от слаба спойка до дефектирали дросели на подсветката.

12. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Зане си го в сервиза. Вероятностите за проблеми са няколко -от слаба спойка до дефектирали дросели на подсветката.
    За потребителя, който питаше за помещението не , не изстива, топло е (над 20 градуса).
    За админа -Благодаря, ще последвам съвета.

13. Тук е от
    May 2010

Благодарение на hristoslav2 и аз активирах ""Активиране на РVR функцията в Samsung серия C650 ""
    всичко е ок, но може ли записаното да го прехвърля на компа по някакъв начин защото
    като сложа флашката пс не е познава и изисква формат ако има начин просто
    ще стане мазало

П.П. при следващия ъпдейт на фрима само мастер ресета ли е достатъчен или трябва да върна това което
    промених в сервизното меню и тогава да ъпдейтна .

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от defender359
    Благодарение на hristoslav2 и аз активирах ""Активиране на РVR функцията в Samsung серия C650 ""
    всичко е ок, но може ли записаното да го прехвърля на компа по някакъв начин защото
    като сложа флашката пс не е познава и изисква формат ако има начин просто
    ще стане мазало

П.П. при следващия ъпдейт на фрима само мастер ресета ли е достатъчен или трябва да върна това което
    промених в сервизното меню и тогава да ъпдейтна .
    Не може да възпроизвеждаш записаното на който и да е компютър или друга бройка телевизор от същият модел, защото телевизора сам си форматира флашката или хард диска. Това е направено нарочно- за борба с пиратството.

Според мен е желателно да въстановиш настройките в сервизното преди ъпгрейда. След това може пак да ги промениш.

16. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Някой знае ли защо не ми дава да настройвам дълбочината на 3д филмчета,стои неактивно на 5,имам самсунг ц750?

17. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте. От скоро имам телевизор Samsung LE-32C530. Мн е готин като цяло, но имам един въпрос. Защо като пусна филм през флашката субтитрите не ми излизат на кирилица а на някъв шантав език? Някой може ли да ми каже какво да направя и подържа ли въобще субс на бг(тея от магазина ми казаха, че подържа). Благодаря предварително!

18. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от angeltanev
    Здравейте. От скоро имам телевизор Samsung LE-32C530. Мн е готин като цяло, но имам един въпрос. Защо като пусна филм през флашката субтитрите не ми излизат на кирилица а на някъв шантав език? Някой може ли да ми каже какво да направя и подържа ли въобще субс на бг(тея от магазина ми казаха, че подържа). Благодаря предварително!
    Здравей,направи следното tools>кодиране>кирилица..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 88 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе