Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 19 от 88 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Мисля, че е нормално да не излизат.
    Какво правя аз?
    1. Оглеждам се, дали няма готови .srt субтитри (мързела е положително качество).
    2. Ако няма, или са разсинхронизирани.
    Свалям MKVToolnix, във папката слагам и интерфейса MKVExtractGUI-2. Стартирам MKVExtractGUI2.exe избирам въпросното .mkv и от него избирам само нужните ми субтитри, давам extract и след кратко имам готови субтитри.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте! След дълго умуване и четене във форуми се наканих да купя UE-40С6500 (40С6000 или 40С7000). Както разбирам, рулетката ми дава "избор" между матрица AUO, обаче 10-битова, и Samsung, обаче 8-битова. При това си остава рискът да ми пробутат уред с неравномерна подсветка, ако не успея да открия дефекта в магазина, макар че ще си нося флашка с "цветова заливка". Как трябва да постъпя? Моля за съвет.

4. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bobby80
    Здравейте! След дълго умуване и четене във форуми се наканих да купя UE-40С6500 (40С6000 или 40С7000). Както разбирам, рулетката ми дава "избор" между матрица AUO, обаче 10-битова, и Samsung, обаче 8-битова. При това си остава рискът да ми пробутат уред с неравномерна подсветка, ако не успея да открия дефекта в магазина, макар че ще си нося флашка с "цветова заливка". Как трябва да постъпя? Моля за съвет.
    Колега, не мисля, че е уместно да копираш и постваш едно и също няколко пъти - Визирам пост #257 -: Вчера в 20:04 и пост #271 -: Днес в 12:07.

Тук няма идиоти - ако някой желае да ти отговори, ще го направи при първа възможност.

За теста за равномерност на подсветката на око, направи така:

• Ако е запечатка - вадите от кашона и започвате да тествате, най-накрая пускаш черна заливка примерно (или др. тъмна, с монотонен цвят) и оглеждаш. Лошото е, че при тези модели ефектът понякога се усилва, след като ТВ/то е работила час, час и половина поне. Ясно е, че едва ли служителите в магазина ще искат да чакат толкова, въпреки че, защо пък не, ти си купувачът в крайна сметка - помоли ги, да оставят ТВ/то да 'загрее', може и да се навият, тъкмо ще изпиеш една бира.

• Ако е мостра и работи в момента на покупката, направо пускай заливката и гледай.

Неравномерността се забелязва доста лесно с невъоръжено око, така че няма как да я пропуснеш.

Ако ти харесва резултата купувай без да се замисляш повече. Няма идеални ТВ (а и не само :-))

5. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, а може ли да се записват определени предавания на USB-то, но да се настрои часа и програмата примерно предварително...защото иначе почти се обезмисля записването на нещо, което и без това трябва да гледаш...
    благодаря за отговора.

6. Тук е от
    Dec 2009

Да,може да се записва,избираш си програма и предаване и му даваш таймер запис .

7. Тук е от
    May 2009

joropl, а ако е изключено ТВ/то към момента в който настъпва старта на избрано за запис предаване, ТВ/то записва ли го въпреки всичко ?

Питам, защото *C65X серията винаги е в Stand-By (нека го наречем полу-работещо/полу-спящо състояние) и няма бутон за тотално изключване, както някои конкурентни модели.

Откъде черпиш информация ? От Manual за *C7X серията ли или от личен опит ?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

ivaylodj, благодаря за инструкцията, желая успех и в твойте начинания с *С65Х :-)

10. Тук е от
    Sep 2010

Yes, we know that list. And you should know too: its SamyGo wiki :D
    As far i know, NetSurf is being tested for C series, wait a litle
    Other apps are only for B series.

цитат от http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...hp?f=12&t=1217

саита е този: http://sourceforge.net/apps/mediawik...itle=Main_Page

Май обаче доколкото аз разбирам, процедурата е описана само ако имамае линукс....

11. Тук е от
    Dec 2009

май е така ,но не може да няма и друг вариант.... сигуреин съм че С650 има доста други възможности ,но просто трябва да се открие как се отключват...

12. Тук е от
    Sep 2010

Мдам, а дали няма начин да се посочи програмата и времето на предажането, което искаме да запишем? нашите М-Сат ги мързи да вкарат guide и "няма информация"

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Здравейте!!! Имам въпрос към hristoslav2 ... Активирах си PVR функцията на тв 40C650, но ако може някой да обясни как се работи с нея? Имам и друг въпрос - в менюто под PVR Support имаше и 3D support на OFF и ми е чудно ако се активира на ON ,дали ще стане 3D телевизора ???
    Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    мдам, пробвах я аз тази функция 3D...да, ама не...или не е това начина, или наистина не става...след като се пусне телевизора, всичко си е по старому...при следваща проверка, пак е на off...автоматично си минава така...
    Вероятно ще подържа 3D но според мен е нужно да се активира и още нещо. Освен това ви липсва трансмитера за очилата.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008

SAMSUNG LE-32C530. Някой има ли представа каква матрица се монтира на този модел, тъй като не намерих стикер с данни отстрани на ТВ-то? Предварително благодаря.И друг въпрос - TOSHIBA 32SL738G по добър ли е от SAMSUNG LE-32C530 и защо?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от slavih1969
    SAMSUNG LE-32C530. Някой има ли представа каква матрица се монтира на този модел, тъй като не намерих стикер с данни отстрани на ТВ-то? Предварително благодаря.И друг въпрос - TOSHIBA 32SL738G по добър ли е от SAMSUNG LE-32C530 и защо?
    Виж етикета отзад на гърба.

по-тънката рамка на новата серия D8000
    [img width=800 height=532]http://www.fullhd.gr/images/stories/2011/January/January-2011-4/sam-paxos.JPG[/img]

17. Тук е от
    Dec 2010

Гледах днес в магазина ЛЕД 46C6000 и 46C6500 разликата беше доста в полза на 6500 картината беше супер добра докато единия беше с матрица SQ1, а другия с SQ2 та толкова ли е голяма разликата между тези 2 матрици.

18. Тук е от
    Nov 2008

5- серия няма етикети нито на гърба нито отзад а само вътре залепен на матрицата , но не знам точно кои цифри трябва да се гледат. Имам TV от старата B- серия (40 B 650)- тя е с матрица SQ01 ,какъв е шанса и тук да попадна на матрица S-PVA.Някакви отзиви за TOSHIBA 32SL738G.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 88 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе