Привет на всички
hristoslav2, за да допълниш инфото във FAQ-a, код на стикера "FB**" отговаря на матрица Sharp ( в случая UV2A).
Срещнах го при Samsung LE-60C650 (FB01).
Привет на всички
hristoslav2, за да допълниш инфото във FAQ-a, код на стикера "FB**" отговаря на матрица Sharp ( в случая UV2A).
Срещнах го при Samsung LE-60C650 (FB01).
Благодаря. допълних FAQПървоначално публикувано от adtomov
Здравейте, купихме за едни приатели 32С530 Имам един въпрос .
Само на динамичен режим мога да докарам хубав бял цвят на другите е прегорял и лицата са едни оранжеви безлични Сигурно си внушавам ,обаче моя е с гланциран дисплей ,и са други цветовете. И хич не ми хареса този тв.
Моля ако някой се е занимавал с настрйките за баланс на бялото, да ми ги драсне,че нещо не ми е ясно ,как да смеся червеното /зеленото/синьото
Май съм на път да ви зарадвам почети успях да разбия защитата за PVR
като запише нещо на флашка да не може да се гледа другаде мисля че до края на седмицата
ще сме готови Само да питам за да отметна Някой пробвал ли е с Ubunto или LInux
дали се разпознава флашката под тях?
кога ще видим на бял свят новите модели от Д серията?
и с какво ще превъзхождат сегашните на С питам за 7000 и 8000 серията?
и ще има ли плазми в БГ С8000
Привет,
имам LE37B651, на който сложих T-CHL7DEUC-3000.2 - и сега не може да се ъпдейтва. Чета за клавиатура и мишка, netsurf, сигурно има и software за запис на USB, Skype etc. Понеже linux не ми е в кръвта - наема ли се някой да махне заключения 3000.2, да сложи по-нов firmware и каквото има от горните екстри. Цената нека я договорим по e-mail.
Мерси.
Здравейте!
Ще ви помоля за една информация каква е тази матрица -Version -AO01 на стикера отстрани!
Много добра е, не се притеснявай.
http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23
AUOptronics (AA01-08, AB01-03, AC01-06, AO01-04)
а тазиПървоначално публикувано от soon
http://www.avforums.com/forums/13894424-post275.html
В края на март ,вероятно ще се появят модели от 4-та и 5-та серия. Като гледам единствените разлики са в дизайна и подсветката.Първоначално публикувано от LilScrappy
Новата Micro Dimming Plus лед подсветка в 8-ма серия е изместена от двете страни/отляво и отдясно/ ,докато в модели/2010/ е отгоре и отдолу. Самсунг твърдят ,че така се постигало по-добра равномерност на картината.
За мое любопитство надникнах и отзад зад решетката и на залепения стикер на панела пише -Chi Mei Optoelectronics Made in China.Първоначално публикувано от soon
Това нормално ли е или двете неща са една и съща копмпания(Chi Mei Optoelectronics и AUOptronics )
Това са две различни компании поне по официалната собственост и лиценз, но там като гледам всички са братчеди и кой ги знай.
CMO са Тайванска компания , но имат заводи и в континентален КитайПървоначално публикувано от alex_
Това е нещо ново...Благодаря ще го сложа във FAQПървоначално публикувано от alex_
AO01 - Chi Mei Optoelectronics
Chi Mei Optoelectronics и AUOptronics - са двата най-големи производители на LCD матрици в света. Конкуренция....
Значи АО01 остава да е Chi Mei Optoelectronics ,а не AUOptronics.И аз се чудя ,че има страхотен контраст и цветове и то се оказа ,че китайците имали пръст в тази цялата работа))))))))Първоначално публикувано от hristoslav2
Щом така е написано на стикера -залепен на гърба на видеопанела. ти сам си прочел Chi Mei OptoelectronicsПървоначално публикувано от alex_
Другият вариант е ,да са залепили погрешен стикер върху корпуса на телевизора.