Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 33 от 88 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Христославе, вързал съм Samsung LE46C650 чрез лан с компютъра, с ESET Smart Security съм, добавил WiselinkPro.exe и http_ss_win_pro.exe в изключенията на защитната стена на Есета (на Уиндоуса съм я изключил), както и SAMSUNG PC Share Manager.exe (знам, че не е необходимо, но все пак), обновявам мениджъра, пингвам телевизора, тествам връзката от телевизора, всичко е нормално и не иска да се върже,... в момента обаче в който забраня нацяло стената на Есета, връзката се осъществява. Има ли и друг процес, който да се добави като изключение и защо така се получава?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не знам защо се получава така jiktak
    Препоръчвам ти ,да се откажеш от SAMSUNG PC Share Manager и да си инсталираш пълноценен DLNA сървър. http://www.homemediaserver.ru/
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html

4. Тук е от
    Jan 2010

И аз току що се канех да поставя същия проблем, защото от една седмица се мъча с настройките на защитната стена на ЕСЕТ-а и не мога да се справя. Аз имам ТВ САМСУНГ LE-32B650T2W свързан с кабел към LAN.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

След като се свържа мога да си включа пак стената на Есета, но след около 20-30 минути връзката се прекъсва, ако не включвам стената няма проблеми, мисля засега да си остана с SAMSUNG PC Share Manager..., с homemediaserver ми се вижда нещо сложно, а и доста оплаквания има при декодирането или там каквото и да е, mkv на едно място пишеше, че не вървят, ама мисля че се оправя работата.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

А ако си изключиш нацяло ESET-та (след като си прекъснеш физически връзката към доставчика на Internet, разбира се) всичко нормално ли е?
    Не искам да давам съвети и мнения относно антивирусни програми, но ми е побеляла косата точно от тази! Фирмата беше купила корпоративна версия и почти никой от нашите специализирани и лицензирани софтуери не искаше да работи с нея!
    Успех!

7. Тук е от
    Feb 2011

Имам проблем със субтитрите на самсунг LE37C530 от флашката, работят горе долу до средата на филма и изчезват.Това нормално ли е за този модел или е само при мен.Благодаря предварително. Размера и формата на филма са без значение прави го при всички на 50-60% до края.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Някой знае ли дали вградените плеъри подават 24p?

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    А ако си изключиш нацяло ESET-та (след като си прекъснеш физически връзката към доставчика на Internet, разбира се) всичко нормално ли е?
    Не искам да давам съвети и мнения относно антивирусни програми, но ми е побеляла косата точно от тази! Фирмата беше купила корпоративна версия и почти никой от нашите специализирани и лицензирани софтуери не искаше да работи с нея!
    Успех!
    Какъв е смисъла да го изключвам целия, след като само с изключване на стената работата си върви, пък и ми се ще докато плейваш на телевизора да си върви нета на компютъра, е .... стената е спряна, ама това е риска...

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Смисълът е да си смениш антивирусния софтуер!

12. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    Sergo,
    Изтеглих филма но и при мен не се чете.Тв-то вижда папката но не вижда файла вътре в нея.Идя си нямам защо се получава.Някой има ли идея
    Така значи след като инсталирах руския ДЛНА сървър филма тръгна, сега остава да пусна и субтитрите - видях че имаше вградени като го пусках от Пцто

13. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, имам въпрос, който най-вероятно ще бъде насочен към Христослав най-вече. Имам 40С650 за хола, но искам да си взема 32" за спалнята. Значи панелите на 32 инчовите са само матови. Въпроса е следния: има ли разлика в картината на 32С550, 32С630 и 32С650. Интернет тв на 650 не ме блазни, 100-те херца на 650 и 630 също...,не гледам спортни предавания, особено пък в спалнята. Въпроса е само картината как е на тези три телевизора; Благодаря предварително за отговора.

серго, ако кажеш как става номера да се гледат вградените субове без да се екстрактват, ще ти бъда много благодарен

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Не могат да се гледат вградените субтитри. Специално за този торент има отделни субтитри, които могат да се свалят и вървят

16. Тук е от
    Dec 2010

И при мен с руския ДЛНА сървър филма тръгна.
    sergo
    Имаш ли проблем с превъртането на филма.Аз повече от 20 сек не мога да превъртя.И при това става адски бавно.

П.С. Абе хоря никой ли няма този проблем с превъртането.Нека някой който е С650 да сподели как е при него

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mihailpopov
    Имам проблем със субтитрите на самсунг LE37C530 от флашката, работят горе долу до средата на филма и изчезват.Това нормално ли е за този модел или е само при мен.Благодаря предварително. Размера и формата на филма са без значение прави го при всички на 50-60% до края.
    Мисля че проблема се крие във филма.

Цитат Първоначално публикувано от HunterBG
    Някой знае ли дали вградените плеъри подават 24p?
    Теоретично би трябвало -каквото е записано такова да възпроизвежда. Но няма как да го провериш.

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Здравейте, имам въпрос, който най-вероятно ще бъде насочен към Христослав най-вече. Имам 40С650 за хола, но искам да си взема 32" за спалнята. Значи панелите на 32 инчовите са само матови. Въпроса е следния: има ли разлика в картината на 32С550, 32С630 и 32С650. Интернет тв на 650 не ме блазни, 100-те херца на 650 и 630 също...,не гледам спортни предавания, особено пък в спалнята. Въпроса е само картината как е на тези три телевизора; Благодаря предварително за отговора.

серго, ако кажеш как става номера да се гледат вградените субове без да се екстрактват, ще ти бъда много благодарен
    Няма да забележиш видима разлика в картината между 32С550, 32С630 и 32С650. Не че няма ,но е толкова малка ,че едва ли ще я забележиш-контрастът в 550 е малко по-слаб. Вземи си за спалнята С550. Екстрите в останалите модели не ти трябват.

18. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    И при мен с руския ДЛНА сървър филма тръгна.
    sergo
    Имаш ли проблем с превъртането на филма.Аз повече от 20 сек не мога да превъртя.И при това става адски бавно.

П.С. Абе хоря никой ли няма този проблем с превъртането.Нека някой който е С650 да сподели как е при него
    За субтитрите не успях да гледма тези вградените но свалих други и с тях става. Относно превъртането надявах се че с този ДЛНА сървър ще е има възможност за по бързо превъртане но .... Не - поне не видях някаква опция !

не знам ако някой има идея да сподели !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 88 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе