Първоначално публикувано от
tricki11 Здравей jiktak, то по принцип и LED-a е С, което си значи, че и двата са от 2010 година. Освен това 32С650 не е glossy като 40С650, което означава леко замазване и не толкова голям контраст, докато LED-овете са glossy доколкото знам, но все пак казвам, че не съм 100% сигурен. Освен това LED-a има басов говорител, което автоматично го прави по-добрия от гледна точка озвучаване. Все пак тези неща всичките ги говорим за 32" телевизор(за спалня) и не знам до колко е необходимо да се съобразявам с тях. 100-те Hz не знам до колко си струват, защото не съм почитател на спортни предавания, а и нямам време да ги гледам, прибирам се късно вечер и т.н. и т.н. Тази корекция на картината доколкото аз разбирам е, когато включиш самсунг устройство през HDMI, телевизора сам да си избере най-оптималната резолюция...Мисля, че ще си гледам филми през DLNA, защото PC-то ми е зад телевизора точно, там е и рутера. Най-много да сложа и един HDMI кабел и да си гледам филмите от PC-то директно...както ще да е. Ето това е поставената задача от мен, а решението е свързано с избор вече според цената на тези два телевизора...не искам да икономисвам пари в този ценови диапазон разбира се. Та въпроса е: от какво ще се лиша ако взема единия, и естествено от какво ще се лиша, ако взема другия... Предполагам пак въпроса е единствено към Христослав, защото той наистина е компетентен по темата; не искам другите колеги да се обиждате, просто твърдението това е по-добро от другото без обяснение защо не са основателни според мене. А Христослав ще обясни кое е по-добро и дали ще се усети при този размер на екрана и струва ли си. Христославе, извинявам се за това, че те моля за това сравнение, но пазара е много богат и избора е труден
Пък ако има възможност, ще пием по едно за новия тв