Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 35 от 88 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

''kiroslavov'' ,''sergo''
    разбрах от къде идва проблема при мен.ТВ е вързан с кабел към рутера.Филма се плейва от NB който се вързва през Wi-Fi.Когато включих и NB с кабел нещата се оправиха.Превъртането работи идеално.Не мислех,че това ще е от такова значение но...такива са фактите.
    Благодря за помоща.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, преди няколко дена попитах Христослав за разлика между 32 С550, С630 и С650; Наканих се утре да утивам и да взимам; и какво да видя: 32С650 е на цена 1099 лева прекрасно...но има и 32С5000 на промо цена: 999 лева... те тук вече се обърквам тотално какво да правя... от една страна С650 е доказано добро...от друга, LED телевизор, с всичко нормално което ми се струва, че ми стига...и то на по-ниска цена...е, има някакви разлики, няма 100Hz, няма BD Wise(някакво подобряване на картината), няма SRS(каквото и да значи това) и няма интернет тв, на което не държа особено... Въпроса тук е вече за сравняване на тези два телевизора като качества, екстри и функционалност и да взема утре да се сдобия и с телевизор за спалнята от ново поколение
    Благодаря предварително на отзовалите се

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    "stanilm" - трябва да се логнеш и в ТВто за да ти помни паролите за Facebook i Skype. Като пуснеш Internet@TV натисни червения бутон "А" и се логни и ще стане
    стана.Благодаря!

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Здравейте, преди няколко дена попитах Христослав за разлика между 32 С550, С630 и С650; Наканих се утре да утивам и да взимам; и какво да видя: 32С650 е на цена 1099 лева прекрасно...но има и 32С5000 на промо цена: 999 лева... те тук вече се обърквам тотално какво да правя... от една страна С650 е доказано добро...от друга, LED телевизор, с всичко нормално което ми се струва, че ми стига...и то на по-ниска цена...е, има някакви разлики, няма 100Hz, няма BD Wise(някакво подобряване на картината), няма SRS(каквото и да значи това) и няма интернет тв, на което не държа особено... Въпроса тук е вече за сравняване на тези два телевизора като качества, екстри и функционалност и да взема утре да се сдобия и с телевизор за спалнята от ново поколение
    Благодаря предварително на отзовалите се
    Аз лично съм за "C" - то, LED-а май е от ниската серия, 100 херца са си за предпочитане, функцията за подобряване на картината също си е готино нещо, а и препочетох да взема върха на старата серия, пред началото на следващата, пък било то и до някъде заради "детските" болести, взех си LE46C650 и съм изключително доволен от това, че послушах колегите с 40-ски от форума да взема по-големия, гледам го от 2,5 метра и е невероятно като му пусна фул ейч ди през лан мрежата, както каза един от продавач - консултантите "потапяш се във филма", естествено, че жената мрънкаше, че не би съразмерен с нищо в стаята, но като видя картината и увисна ченето, хахаха, успех.

6. Тук е от
    Sep 2010

Здравей jiktak, то по принцип и LED-a е С, което си значи, че и двата са от 2010 година. Освен това 32С650 не е glossy като 40С650, което означава леко замазване и не толкова голям контраст, докато LED-овете са glossy доколкото знам, но все пак казвам, че не съм 100% сигурен. Освен това LED-a има басов говорител, което автоматично го прави по-добрия от гледна точка озвучаване. Все пак тези неща всичките ги говорим за 32" телевизор(за спалня) и не знам до колко е необходимо да се съобразявам с тях. 100-те Hz не знам до колко си струват, защото не съм почитател на спортни предавания, а и нямам време да ги гледам, прибирам се късно вечер и т.н. и т.н. Тази корекция на картината доколкото аз разбирам е, когато включиш самсунг устройство през HDMI, телевизора сам да си избере най-оптималната резолюция...Мисля, че ще си гледам филми през DLNA, защото PC-то ми е зад телевизора точно, там е и рутера. Най-много да сложа и един HDMI кабел и да си гледам филмите от PC-то директно...както ще да е. Ето това е поставената задача от мен, а решението е свързано с избор вече според цената на тези два телевизора...не искам да икономисвам пари в този ценови диапазон разбира се. Та въпроса е: от какво ще се лиша ако взема единия, и естествено от какво ще се лиша, ако взема другия... Предполагам пак въпроса е единствено към Христослав, защото той наистина е компетентен по темата; не искам другите колеги да се обиждате, просто твърдението това е по-добро от другото без обяснение защо не са основателни според мене. А Христослав ще обясни кое е по-добро и дали ще се усети при този размер на екрана и струва ли си. Христославе, извинявам се за това, че те моля за това сравнение, но пазара е много богат и избора е труден Пък ако има възможност, ще пием по едно за новия тв

7. Тук е от
    Jan 2010

Някой използвал ли е новата програмка на SamyGO "Force Firmware Back (FFB) v.0.4" , която е за връщане на стари фърмуери преди 3000.2 и 3001.1, т.е. ако си качил 3000.2 или 3001.1 с тази програма се връща 200? Всичко това е за LE-xxB650,750. Ако някой я е ползвал нека да каже как става ида опише по-подробно това, ако е възможно на български език. Благодаря ви за вниманието.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Може ли някой да обясни как се гледа блурей с плеъра на с650, използвах tsmuxer и направих няколко изходни .ts файлове, пробвах да ги опаковам в .mkv с mkvtoolnix mmg.exe, но не ги разпознава като формат..... или няма смисъл и да си ги гледам в .ts, макар че ми се искаше да са в един цял файл, като mkv-то?

10. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, вече си имам и втори телевизор самсунг, само че малък...32С5000. Обаче тука идва въпроса ми: Един и същи филм, пуснат на 40С650 и 32С5000...на С650 върви, на С5000 не(пише неподдържан видео кодек). И двата телевизора са с последни актуализации на софтуера. Защо така се получава? Какво му липсва на проклетия LED, че не ще да подкарва...примерно някой .mkv, .avi а може и други формати, просто не съм пробвал друго. Всъщност .ts пробвах, чист блу-рей, там няма проблеми. Филмите ги пускам по вече изградената мрежа през DLNA или през USB, и при двата варианта резултата е един и същ. Моля компетентните хора във форума да ми отговорят има ли проблем със софтуера на LED-a или всичко е наред...
    Благодаря предварително.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравей jiktak, то по принцип и LED-a е С, което си значи, че и двата са от 2010 година. Освен това 32С650 не е glossy като 40С650, което означава леко замазване и не толкова голям контраст, докато LED-овете са glossy доколкото знам, но все пак казвам, че не съм 100% сигурен. Освен това LED-a има басов говорител, което автоматично го прави по-добрия от гледна точка озвучаване. Все пак тези неща всичките ги говорим за 32" телевизор(за спалня) и не знам до колко е необходимо да се съобразявам с тях. 100-те Hz не знам до колко си струват, защото не съм почитател на спортни предавания, а и нямам време да ги гледам, прибирам се късно вечер и т.н. и т.н. Тази корекция на картината доколкото аз разбирам е, когато включиш самсунг устройство през HDMI, телевизора сам да си избере най-оптималната резолюция...Мисля, че ще си гледам филми през DLNA, защото PC-то ми е зад телевизора точно, там е и рутера. Най-много да сложа и един HDMI кабел и да си гледам филмите от PC-то директно...както ще да е. Ето това е поставената задача от мен, а решението е свързано с избор вече според цената на тези два телевизора...не искам да икономисвам пари в този ценови диапазон разбира се. Та въпроса е: от какво ще се лиша ако взема единия, и естествено от какво ще се лиша, ако взема другия... Предполагам пак въпроса е единствено към Христослав, защото той наистина е компетентен по темата; не искам другите колеги да се обиждате, просто твърдението това е по-добро от другото без обяснение защо не са основателни според мене. А Христослав ще обясни кое е по-добро и дали ще се усети при този размер на екрана и струва ли си. Христославе, извинявам се за това, че те моля за това сравнение, но пазара е много богат и избора е труден Пък ако има възможност, ще пием по едно за новия тв
    Здравейте, вече си имам и втори телевизор самсунг, само че малък...32С5000. Обаче тука идва въпроса ми: Един и същи филм, пуснат на 40С650 и 32С5000...на С650 върви, на С5000 не(пише неподдържан видео кодек). И двата телевизора са с последни актуализации на софтуера. Защо така се получава? Какво му липсва на проклетия LED, че не ще да подкарва...примерно някой .mkv, .avi а може и други формати, просто не съм пробвал друго. Всъщност .ts пробвах, чист блу-рей, там няма проблеми. Филмите ги пускам по вече изградената мрежа през DLNA или през USB, и при двата варианта резултата е един и същ. Моля компетентните хора във форума да ми отговорят има ли проблем със софтуера на LED-a или всичко е наред...
    Благодаря предварително.
    Привет tricki11 извинявам се че чак сега влизам във форума и не можах да ти отговоря по-рано на въпроса.
    Има разлика в шаситата на двата модела -в С5000 е поставено леко промененото шаси на поминалогодишната/2009/ серия В6000 -тоест липсват някои неща ,които ги имаш в С650. Вече си го разбрал от опит

12. Тук е от
    Sep 2010

Ясно, благодаря за отговора Христослав, така си и мислех, след като проверих нещата, но...нищо, не е лош телевизора, върши ми работа. А и като се замисля, в спалнята не ми е необходимо да гледам фулл ХД филми. .Всъщност с руския медиа сървър трябва да може да се направи нещо, но не съм на ясно; ако някой е по-запознат, може да ме опъти на лични.

edit: забравих да попитам, ц550 и ц630 също ли го имат този проблем с някои формати или кодеци?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

edit: забравих да попитам, ц550 и ц630 също ли го имат този проблем с някои формати или кодеци?
    Не-доколкото знам. Май само в С530.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Изпълних стъпка по стъпка иструкцията за активиране на PVR няколко пъти и нямам в менюто запис. ТВ ми е плазма c680. При повторното отваряне на сервизното меню PVR опцията си стои на ON. В EPG изобщо не работи бутона tools, в менюто диспечер канали няма запис...

16. Member
    Тук е от
    Mar 2006

При еднаква матрица на C750 и C8000 защо C8000 има видимо по добро черно ?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Защото сигурно е имало включен някакъв динамичен контраст/auto dimming.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Това че имат еднакви матрици не е съвсем вярно. Типа е един и същ ,но ревизията не е. Тоест- има минимални разлики в техническите показатели.
    Другият вариянт е - контрастът да е ограничен софтуерно в С750. Разбира се и типа подсветка има малък принос за нарастване на контраста ,но не чак толкова колкото пишат в рекламите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 88 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе