Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 83 от 88 ПърваПърва ... 33738182838485 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Е ,най-накрая реши ,Честито ! Пиши впечатления /и колко ти излезе/ ,че аз тоя година се каня на D8000.
    Първи впечатления от тв са добри но има неравномерна подсветка която трудно се различава само вечер на тъмно но не не нещо фрапиращо , ъгъла на гледаемост е по лош от колкото си мислех . Тази матрица с 01 сигурно ли е на Самсунг?ТВ го взех за 3500лв.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    Здравейте,
    имам модела UE40C7000 и забелязвам неравномерна подсветка на панела, въпроса ми е дали гаранцията покрива този дефект и има ли смисъл да го нося на сервиз или да свикна с проблема.
    За огромно съжаление (и мое, и мое раздразнение принципно) това не е гаранционен дефект. Може да се пробваш с някой любезен продавач-консултант за някаква смяна, но как ще го провериш в магазина новия ТВ не ми е ясно. Може би да си носиш черно одеало
    Ако това ще те успокои, неравномерните подсветки бих ги нарекъл масови и единствения начин да се избегнат е плазма. Не си единственият потърпевш (ако това може да те успокои).

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    Здравейте,
    имам модела UE40C7000 и забелязвам неравномерна подсветка на панела, въпроса ми е дали гаранцията покрива този дефект и има ли смисъл да го нося на сервиз или да свикна с проблема.
    Уговори се с някой сервизен техник да дойде и да го отвори. Нека първо да разхлаби болтовете от капака на видеопанела и после внимателно да ги затяга по диагонал. Така ще оправи усукването.

5. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте
    От 2 седмици съм собственик на 46D6500.
    Нямам забележки засега.Браузъра отваря всичко.Чете всякакви файлове,независимо от големината им.Използвам Самсунг external hard 2tb.Не съм забелязал неравномерна подсветка.Ъгъла на виждане е добър.Кажете как да разбера вида на мтрицата?

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@kimirsen честито!!!

http://ecx.images-amazon.com/images/...L._AA1500_.jpg
    Този модел по до сега появилите се в нета мнения на собственици се заформя да стане, един от най-успешните и продавани от каталог 2011.
    Моля, сподели малко повече подробности за модела при домашни условия. При светла стая как е отражението на екрана, при тъмна стая какво е черното и имали реалистична дълбочина и подробности на детайла, как са светлосенките, замазоно мека или остра е картината съответно при SD/HD сигнал, промените в картината при какъв ъгъл започват да се виждат, някакъв специфичен шум от вътрешността на ТВ като "жужене" при изключен звук има ли, че напоследък зачестиха доста пеещи модели и т.н.
    Ще сме ти много благодарни ако направиш с твои думи едно малко ревю!

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ако някой случайно се интересува, днес имах време внимателно да сравня модели на Самсунг.

Първото сравнение беше между 40C550 и 40D550. След много много дзверене и ръчкане на настройки, аз разлика между двата телевизора не видях абсолютно никаква в картината. Абсолютно никаква. 40C550 беше със Самсунг панел, видно от страничния стикер. На 40D550 не можах да установя панела, но имайки предвид абсолютната идентичност на картината - явно е същия. И двата са матови, и двата са с интернет, и двата са с еднакви плейъри, и двата са с еднакви тунери. Освен да има някаква функционалност, която не съм забелязал. Предполагам, че единствената промяна е приложенията за интернет. Това не съм го тествал. Аз ги считам за един и същи телевизор, просто единия е с 20% по-скъп.

Другото сравнение беше 46C750 и 46C5000. Въпреки че си мислех, че полугланцовото покритие на панела при модели C650/C750 е по-добро от C5000, оказа се абсолютно същото. Впрочем, и двата бяха със Самсунг панели и съответно като ниво на черно, ъгли на видимост, контраст и яркост на око бяха еднакви (много впечатляващо добри). Имаше обаче забележима разлика в цветовете. Не мога да се ангажирам с изказване кой даваше "верни" цветове, но на C5000 цветовете изглеждаха "странно" за моите очи. На C750 ми изглеждаха много добре. Може би след калибриране ще се изравнят, а може би - не. Така или иначе, имаше видима разлика в цветопредаването и според мен в полза на C750. Интересно ми беше, че не успях да забележа auto-dimming-a на C5000 неясно поради каква причина. Може би материалите, които гледах. А може и да са го оправили не ми е ясно. Така или иначе това супер дразнещо нещо наречено auto-dimming този път не го намерих.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Копирайте медияинфото от файла и го поставете в полето и ще разберете дали даденият файл ще върви на вграденият медия плейър
    http://developbyte.com/media-player/

Samsung UE55D8000 ревю
    http://www.digitalversus.com/samsung..._10870_36.html

11. Member
    Тук е от
    Mar 2006

С всички стандартни Cam модули ли работи Samsung UE46D7000? В опътването на тв нищо конкретно няма написано.

12. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    С всички стандартни Cam модули ли работи Samsung UE46D7000? В опътването на тв нищо конкретно няма написано.
    Да. Поне 46D6500 работи.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Какво стана с качването на приложения ? Напоследък само мълчите по въпроса

Widget за Samsung Internet@TV -серия C + локален Webserver за качване на приложения от собственият компютър
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:19152

Widgets достъпни за качване
    http://internet-tv.webnode.sk/test/
    1apache_to_install_widget - това е локален уеб сървер, hack widget от сборката с apache не го поставяйте!!!
    а 1samy_remote.rar - това дистанционно управление за устройства с ОС Андроид

Трябва да разопаковате уиджета и да поправите файл "config"... напишете <type>user</type> след поправката отново да опаковате в zip архив

NetPlayer 2.56
    http://zalil.ru/31011995

Online Video Player v2.56r4 обновен , появи се възможност за Аудио и Видео настройки с бутона TOOLS ,показват се поотделно + часовник в хелпбара
    https://forum.setcombg.com/*******************/23485107

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Някой знае ли вгр.плеър на семсуна,дали чете MOV файлове?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

juspar

При мен не ги чете. С C650 съм. Ако ги прекараш през avidemux2 и ги презапишеш в mkv тръгват.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305713100[/time]_________________________________________________

hristoslav2

Здравей. Задал съм за страна UK и ми вкарва техните widget. Интересно ми е как се запазват дадените widget тъй като при смяна на страната се сменят и те.
    Далу може да се комбинират от няколко страни widgets. А и не всички неща вървят, явно иска да минава през някакво прокси за дадената страна.
    И дали някой е подкарал youtube HD и ако да нека сподели. Това с локалния веб сървър не съм го пробвал още.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от userworx
    hristoslav2

Здравей. Задал съм за страна UK и ми вкарва техните widget. Интересно ми е как се запазват дадените widget тъй като при смяна на страната се сменят и те.
    Далу може да се комбинират от няколко страни widgets. А и не всички неща вървят, явно иска да минава през някакво прокси за дадената страна.
    И дали някой е подкарал youtube HD и ако да нека сподели. Това с локалния веб сървър не съм го пробвал още.
    Не знам как могат да се запаметят.
    Youtube HD засега нито една марка телевизори не го подържа.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2011

Прочетох доста теми (на български и английски) обаче не ми стана ясно в крайна сметка възможно ли е хакване/даунгрейд на телевизор LE40c650 с 3007.1 фърмуер ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 83 от 88 ПърваПърва ... 33738182838485 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе