На ue40c6510 се активира по начина обяснен на страница 16 от форума.Работи само на сигнал от тунера на телевизора.Първоначално публикувано от johnp
На ue40c6510 се активира по начина обяснен на страница 16 от форума.Работи само на сигнал от тунера на телевизора.Първоначално публикувано от johnp
Абе защо толкова лесно се драска рамката на С5000 ,само да я пипна и 4ерта с парцалчето същата работа
По молба на hristoslav2 споделям първите и съвсем пресни впечатления от ъпгрейд на фърмуера на samsung ue46c5000-не можеше да запамети настройките на кам-модула/conax/сканирането за програмите отнемаше около 5 минути/сега го прави за около 30-50 секунди/постоянно мрънкаше че не потдържа някакъв видео формат/най-често H264-mkv/сега всичко е наред.Ако забележа някакви други промени веднага ще пиша
rvidelov, пробвай го моля ти се този С5000 дали чете Matroska media file в MKV, защото и при мене чете MKV, но точно това-не. Освен това силно ме интересува и .AVI с тези параметри: Codec ID: mpg2; Codec ID/Info: (MPEG-1/2) FFmpeg, Codec ID/Hint: Ffmpeg. С650 ги чете точно тези двата файла, а С5000 НЕ...със софтуер T-MSX5DEUC_2009.0 е телевизора ми, гледам и за 46" са два модела процероти и софт е същия като за 32: този и T-TDT5DEUC_1023.0. С кой софт е твоя и подкарва ли тези типове файлове? И сигурен ли си, че пробваш същите файлове, които си пробвал и преди това...
Благодаря ти за отделеното време.
А защо не го поръчаш оттам? Без това е със безплатна доставка за цяла Европа с DHL.Единствено гаранцията е 12 месеца и не знам какви ще са условията.Всъщност телевизорите нямат ли международна както повечето видове лаптопи?Първоначално публикувано от ste1
Точно това е проблема (гаранцията) при евентуален проблем няма оправия , връщането на телевизора от Б-я към която и да е европеиска държава с куриер струва много $$$.Първоначално публикувано от kokovi4
Откъде мога да видя в телевизора С650 инфо за тунера - в смисъл , че е DVB-T и DVB-C в сервизното меню ? Искам да пробвам нещо , но не знам дали има такава информация какъв е тунера.
Някои знае ли дали телевизор закупен от Германия или Англия може да работи и в БГ.Имам в предвид дали няма да има проблем с честотата на тунерите.Ако някой има опит или знае как стоят нещата моля да сподели.Все пак това е единствния начин за разбиване монопола на ТМ и ТП.Благодаря предварително
Влязох в сервизното меню на С650 и на OPTION подменю TUNER - SEC_TC / което сигурно означава ,че има DVB-T и DVB-C тунер / като влезеш вътре , може да го промениш на SEC_TCS ... Предполагам ,че това означава , че активираш и DVB-S сателитния тунер на телевизора , но ако някой гледа на сателит може да пробва и да потвърди това...
Така, днес и аз се сдобих с един 32C6000.
Файлът за който tricki11 пише че не се чете, по-назад в постовете (Неподдържан кодек), не се чете на него. Пробвах го още преди да го купя. Пробвах обаче на 55C6000 и там се чете с кеф... Също се чете и на 32C65XX.
Въпросът ми е, някой може ли да даде някакво обяснение на този 'феномен' и дали 32" и 55" версии на C6000 са с едно и също шаси. (Моделът е един и същ).
По принцип за европейските модели нямат проблем да работят в б-я .Първоначално публикувано от tenev
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=114674&hit=1
Коя да е серия примерно от тази сборка на междузвездни войни, включително и sample се чете на някои телевизори, а на 32С5000 и 32С6000 не се чете(за 32С4000 е същото, но нямаше смисъл да споменаваме). 32С6500 ги отваря, 40С650 също...и 55С6000. От размера и серията ли зависи или от процесор, шаси или какво...
А има ли някой от съфорумците който си е закупил ТВ от Европа и му работи в БГ?Първоначално публикувано от ste1
Че ние да не сме в Азия?
Разлики между моделите има - най-вече в тунерите и някоя екстри +/- - но си работят.
Географиски сме тук,икономически....всеки сам си преценя за него .Аз не се оплаквам
А ако има разлика в тунерите всички ли честоти на БГ кабелните оператори се покриват.