Първоначално публикувано от
feikot Здравейте,регистрирам се тук точно заради този проблем.В черния петък си взех 37D6510 с комплект очила (за 79лв.) от терхномаркета.Останах крайно разочарован,че абсолютно,ама абсолютно никакво 3д няма с енджина.Примерно,когато си пусна някой филм или тв и си включа 3д-то не се случва нищо... Имам в предвид,че няма никакъв 3д ефект,долу в ляво информационния прозорец за включено и изключено 3д е обемен,но не и картината.С включено и изключено 3д,картината е 99% еднаква,в много малко моменти се усеща лек обем на картините,ама не и 3д ефекта.Бях се загледал в едно LG 42 инча,гледах 3д на него и си беше точно 3д,истинско,само че не ми хареса картината като цяло и се отказах от него.Ама май не трябваше...Писах на samsung.com/bg/,четох и по немския форум,четох и по други и основно в Германия става въпрос за големи компенсации и/или замяна срещу символична сума за по-горна серия,при която този проблем го няма (D7XXX).
На други пък била сменена дънната платка,с такава,която е премахнат въпросния проблем. (нещо от сорта на,че са продадени 500 000 телевизора,от тях 50 000 знаят за проблема и 5000 са си потърсили правата=5000 сменени дънни платки,са по-евтини от върнати 500 000 телевизора) Много съм разочарован,защото все пак не си купуваш моливи и очакваш да те радва нещо,а то ... Та с 2 ръце съм съгласен за някакви активни действия по този въпрос,защото е крайно недопустимо такова отношение ! Участвам активно,когато се разберем,събираме данните и директно в КЗП,с тях в дирекцията на маркета и моментално решение,ако не-съд.
При вас 3д ефекта как е и като цяло ?