И аз участвам.Гледал съм 3D на по висок клас ,сравнение с моя 40"D6000 e пълен смях.Не може ли да претендираме за размяна с модел който наистина е 3D?
И аз участвам.Гледал съм 3D на по висок клас ,сравнение с моя 40"D6000 e пълен смях.Не може ли да претендираме за размяна с модел който наистина е 3D?
Имам и закупен 40Д6510 ... и питам тук за новия модел защото разликата в цената им е само 100лв и може да се опитаме да потърсим замяна за този модел срещу само 100лв доплащане.Първоначално публикувано от hristoslav2
Аз минах по тоя път и може би съм първия (надявам се не и последния), който върна Д6530 на технополис и си взех парите.
Няма да е зле да споделиш как успя да го направиш ... кога си го закупил ... на каква сума и колко ти върнаха? Аз моя съм го закупил края на лятото...
Значи моя телевизор беше 6530, на цена 2299лв май месец 2011. На кашона му пишеше че е фулл хд 3Д. На 17.10 го занесох в технополис Видин и им обясних за проблема с 3Д-то. Отначало се дърпаха, но след няколко посещения и нахалност от моя страна го приеха го с ехидна усмивка, След като го взеха веднага почнах да звъня на самсунг БГ. Оттам ми записаха обаждането и след няколко дена ми се обади по-висш представител от Самсунг. Обясних му проблема. Почна да увърта че няма стандарт за фул ХД 3Д, но се изпокарахме по телефона. Грешката му беше, че не си скри номера и го почнах няколко дена да му досаждам. След една седмица същия ми се обади , че ще ми върнат парите. Направили са протокол до сервиза на Технополис. Влетях в магазина, там нищо не знаят. И там циркове докато си прочетат пощата и видят протокола. Почнах да плаша с адвокати и след десетина минути си взех цялата сума. 5 месеца го гледах ТВ-то и го върнах. Мисля, че беше 6 месеца срока да се установи несъответствие в стоката и може да се върне.
Дръпнах си това филмче, не знам как е при вас но от време на време движещите се обекти ги виждам размазано, оградени са с полупрозрачно опалесциране. А в други случаи това размазване е постоянно. С две думи 3D при мен въобще не става за гледане, единствено изключение правят 3D клипчетата в смарт хъба.Първоначално публикувано от Trentatre
А колкото до проблема с FullHD3D на моята кутия също пише само 3D така че не знам дали ще имам право на някакво обезщетение!
Ама чеп за зеле не става от вас / без да се обиждате/ заспахте нещо
Изберете един от София и му изпратете
- телефон и имейл
- модел тв и сериен номер
- копие от касова бележка
Той /ако може заедно с още някой/ да отиде в офиса на Самсунг и да обяви претенциите ви !
А тази неравномерна подсведка при ES серията наш проблем ли е или техен,като D6---
Неравномерната подсветка не се покрива от гаранцията.
А нещо за подобрение,освен "нежното" притискане?Първоначално публикувано от hristoslav2
- изключваш телевизора от контакта
- сваляш задният капак на телевизора
- разхлабваш болтовете по рамката на видеопанела и после равномерно ги притягаш /по диагонал/ без да прилагаш много сила
- поставяш задният капак
- пускаш телевизора
Подобренията обикновенно са около 50%