Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 13 от 107 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от stefankostov Виж публикацията
    Имам Samsung UE-32ES6100 с матрица на Samsung произведена от Samsung-Словакия. Изключително съм доволен от цветовете, черното, контраст, яркост . . . Няма никакви бели петна или облаци. С голямо въображение на тъмен екран се забелязва леко просветляване в долния десен ъгъл на екрана.
    Честито, ама как разбра за матрицата?:rolleyes: Да не си влизал в сервизното или имаш набито око?
    Disho одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

От няколко дни имам Самсунг ue-40eh6030 - всичко е ок с филми,субтитри и т.н но се появи проблем: дръпнах 3д филм - филма тръгва но звука не!Изписа "непознат аудио кодек mp3".Какъв е проблема?По принцип mp3 като песни чете без проблеми.

4. Тук е от
    Sep 2012

Ще може ли линк или някакви препоръчителни настройки на цветовете при Samsung UE40EH5000,че доста се порових във форума и в интернет и не можах да открия нищо.Благодаря .

5. Тук е от
    Jul 2012
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Честито, ама как разбра за матрицата?:rolleyes: Да не си влизал в сервизното или имаш набито око?
    В магазина не можах да разбера - просто ми харесаха цветовете и картината.
    В къщи свалих малкия капак на задната страна на телевизора /виж прикачената снимка/ и тогава се зарадвах още повече.
    По-долу са настройките. След време мръднах леко две - три от настройките, но не помня кои.
    По всяка вероятност настройките зависят от производителя на панела - панел от друг производител сигурно ще има други оптимални настройки.

Picture Mode: Standard
    BL: 14
    Contrast: 88
    Bright: 40
    Sharp: 45
    Color: 38
    Tint: G55/R45

Advanced:
    Dynamic Contrast: Low
    Black Tone: Тъмен

Gamma: 0
    Flesh Tone: 0
    RGB: Off
    Color Space: Native

Motion Lighting: Off
    Color Tone: Warm1
    DNF: Low
    MPEG NF: Low
    Film Mode: Auto 2
    Motion Plus: Clear
    LED Motion: Off
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от stefankostov; 24-12-12 в 10:50.

6. Тук е от
    Dec 2012

здрасти даите мнение за този SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
    телевизора ще бъде вързан към компа.
    въпроса ми е дали ще имам проблем с възпроизвеждането на 3д филми.няма да ги гледам през усб,тогава не би имало проблем?
    благодаря ви предварително,и весело изкарване на празниците

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от smokey Виж публикацията
    здрасти даите мнение за този SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
    телевизора ще бъде вързан към компа.
    въпроса ми е дали ще имам проблем с възпроизвеждането на 3д филми.няма да ги гледам през усб,тогава не би имало проблем?
    благодаря ви предварително,и весело изкарване на празниците
    Какво да кажем, този телевизор е обсъждан много. За парите си е добро предложение в момента, без да очакваш чудеса:rolleyes:

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Disho Виж публикацията
    Ще може ли линк или някакви препоръчителни настройки на цветовете при Samsung UE40EH5000,че доста се порових във форума и в интернет и не можах да открия нищо.Благодаря .
    Samsung UE40EH5000 Owner's Thread | AVForums.com - UK Online
    намерих за ES
    Samsung UE**ES8000 and all UE**ES ranges calibration thread | AVForums.com - UK Online

10. Тук е от
    Sep 2012

hristoslav2 Благодаря ти за линковете.
    Имам един проблем с въпросният телевизор Samsung UE40EH5000 ,дори не зная дали е проблем ,затова ще ви помоля за
    някакво обяснение.Имам външен хард диск от 1тб в NTFS формат ,на който използваното пространство е 200гб.Брат ми, има Samsung LE32D550K1W и при него, въпросният диск, зарежда много по-бързо от на моя ,просто разликата в зареждането на филми ,снимки ,музика при него е очевадна,тоест много по-бързо от при мен.Дали ми трябват някакви допълнителни настройки ,телевизора ли има проблем, или това са му възможностите .Благодаря.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

А заслужава ли си 46es8000 за 500лв повече пред 46es7000?

12. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, взех си 40ЕS7000 но не мога да си подкарам нищо от него с wi-fi adaptera на компютъра.
    Свързал съм ги и се намират едно друго, трябва ли да инсталирам нещо допълнително на компютъра за тоя all4share или някакъв подобен player? Искам просто да си браузна една share-nata папка и да си пускам оттам филмите но не става.

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

finzi, трябва да инсталираш на компа си DLNA сървърче. Най-лесен (и тромав) е Allshare софтуера на самсунг който можеш да си изтеглиш от сайта им.
    Лично аз ползвам serviio и ми върши чудна работа на mac book-a.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Благодаря stenly, страшен си, оправих се. Единственият ми проблем е че не ми разпознава каналите, като пъхна картата за цифровата телевизия (използвам ci adapter) - "слаб или никакъв сигнал проверете кабела". 2 часа как ли не го въртях, опитвах да сканирам канали, но нищо, все едно нямам пъхнато нищо. Има ли някаква допълнителна опция, която ми убягва или това вече може да е проблем с телевизора или ci adapter (картата знам че работи, защото я пробвам на друго устройство и е ок там)

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

не мога много да помогна с CI адаптера, но имаше някакви настройки в Меню/Система/Общ интерфейс, пробвай там

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от finzi Виж публикацията
    Благодаря stenly, страшен си, оправих се. Единственият ми проблем е че не ми разпознава каналите, като пъхна картата за цифровата телевизия (използвам ci adapter) - "слаб или никакъв сигнал проверете кабела". 2 часа как ли не го въртях, опитвах да сканирам канали, но нищо, все едно нямам пъхнато нищо. Има ли някаква допълнителна опция, която ми убягва или това вече може да е проблем с телевизора или ci adapter (картата знам че работи, защото я пробвам на друго устройство и е ок там)
    Мой познат имаше подобен проблем - оказа се, че от кабелната са му дали модул без карта, ние се чудихме защо така са направили и поставихме старата карта, а се оказа, че този модул работи без карта вътре и като извадихме картата взе че тръгна. И аз се зачудих, ама а де.

Кажи после мнение за 7000, че аз много го харесвам на хартия, ама ми се иска да е 46, а та цената много набъбва.

18. Тук е от
    Dec 2012

Е то моя си има карта, няма как без такава да стане. Ще видим като дойдат какво ще кажат, дано проблема да е в кабелната и тяхното устройство...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 107 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе