Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
От няколко дни имам Самсунг ue-40eh6030 - всичко е ок с филми,субтитри и т.н но се появи проблем: дръпнах 3д филм - филма тръгва но звука не!Изписа "непознат аудио кодек mp3".Какъв е проблема?По принцип mp3 като песни чете без проблеми.
Ще може ли линк или някакви препоръчителни настройки на цветовете при Samsung UE40EH5000,че доста се порових във форума и в интернет и не можах да открия нищо.Благодаря .
В магазина не можах да разбера - просто ми харесаха цветовете и картината.
В къщи свалих малкия капак на задната страна на телевизора /виж прикачената снимка/ и тогава се зарадвах още повече.
По-долу са настройките. След време мръднах леко две - три от настройките, но не помня кои.
По всяка вероятност настройките зависят от производителя на панела - панел от друг производител сигурно ще има други оптимални настройки.
Picture Mode: Standard
BL: 14
Contrast: 88
Bright: 40
Sharp: 45
Color: 38
Tint: G55/R45
Advanced:
Dynamic Contrast: Low
Black Tone: Тъмен
Gamma: 0
Flesh Tone: 0
RGB: Off
Color Space: Native
Motion Lighting: Off
Color Tone: Warm1
DNF: Low
MPEG NF: Low
Film Mode: Auto 2
Motion Plus: Clear
LED Motion: Off
Този пост е редактиран от stefankostov; 24-12-12 в 10:50.
здрасти даите мнение за този SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
телевизора ще бъде вързан към компа.
въпроса ми е дали ще имам проблем с възпроизвеждането на 3д филми.няма да ги гледам през усб,тогава не би имало проблем?
благодаря ви предварително,и весело изкарване на празниците
hristoslav2 Благодаря ти за линковете.
Имам един проблем с въпросният телевизор Samsung UE40EH5000 ,дори не зная дали е проблем ,затова ще ви помоля за
някакво обяснение.Имам външен хард диск от 1тб в NTFS формат ,на който използваното пространство е 200гб.Брат ми, има Samsung LE32D550K1W и при него, въпросният диск, зарежда много по-бързо от на моя ,просто разликата в зареждането на филми ,снимки ,музика при него е очевадна,тоест много по-бързо от при мен.Дали ми трябват някакви допълнителни настройки ,телевизора ли има проблем, или това са му възможностите .Благодаря.
А заслужава ли си 46es8000 за 500лв повече пред 46es7000?
Здравейте, взех си 40ЕS7000 но не мога да си подкарам нищо от него с wi-fi adaptera на компютъра.
Свързал съм ги и се намират едно друго, трябва ли да инсталирам нещо допълнително на компютъра за тоя all4share или някакъв подобен player? Искам просто да си браузна една share-nata папка и да си пускам оттам филмите но не става.
finzi, трябва да инсталираш на компа си DLNA сървърче. Най-лесен (и тромав) е Allshare софтуера на самсунг който можеш да си изтеглиш от сайта им.
Лично аз ползвам serviio и ми върши чудна работа на mac book-a.
Благодаря stenly, страшен си, оправих се. Единственият ми проблем е че не ми разпознава каналите, като пъхна картата за цифровата телевизия (използвам ci adapter) - "слаб или никакъв сигнал проверете кабела". 2 часа как ли не го въртях, опитвах да сканирам канали, но нищо, все едно нямам пъхнато нищо. Има ли някаква допълнителна опция, която ми убягва или това вече може да е проблем с телевизора или ci adapter (картата знам че работи, защото я пробвам на друго устройство и е ок там)
не мога много да помогна с CI адаптера, но имаше някакви настройки в Меню/Система/Общ интерфейс, пробвай там
Мой познат имаше подобен проблем - оказа се, че от кабелната са му дали модул без карта, ние се чудихме защо така са направили и поставихме старата карта, а се оказа, че този модул работи без карта вътре и като извадихме картата взе че тръгна. И аз се зачудих, ама а де.
Кажи после мнение за 7000, че аз много го харесвам на хартия, ама ми се иска да е 46, а та цената много набъбва.
Е то моя си има карта, няма как без такава да стане. Ще видим като дойдат какво ще кажат, дано проблема да е в кабелната и тяхното устройство...