Здравейте,след доста въпроси преди 2 дена взех 46ф6800,според таблица на първа страница трябва да е 200hz ,а в менюто ми излиза това 46a1af6v която матрица май е 100hz може ли да има няква грешка?
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Здравейте,след доста въпроси преди 2 дена взех 46ф6800,според таблица на първа страница трябва да е 200hz ,а в менюто ми излиза това 46a1af6v която матрица май е 100hz може ли да има няква грешка?
Бастен този релийз-твоя при мен на D5500 и HT-D4500 - не тръгва - излиза съобщение не поддържан видео кодек. На EH6030 и B650 - дето не тръгва ами направо се рестартира тв-то. На ХД плеъра ми си тръгва и никакви грижи!
Виж му "format profile" какъв е , ако е над 4.1 рядко тръгват на тв .
п.п. Честито за новия тв !
Format profile : High@L4.1
Bit rate : 12.8 Mbps
40EH6030 - Има леко заоблачаване но подсветлката е светната до край - ще ми трябват настройки за модела ако някой има под ръка линк с готови настройки за картината...
Как беше картината на вашия 3D-Samsung, ако снощи сте гледали финала на ШЛ?
Аз съм с 40ES6100.
- На бавни и статични сцени - перфектно.
- На бързите сцени - мъка: сигналът не може да бъде обработен с необходимата скорост, за да произведе картина като на бавните и статични сцени.
Въпрос: това на матрицата ли се дължи или на процесора? Или пък и на двете
Мерси че провери... и при мен се рестартира директно....
Това къде го виждаш... опитах се да изнамеря това инфо за файла в плеъра дето ползвам, но не го намерих никъде... или е от описанието в торента ?
При кои евентуално тръгват ? При някоя марка или зависи от класа на телевизора (напр high-end моделите) ?
В смисъл да се ядосвам ли че не тръгва при мен ?
И какво е това 4.1 - версия на форматирането ли ? Т.е. да очаквам ли например че вече ще почнат да навлизат повече филми с такава нова версия, които респективно няма да тръгват на самсунгчето ми ?
Здравейте, имам самсунг д6000 и вчера си закупих очила за 3д гледане заради финала, но дори и при включени очила ми дава размазано. (Всичко е направено по книжката, отчита ми очилата, върви 3д). Днес ходих в ТМ, за да разбера там защо не върви - там всичко беше ОК, занесох им и файловете, които не тръгваха при мен - там се вижда много добре и 3д-то е супер. Рових в настройките на моя тв, но по никакъв начин не мога да пусна като хората 3д... Има ли някакви специфични настройки на тв или да им нося телевизора да го настройват там....??? Благодаря предварително!
Van Basten ,
над 4.1 не тръгват на тв (или е някакво изключение ако тръгне) , а и има проблем с възпроизвеждането им и на доста медияплеъри , то имаше и още една от настройките при рипване , която над определена стойност ги правеше тия проблеми , ама не се сещам сега коя беше - и аз съм попадал на такива файлове (май "re-frames" беше и над 5-6 правеше тия проблеми).
collapse , кой модел 3Д очила взе ?
Миналата година модела ES6900 беше с 200Hz панел /100херца + сканираща подсветка/ - преходен модел между средният и високият клас.
Понеже тази година няма модел 6900, но има модел 6800 логично беше той да е със същият панел.
UE50F6800SS - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG
Прегледай внимателно менюто с настройки - може би все пак е 200 херцов..знам ли.
Без да съм проверявал - много ме съмнява да са съвместим с D сериите - за тях май бяха 3000
http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-3100gb-xh
Така пише на опаковката - съвместими с всички телевизори 2011,2012, 2013 , D,Е,F...http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-p51002-xc