Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 35 от 107 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Някой знае ли защо страницата "Поддръжка" в сайта на Samsung за България от където се теглят фърмуерите от няколко дена не се отваря? Изписва "Страницата,която търсите,не е налична" .
    Сигурно е поради тази причина тук.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от collapse Виж публикацията
    Здравей, свързваш телевизора с рутера, на тв-то му задаваш IP адрес или ако е направен рутера да е автоматично - не местиш нищо. Имаш връзка с интернет на телевизора. На тв имаш инсталиран All Share - ако нямаш - свали го от интернет или чрез флашка го инсталирай. Инсталирай си на компа All Share или Сервиио, в настройките си нагласи кои папки да виждаш на тв-то. Аз лично съм шернал Д: и Е: , като съм пуснал да ми намира всичко от тях (със сервиио съм). Свалям филма на компа, отварям All share на телевизора, ориентирам се по папките къде е филма, натискам ОК и всичко тръгва. Ползвам сервиио и от 1 лаптоп, като лаптопа е с Wi-Fi на същата мрежа на рутера... Субтитрите трябва да са ти в същата папка и със същото име, за да тръгнат.
    Само да допълня : на SERVIIO трябва да се зададе модела на TV за да няма проблем със субтитрите. В централната конзола на serviio, в дясната част на таблицата се цъка десен бутон и от падащото меню се избира модела- да речем Samsung C,D,E series.

4. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте отново.
    След доста мислене, консултации (тук и в технотата), и съобразяване с наличния бюджет вече имам, като част от интериора в хола си, samsung ue40es6530. Това с неравномерната подсветка бях го преглътнал предварително, но се оказа, че имам и някакъв проблем с wi-fi. Тв намира мрежата ми и се свързва с нея без проблем, като опитам обаче да вляза в браузъра или в Apps ми изписва, че нямам връзка. Изписва ми някаква грешка 0001, а после (при повторен опит) 0002 и ме съветва да прегледам връзката. А тя си е ок. Нета ми не е кой знае колко силен (14 Mb/s), но може ли това да е проблема?

П. п. За настройки ще напиша, като се спра на нещо конкретно, защото все още експериментираме.

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

И при мен е така .......уж хъба се ъпдейтна, и на мен ми изписва грешка, че не може да се свърже

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

и на двама ви проблема е един а той е постнат по-горе от мен. сървърите на samsung са down и докато не ги оправят ще е така. просто samsung така са си направили всички смарт функции на телевизорите че тия сървъри като не бачкат почти нищо друго смарт не бачка... наистина кофти

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

На мен ми е ясно Гледах да успокоя колегата MUERTE.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2011

Имам САМСУНГ LE46C650.Интернета в къщи е кабелен. Как мога да активирам интерн.на телевизора и по какъв начин.

10. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Стара Загора

Мерси пичове.
    Нетката се оправи, сигурно защото от Самсунг са си оправили страниците, за които писа и augata. Нещата сега са "ток", но адски ме дразни да навигирам с дистанционното вместо с мишка. Еййййй голем зор! Ама вече се справям доста прилично. Въпреки това скоро ще си взема и безжична клавиатура и мишка. Кофтито на този вариант е че 2 от трите юесби входа ги губя.

А ако може да помоля за някакви конкретни настройки (калибрация) за 40ES6530, че нещо не мога да ги нацеля, а вариантите са доста много.

Бе то ясно, че ще ви досаждам много тука, щото съм на ВИ със съвременната техника, но ако може и един въпрос извън темата - Защо не мога да си сложа снимка (аватар) на профила. Имам готова, не е голяма, като вляза да редактирам в профила си ми я дава налична, а като пиша - не излиза! Странна работа.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobstoianov Виж публикацията
    Имам САМСУНГ LE46C650.Интернета в къщи е кабелен. Как мога да активирам интерн.на телевизора и по какъв начин.
    Свързваш го с Lan кабел до рутера и от менюто автоматично да си намери мрежата и получи IP-то.
    Samsung 650 46 inch LCD TV – High Definition TV - FEATURES

12. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    от скоро имам SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
    Моля някой да помогне как да му направя настройките на картината за най-добро качество.
    Благодаря предварително

13. Novice
    Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от Jikata Виж публикацията
    Здравейте,
    от скоро имам SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
    Моля някой да помогне как да му направя настройките на картината за най-добро качество.
    Благодаря предварително
    Ето ти някой настройки от разбирачи ( само не пипай калибрацията в сервизното меню)
    SamsungUNXXEH6030Calibration.jpg

14.  

15. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Стара Загора

След близо седмица опити (на принципа - проба-грешка) и елиминиране на над 20 вида калибрация се спрях на ето това, което намерих в сайт препоръчан от христослав2

Picture Mode: Movie
    Backlight: 8 (46 ftL)
    Contrast: 100
    Brightness: 45
    Sharpness: 15 (Personal preference)
    Color: 50
    Tint: 50/50

ADVANCED SETTINGS
    Dynamic Contrast: Off (frustrating/impossible to calibrate with on)
    Black Tone: Off (Does nothing but crush blacks)
    Flesh Tone: 0

Color Space: Custom
    Red: 47, 0, 0
    Green: 5, 47. 5
    Blue: 0, 8, 50
    Yellow: 51, 48, 3
    Cyan: 3, 49, 54
    Magenta: 43, 6, 44

White Balance: 27 25 21 41 50 30

10p White Balance (interval, r, g, b)
    1 0 1 3
    2 0 0 0
    3 1 0 0
    4 1 0 0
    5 1 0 -1
    6 1 0 -1
    7 0 0 -1
    8 0 0 1
    9 1 1 1
    10 0 0 3

Gamma: +2 (see note regarding htpc, use 0 for bd/cable)
    Black Enhancer: Off (on appears to improve grayscale after calibration, unknown impact elsewhere)

PICTURE OPTIONS
    Color Tone: Warm2
    Noise Filters: Off
    HDMI Black Level: Normal (set as appropriate for your equipment)
    Film Mode: Off (greyed out)
    Auto Motion Plus: Clear (personal preference)
    LED Motion Plus: Off

Ето ви и линк - Samsung UE**ES8000 and all UE**ES ranges calibration thread | AVForums.com - UK Online - Page 25

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Samsung F6400 са налице.

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от momchil Виж публикацията
    samsung f6400 са налице.
    каква е разликата с f6500

18. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Стара Загора

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Samsung F6400 са налице.
    Тази вечер го видях и на живо-не е зле. Като го сравних обаче с моя ES6530, при една и съща цена, F 6400 отстъпва като параметри. Или поне така ми се стори като ги сравних. Но може и да бъркам де.

За меродавно мнение питайте професионалистите - добре, че ги има.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 107 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе