Сигурно е поради тази причина тук.
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Здравейте отново.
След доста мислене, консултации (тук и в технотата), и съобразяване с наличния бюджет вече имам, като част от интериора в хола си, samsung ue40es6530. Това с неравномерната подсветка бях го преглътнал предварително, но се оказа, че имам и някакъв проблем с wi-fi. Тв намира мрежата ми и се свързва с нея без проблем, като опитам обаче да вляза в браузъра или в Apps ми изписва, че нямам връзка. Изписва ми някаква грешка 0001, а после (при повторен опит) 0002 и ме съветва да прегледам връзката. А тя си е ок. Нета ми не е кой знае колко силен (14 Mb/s), но може ли това да е проблема?
П. п. За настройки ще напиша, като се спра на нещо конкретно, защото все още експериментираме.
И при мен е така .......уж хъба се ъпдейтна, и на мен ми изписва грешка, че не може да се свърже
и на двама ви проблема е един а той е постнат по-горе от мен. сървърите на samsung са down и докато не ги оправят ще е така. просто samsung така са си направили всички смарт функции на телевизорите че тия сървъри като не бачкат почти нищо друго смарт не бачка... наистина кофти
Имам САМСУНГ LE46C650.Интернета в къщи е кабелен. Как мога да активирам интерн.на телевизора и по какъв начин.
Мерси пичове.
Нетката се оправи, сигурно защото от Самсунг са си оправили страниците, за които писа и augata. Нещата сега са "ток", но адски ме дразни да навигирам с дистанционното вместо с мишка. Еййййй голем зор! Ама вече се справям доста прилично. Въпреки това скоро ще си взема и безжична клавиатура и мишка. Кофтито на този вариант е че 2 от трите юесби входа ги губя.
А ако може да помоля за някакви конкретни настройки (калибрация) за 40ES6530, че нещо не мога да ги нацеля, а вариантите са доста много.
Бе то ясно, че ще ви досаждам много тука, щото съм на ВИ със съвременната техника, но ако може и един въпрос извън темата - Защо не мога да си сложа снимка (аватар) на профила. Имам готова, не е голяма, като вляза да редактирам в профила си ми я дава налична, а като пиша - не излиза! Странна работа.
Свързваш го с Lan кабел до рутера и от менюто автоматично да си намери мрежата и получи IP-то.
Samsung 650 46 inch LCD TV – High Definition TV - FEATURES
Здравейте,
от скоро имам SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
Моля някой да помогне как да му направя настройките на картината за най-добро качество.
Благодаря предварително
Ето ти някой настройки от разбирачи ( само не пипай калибрацията в сервизното меню)
SamsungUNXXEH6030Calibration.jpg
След близо седмица опити (на принципа - проба-грешка) и елиминиране на над 20 вида калибрация се спрях на ето това, което намерих в сайт препоръчан от христослав2
Picture Mode: Movie
Backlight: 8 (46 ftL)
Contrast: 100
Brightness: 45
Sharpness: 15 (Personal preference)
Color: 50
Tint: 50/50
ADVANCED SETTINGS
Dynamic Contrast: Off (frustrating/impossible to calibrate with on)
Black Tone: Off (Does nothing but crush blacks)
Flesh Tone: 0
Color Space: Custom
Red: 47, 0, 0
Green: 5, 47. 5
Blue: 0, 8, 50
Yellow: 51, 48, 3
Cyan: 3, 49, 54
Magenta: 43, 6, 44
White Balance: 27 25 21 41 50 30
10p White Balance (interval, r, g, b)
1 0 1 3
2 0 0 0
3 1 0 0
4 1 0 0
5 1 0 -1
6 1 0 -1
7 0 0 -1
8 0 0 1
9 1 1 1
10 0 0 3
Gamma: +2 (see note regarding htpc, use 0 for bd/cable)
Black Enhancer: Off (on appears to improve grayscale after calibration, unknown impact elsewhere)
PICTURE OPTIONS
Color Tone: Warm2
Noise Filters: Off
HDMI Black Level: Normal (set as appropriate for your equipment)
Film Mode: Off (greyed out)
Auto Motion Plus: Clear (personal preference)
LED Motion Plus: Off
Ето ви и линк - Samsung UE**ES8000 and all UE**ES ranges calibration thread | AVForums.com - UK Online - Page 25
Samsung F6400 са налице.