Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 79 от 107 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте,

Предстои ми покупка на нов ТВ след около месец. Ще съм благодарен, ако може да помогнете.
    Ще се използва най-вече за гледане на филми и спортни събития (футбол). Също така държа ако може да е 3D. Предвидил съм бюджет около - 1200-1300лв.
    Спрял съм се на тези два модела:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0ES6530-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2LA691S-3D-LED

Какво бихте ме посъветвали?
    Благодаря предварително!

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

И двата стават за целите , който искаш . И двата си имат предимства . Но най-добре да си ги сравниш на живо и да прецениш , кое ти харесва повече , понеже 3Д-то им е по-различна технология . Иначе другото си зависи от качеството на подавания сигнал .

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от elnuevo89 Виж публикацията
    Здравейте,

Предстои ми покупка на нов ТВ след около месец. Ще съм благодарен, ако може да помогнете.
    Ще се използва най-вече за гледане на филми и спортни събития (футбол). Също така държа ако може да е 3D. Предвидил съм бюджет около - 1200-1300лв.
    Спрял съм се на тези два модела:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0ES6530-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2LA691S-3D-LED

Какво бихте ме посъветвали?
    Благодаря предварително!
    Единия е миналогодишен модел - този на Samsung... Ами 100Hz срещу 50!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zaho_cool Виж публикацията
    Здравейте искам да попитам как да направя така, че търсачката в youtube приложението да търси и на кирилица? Телевизора е Samsung ue32f4500
    Когато вържеш външна клавиатура, не ти ли дава възможност да пишеш на кирилица?

Цитат Първоначално публикувано от danilk0 Виж публикацията
    Има ли възможност за възстановяване на стар фирмуер ?
    В меню на надстройка на софтуера и под меню за избор на usb, и под менюто -горе е алтернативният фърмуер, а долу фигурира старата версия, преди ъпдейта. Именно оттам става връщането на стария фирмуер...

Защо не ми е активна тази опция?
    Блокирана е от производителя във всички серии. Вероятно има някакви проблеми с даунгрейда.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Когато вържеш външна клавиатура, не ти ли дава възможност да пишеш на кирилица?

.
    По принцип не съм вързвал клавиатура но искам да знам дали може от дистанционното да се пише на кирилица и дали изобщо има такъв вариант?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zaho_cool Виж публикацията
    По принцип не съм вързвал клавиатура но искам да знам дали може от дистанционното да се пише на кирилица и дали изобщо има такъв вариант?
    Няма такава възможност.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нещо Самсунг-а (40В750) ми умря - както си работеше изгасна картината и това е - няма мигане на диода - нищо . Сега съм го изгасил за "рестарт" ама нещо лоши мисли ме спохождат ...

п.п. След "рестарт"-а - няма картина и звук - 4 мигания на диода ...
    Този пост е редактиран от svetlio1; 02-09-13 в 21:27.

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Нещо Самсунг-а (40В750) ми умря - както си работеше изгасна картината и това е - няма мигане на диода - нищо . Сега съм го изгасил за "рестарт" ама нещо лоши мисли ме спохождат ...

На колко години е телевизора?

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Май юни 2009 го купувах ...

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

А дали има нещо общо с твърдението от някои, че от Samsung слагат слаби кондензатори или както там се наричат умишлено, за да се развали телевизора за 3-4 години максимум?

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Другия ми Самсунг е с 2 години по-стар ... и си работи (да чукна на дърво) .

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте!Днес закупих нов външен хард диск Western Digital Passport,който за съжаление се оказа че не мога да свържа към телевизора,изобщо не го вижда като устройство,свети лампичката обаче нищо не става.Модела ми е Samsung 46F5005.Знам че това устройство е с USB 3`0,обаче дали в това е проблема?Чудя се дали да го заменя с Toшиба Store N Go,който също беше в магазина.Благодаря ви

16. Lokoto
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от albi Виж публикацията
    Здравейте!Днес закупих нов външен хард диск Western Digital Passport,който за съжаление се оказа че не мога да свържа към телевизора,изобщо не го вижда като устройство,свети лампичката обаче нищо не става.Модела ми е Samsung 46F5005.Знам че това устройство е с USB 3`0,обаче дали в това е проблема?Чудя се дали да го заменя с Toшиба Store N Go,който също беше в магазина.Благодаря ви
    А диска форматиран ли е?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията

Някой да каже добър сервиз в Бургас ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Ами не е.Просто го купих и той си тръгна.Даже драйверите му си бяха на самия диск и се инсталират оттам.Качих му филми всичко.След това като го пуснах на телевизора просто свети нон стоп лампичката и това е.А като е свързан с компа мига и се чува как върти.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Lokoto Виж публикацията
    А диска форматиран ли е?
    Ами не е.Просто го купих и той си тръгна.Даже драйверите му си бяха на самия диск и се инсталират оттам.Качих му филми всичко.След това като го пуснах на телевизора просто свети нон стоп лампичката и това е.А като е свързан с компа мига и се чува как върти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 107 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе