Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 26 от 107 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Така и аз да се включа отново по проблема с 3Д субтитрите,мога да ви уверя че на този етап няма каквато и да е възможност да се пускат такива на телевизора, говоря за филми не от блу рей диск, а за рипнатите.Това е положението, надявам се с някой бъдещ нов ъпдейт на фирма да се включи поддръжката на SRT и IDX разширения за 3Д субтитри.И друго да питам на абсолютно черна картина виждам по светли петна което при нормално възпроизвеждане липсва, но все пак дразни.Да звъня ли на Самсунг или така е нормално става въпрос за Edge Led и модел ue-46es6710.Всъщност когато филма е стеснен с чернилини от горе и долу също от време на време избиват по светли зони на черните ивици.

2.  

3. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

1. Не се надявай да стане с ъпдейт. Ъпдейтът подобрява съществуваща функционалност, а не добавя нова функционалност.
    2 Нормално е, безсмислено е да звъниш в Самсунг.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от morfeus Виж публикацията
    Така и аз да се включа отново по проблема с 3Д субтитрите,мога да ви уверя че на този етап няма каквато и да е възможност да се пускат такива на телевизора, говоря за филми не от блу рей диск, а за рипнатите.Това е положението, надявам се с някой бъдещ нов ъпдейт на фирма да се включи поддръжката на SRT и IDX разширения за 3Д субтитри.И друго да питам на абсолютно черна картина виждам по светли петна което при нормално възпроизвеждане липсва, но все пак дразни.Да звъня ли на Самсунг или така е нормално става въпрос за Edge Led и модел ue-46es6710.Всъщност когато филма е стеснен с чернилини от горе и долу също от време на време избиват по светли зони на черните ивици.
    3D субтитри си вървят нормално на телевизора, аз го имам същия. Работата е да си пуснеш филма от компютър по HDMI и да няма в папката на филма други субтитри.

5. Тук е от
    Dec 2010

Е да ама идеята ми не е да връзвам компютъра с кабеляци и да направя телевизора монитор, тогава ще стане да, идеята ми е чрез по интелигентния начин- DLNA или екстърнъл хард директно в ТВ-то.За съжаление колегата legaltk уби всичко детско в мен но е абсолютно прав.Ще го преживеем кво да се прави.Единствено си мисля за подсветката на черен екран, щом не е на всякъде по екрана а само в средната долна част дали не опира до някакво притягане на евентуално устройството което разпределя лед светлината по екрана, защото не виждам иначе логика да има по светли участъци в една зона а в друга да няма, та чрез някакъв вид прилепяне, натягане или каквото там дойде от сорта дали няма да реши проблема.Казвам го защото с предишния ми телевизор LG (никога повече такъв боклук) имаше някакъв подобен проблем и хората от форума казаха некачествена сглобка давай натисни по силно с ръка по рамката и проблема се оправи наистина, друг е въпроса че телевизора изгоря точно 20 дена след края на гаранцията му (излиза че са телевизори за по два бона и то само за по две години)

6. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Напиши в търсачката "неравномерна подсветка" и почвай да четеш.

......., а може да почнеш и с 1-ва страница:

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    FAQ - често задавани въпроси

Как да си оправите неравномерната подсветка /на испански/
    TUTORIAL: Eliminar CLOUDING en la serie ES8000 de Samsung

Този дефект възниква заради не особено качествената зглобка на телевизора и се лекува с нежно, но силно (!) притискане на рамката около матрицата към корпуса на телевизора до характерното прещракване (изправя се геометрията на корпуса, нееднородноста на подсветката съществено намалява). Не прекалявайте в усърдието си!

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Някой собственик на SAMSUNG 46EH5300 нека сподели мнение за този така хвален модел.
    Благодаря!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Съжалявам за глупавият въпрос но къде точно трябва да си свържа HDMI кабела към тв-то.
    Искам да свържа с него лаптоп и имам 3 букси - hdmi (dvi), hdmi (arc) и hdmi (mhl). Предполагам е dvi...
    И също така има ли значение самият hdmi кабел какъв в като модел, може ли да ми препоръчате някакъв не много скъп.
    Благодаря предварително!

10. Тук е от
    Dec 2010

Привет отново вижте какво ми отговориха от Самсунг относно проблема с неравномерната подсветка:
    "Както сам казахте Cloud effect-а е нещо типично за LED телевизорите. Потърсих за информация и намерих единственото, което пропуснахме да проверим по телефона – HDMI настройките. Когато гледате филм чрез друго устройство като Blu-ray & DVD Player може да влезете HDMI настройки, от там трябва да изберете high. Колкото до софтуер за въпросният ефект, все още се работи върху него. Когато бъде готов клиентите на Samsung ще бъдат информирани."
    Когато разговарях със съпорта ми казаха че има ъпдейт който оправял значително проблема, но явно все още е в процес на разработка, въпреки че момичето с което говорих беше сигурна че има при тях такъв ъпдейт, но явно се работи наистина по него.Да се надяваме, че скоро ще има решение.Не че ми е болка, така съм си настроил картината, че на практика този ефект е незабележим.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Неравномерната подсветка си е хардуерен и конструктивен проблем. Я питай тая убавица, защо всяка бройка е с различно изразена неравномерна подсветка?

12. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Щот са с различни версии на фирмуеъра!

13. Тук е от
    Dec 2010

Е в случая (ако не ми е говорила глупости де) предполагам, че може да се включат някакви калибрирани настройки за даден тип картина и по този начин да се намали ефекта на неравномерната подсветка-то аз и по този начин съм си решил този "проблем", който всъщност за мен не е чак толкова голям.Сега ако си седя на тъмно и черен екран просто за спорта е ще има clouds (номе съмнява някой разумен човек да прави точно това), но реално при изобразяване на образ дори и черен не виждам проблема.Абе дето се вика всеки си знае, пък може и при мен да не е толкова силно изразен, щото гледах снимки в нета някъде е просто ужасно наистина.И това дето беше ужасно си беше телевизор от 8 серия баси за незнам колко пари.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Единсвените настройки, които замаскират проблема са "подсветка" и "яркост". Но прекаленото им намаляне води до загуба на детайлност в картината. Конкретни настройки няма как да се ползват, понеже всяка бройка е с различен "ефект на диджея".

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте отново.Имах намерение да ъпдейтна фърмуеар-а на телевизора.Изтеглих новите драйвери,записах на флашка.Но телевизорът не открива този файл във флашката.Какво мога да направя?

п.п. Проблемът е решен.разбрах какво трябва да направя след внимателно четене.
    Този пост е редактиран от onogondur; 02-02-13 в 09:13.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Вече има и първите ценови нива на F серията

Ако това са верни цени, явно F ще е по- евтина от ES серията
    65000 рубли са към 3200лв.

Samsung UE-46F8000 - 3D LED телевизор
    Този пост е редактиран от joro_bul; 03-02-13 в 10:54.

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Вчера си взех 40ES6100. Естествено е с неравномерна подсветка. Направих няколко снимки. Знам, че това е проблем, неотсраняем напълно. Как ви се струва моя. До каква степен е приемливо.

Този пост е редактиран от Bobini; 03-02-13 в 19:07.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 107 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе