Имам 6500,за който също важи новият фърмуер,но няма да го инсталирам и веднага ще обясня защо.Преди 3 месеца на баща ми телевизора започна да губи мрежа след ъпдейт!До ден днешен в сервизите са безсилни да го оправят!!!Идваха на място,взимаха го,връщаха го-НИЩО!Като последен вариант предложиха смяна на картата за интернет,но това е по-скоро като отчаян опит,защото тя или работи или не работи,но хората вече се чудят какво да направят!Нека само да уточня,че става дума за 6710,което едва ли има значение.Но нека да напиша по-важното.Двама човека(единият от които шеф на сервиза,а другия някакъв пич в Самсунг България казаха,че за нищо на света не бива да се ъпдейтва фърмуер на телевизор,който работи безпроблемно,защото с последния ъпдейт за 6710 са омазани толкова много телевизори,че по сервизите са се видяли в чудо!Човека в сервиза каза,че тези ъпдейти с нищо не променят работата на телевизора към по-добро,а смарт хъба си се обновява независимо от фърма и затова правилото е следното:Бачка ли ТВ-то,НЕ ГО БАРАЙ!Всеки разбира се си решава сам,но и на един човек да спестя ходене по мъките,пак ще съм доволен!