Смятам, че по-скоро си прав. Аз си признавам, че се стреснах от факта и реших, че тв-то нещо не е наред...Но казаното от теб ми звучи логично и ти благодаря!
Смятам, че по-скоро си прав. Аз си признавам, че се стреснах от факта и реших, че тв-то нещо не е наред...Но казаното от теб ми звучи логично и ти благодаря!
Би трябвало да има опция за синхронизиране на звука - поне за цифров сигнал си върши работа . Всъщност свързването как е изпълнено - оптиката от устройствата към ресивъра или от тв към ресивъра ?
От три циврови устройства - оптика - ресивър. Не намирам в менютата им възможности за синхронизиране на аудиото.../плеър tvix m6500, zhd-100 булсат, dvd pioneer dv600/.
Светльо, мислил съм да изкарам звука през оптиката на самсунга, обаче не съм убеден че ще ми свърши работа, когато аудио потоците от плеъра са 5.1/DD, DTS/. Ресивърът ми има само spdif optical входове. Не разбирам какво синхронизиране казваш, че си има твоя плеър, но моя има само синхронизиране на аудиото със субтитрите...
ТВ на Самсунг си поддържат 5.1 през оптиката (за плеъра ще погледна как е изписана опцията) .
99%- нищо не пречи да пробваш .
И при мен го има разминаването. Преди със 40А656 нямах разминаване с домашното кино , но сега с 55Ф8000 има. Промяна на свързването няма. Сателитен приемник с ТВ по HDMI, TV към домашно кино HT-X30 Samsung с HDMI и оптика за звук. Явно има разминаване с обработката на звука на ТВ-то по оптиката спрямо сигнала към говорителите на ТВ-то. Мисля, че имаше начин да се синхронизира от сервизното меню на ТВ-то. но нямам идея как става това...
Новите 2014 модели кога ще се пускат в продажба и с коя серия ще се стартира?
Както винаги Март/Април.
Хамериканските модели с цени
Samsung 2014 HDTV Prices Leaked | HD Guru
Имат обозначена и UPP Price за тези който се чудят какво е:
What is UPP? Or, why do TVs cost the same at every store? | TV and Home Theater - CNET Reviews
Здравейте. Имам Samsung UE40EH5450W от година и 8 месеца. За това време 3 пъти го нося на ремонт. Първия път изгоря захранването, другите два дънна платка. Нормално ли е това или при мен е проблема? Преди 2 години беше един от най-препоръчваните модели в този форум за цената си, а се оказа голям боклук. Получава се разслояване на образа при бързи сцени, но както и да е. Гледа се кабелна аналогова телевизия и е свързан с PC с HDMI кабел. Притеснява ме, че скоро изтича гаранцията и ако пак замине дънна платка ремонта е към 300-400 лева.
Магнитно поле нали не им влияе не тези телевизори, понеже има едни колони отстрани?