Здравейте!!! От няколко дни съм собственик на 40H6400 и съм доволен за краткото време... Ако може да ми препоръчате някакви настройки на картината. Също така ако има собственици на такъв модел с по- дълъг стаж да споделят мнения и препоръки при употребата благодаря Ви предварително
Влез в АVForums има насторйки и в гугле виж. Но имай предвид, че за всеки тв е различно, като казвам тв имам предвид, че дори и едни и същи инчове на един и същи модел предават различно. Но все пак ще е по-добре от заводските, които също стават с леки корекции. Изходи от картина режим кино и цветова температура на warm, така се постига най-естествена картина. Тв-то ти е хубав среден клас, реални 100 херца и Va мастрица, чудесна за филми. Поздрави и безаварийно ползване.
Не видях разлика в яркостта или цветността.Бях пуснал футболен мач и хората в горното поле на картината ставаха тройни-четворни.А на програма с новини например лицата на хората се наслагваха 3-4 пъти по посока на движението им.Все едно горната половина на екрана беше друг телевизор.Не знам дали ще се разбере обяснението.Весела коледа!
панела почва да си заминава по описанието, което даваш. не опреснява просто
Model - UE 40 H6400AW
Typ № -UE 40 H6400
Model Code - UE 40 H6400AWXXN
Version - № 01
S/N ZCLZ3SBF902891P
MADE IN .....SLOVAKIA.
Преписано от лепенката на гърба на ТВ.
Опитай да го заснемеш, разпечатай снимките или ги качи на флашка. После в сервиза.
Някои ще ми обясни ли?
Интересува ме калибрация на картината в режим HDMI4/DVI-PC.
Значи в този режим повечето опции не са активни и се чудех откъде мога да намеря нещо като тема за това как да си калибрирам картината за режим PC за възможно най-добра картина, тъи като често гледам филми от компютъра.
Мерси, предварително!
Избираш режим "кино" и настройваш - не би трябвало да има значение входа , който си избрал с възможностите за настройка освен мисля ако не е включен режим "игра" .
Това е така, защото при DVI връзка, липсват някои инфо канали, каквито има при HDMI.
https://forum.setcombg.com/%D1%80%D0...%B8%D1%8F.html