Страница 47 от 88 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Да не си барнал tint-а без да забележиш ?
    georgimv одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2013

незнам какво точно пипнах но виждам че сега в менюто за настройки на картината не мога да вляза в 'Разширените настройки на картината " и ми изписва тази функция не е възможна при текущия режим на картината ....ще съм благодарен ако някой пи прати неговите настройки на сервизното меню за да ги сравня.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от georgimv Виж публикацията
    незнам какво точно пипнах но виждам че сега в менюто за настройки на картината не мога да вляза в 'Разширените настройки на картината " и ми изписва тази функция не е възможна при текущия режим на картината ....ще съм благодарен ако някой пи прати неговите настройки на сервизното меню за да ги сравня.
    При Самсунг до колкото се сещам при влизане в сервизното се нулираха и настройките на картината - виж настройки на картината на какъв режим си (стандарт , кино) щото ако си на динамик нищо чудно да ти синее/зеленее картината .

6. Тук е от
    Nov 2013

На динамик е но като дам на Стандарт или Филм картината ми става много тъмна

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ти ги ползвай за основа , пък после си я настрой както ти харесва ...

8.  

9. Тук е от
    Nov 2013

не помага и това
    отново бие в зелено особенно на тъмните сцени

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Tint-a (нюанс/насищане според както са го писали Самсунг) не помага ли - в едната посока е червен в другата зелен оттенък (макар и за pal сигнал да ме съмнява да окаже влияние) ? Ако не става значи все пак си барнал нещо по сервизното ...

п.п. Пробва ли с връщане на заводски настройки ?

11. Novice
    Тук е от
    May 2014
    Живее в
    Бургас

Здравейте! Интересуваме Самсунг UE- 48H6400 3D LED, колко му е CMR? Спрял съм се на този модел, като замесник на UE-46F6400. Понеже всички(техномаркет, технополис, емаг и др.) които продават UE- 48H6400 3D LED го рекламират като с CMR-400, реших да проверя и на официалноят сайт на Самсунг за България, а там модела е представен с CMR-200, което ме озадачи. Прочетох и на стр.1 тук следното: " От модел H6400 и нагоре са с 100Hz-ови панели.", реших че някой греши и писах на Самсунг (България) и те потвърдиха че на този модел CMR e 200, което означава реална честота 50Hz, а не 100Hz. Писах и на Технополис и днес от там ми отговориха че CMR е 200. И на края, моля някой притежател на този модел да пише колко е CMR? Благодаря предварително!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Прикачените таблици от втори пост говорят друго.

ChanSort Programmeditor für Samsung TV B/ C/ D/ E/ F/ H Serie › Samsung-Blog-News

http://www.samsung-blog-news.de/2014...-2014-h-serie/
    Danio75 одобрява това.

13. Novice
    Тук е от
    May 2014
    Живее в
    Бургас

Прегледах препрадките, те се отнасят за Германия. Там не се предлага модела H6400, а модел H6410 (който е най-блозо до този на БГ пазара) за който в Самсунг (България) пише че са с CMR-400. Това е малко странно защото, нали третата цифра определя дизайна и цвета на корпуса и стойката или греша? Явно някъде има разминаване в инфото за характеристиките на този модел

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Какво значение има какво пише на етикета ако тв се справя като за 100хц-ов с бързите кадри ? На ЛГ-тата от ЛМ6 серия като пишеше 400MCI да не би да не бяха с 50хц панел и представянето им при бързи кадри ужасно ?
    Щом ви харесва картината и не виждате проблеми какво значение има колко са измислените MCI/CMI и т.н. камуфлажи на производителя?
    Danio75 одобрява това.

16. Тук е от
    May 2014
    Живее в
    Добрич

Цитат Първоначално публикувано от Danio75 Виж публикацията
    Прегледах препрадките, те се отнасят за Германия. Там не се предлага модела H6400, а модел H6410 (който е най-блозо до този на БГ пазара) за който в Самсунг (България) пише че са с CMR-400. Това е малко странно защото, нали третата цифра определя дизайна и цвета на корпуса и стойката или греша? Явно някъде има разминаване в инфото за характеристиките на този модел
    Понеже и аз гледам този модел , не намерих нито един сайт в другите страни на който да е посочен с 200cmr . Склонен съм да вярвам че в българския сайт някой е спинкал докато е попълвал характеристиките
    TV | LED TV | 46" 6400 Series 3D LED TV - TECH SPECS
    Samsung 48-inch H6400 Series 6 Smart 3D Full HD LED TV - Samsung UK
    Телевизор 48" серия 6 Smart TV 3D Full HD LED UE48H6400AK - ОБЗОР | SAMSUNG
    UE48H6400AW, TV LED 48'', Full HD, Smart TV, 3D - VUE D'ENSEMBLE
    Danio75 одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Здравейте и добро утро след като прочетох това което писахте и ако може да помогна влязох в сервизното меню и там пише следното Backend [FOX-FT3]PANEL 120HZ дано съм помогнал аз си мисля че е реални 100хц H6400
    LIDD и Danio75 харесват това.

18. Тук е от
    Nov 2013

така ...след почти цяла нощ без сън намерих проблема
    значи тъй като ползвам сателитен приемник hdmi кабел и когато сигнала минава през него се получава този зелен нюанс.Свързах го със скарт и проблема изчезна след това сложих приемника на другия ми тв също samsung с hdmi там проблема не съществува ...значи сведохме проблема само до настройките на hdmi ...пробвах във всички входове на hdmi кабела и на всякъде има зелен нюанс .Сега въпроса е къде в сервизното меню или някъде другаде да оправим тези настройки ..Благодаря предварително

- - - - - - - - - -

в сервизното меню не мога да го намеря това май и самото сервизно меню не е пълно

- - - - - - - - - -

ако някой може да ми прати настройките в сервизното меню за HDMI ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН
    Този пост е редактиран от georgimv; 28-05-14 в 14:10.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 88 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1827
    Последно: 16-05-25, 21:15
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 18:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе