kajos ето:
https://thepiratebay.org/search/hdr/0/99/207
без проблем си вървят с вградения плеар
kajos ето:
https://thepiratebay.org/search/hdr/0/99/207
без проблем си вървят с вградения плеар
Този пост е редактиран от frodo; 22-02-17 в 01:54.
Само че не се включва HDR.
Изпратено от моят HTC One с помощта на Tapatalk
Здравейте,
преди няколко дена си купих 55KS7002, някой знае ли как как се подкарват предаванията в нова плей?
Показва ми че формата не се поддържа от плейъра.
Скоро не съм пробвал, но преди още като си купих телевизора тествах и работеха.
Пробвах Sully от линка на Frodo през флаша на вградения плеър филма тръгна в HDR. Не ми изписа при пускане като при игра, че пускам HDR съдържание, но автоматично ми промени настройките за HDR, като го направи в клипа от youtube. Филма тръгна без аудио, защото не поддържал плеър такъв формат аудио, но за пробата поне видях как изглежда.
brabusbg може да видиш дали ти сменя настройките на картината автоматично, за да си сигурен, че HDR работи. Имам предвид, че не сменя режима все си е "филм" при мен, а самите настройки в режима.
В менюто където показва колко време е минало от филма също пише HDR ако филма е такъв.
Ще пробвам пак, но почти съм убеден че при мен не е така, най малкото разликата в картината ще ми направи впечатление.
Здравейте колеги
Вчера купих първия си ТВ Самсунг UE40KU6072 но не зная как да си подредя запаметените програми, примерно любимите 20 да ги сложа най-отпред,от 1 до 20 и да си ги превъртам с бутоните нагоре/надолу че сега са много разбъркани.
Сега съм ги добавил в Home screen-a но не е удобно оттам а през бутоните нагоре/надолу ми превърта всички програми както си ги е подредил.
От 180 канала я има 20 дето стават за гледане я не, останалите са затъпяваща боза.
Благодаря предварително
Взето от ръководството на телевизора стр 44-45:
Създаване на личен списък с предпочитани
Определете често гледани канали като предпочитани канали.
Предпочитаните канали се маркират на екраните Редактиране на канал и Всички със символа .
Регистриране на канали като предпочитани Live TV Списък канали
1.
Натиснете бутона за посока надясно на дистанционното управление.
2.
Изберете Предпочитани.
3.
Изберете желания един от петте списъка с предпочитани.
4.
Придвижете се до Редакт. предп..
5.
Изберете канал, за да го добавите в списъка с предпочитани.
6.
Изберете . Тогава избраният канал се регистрира в списъка с предпочитани.
Гледане и избиране на канали само от списъците с предпочитани Live TV Списък канали
1.
Натиснете бутона за посока надясно на дистанционното управление.
2.
Изберете Предпочитани.
3.
Изберете желания списък измежду петте списъка с предпочитани на екрана. Тогава се появяват каналите от избрания списък с предпочитани.
" "
Каналите в списъка могат да бъдат показани само ако е регистриран списъкът с предпочитани.
Редактиране на списък с предпочитани
Редактирайте списък с предпочитани канали. Live TV Списък канали
След натискане на бутона за посока надясно на дистанционното управление изберете Предпочитани Предпочитани 1 ~ Предпочитани 5 Редакт.. Появява се екранът Редакт. предп..
Премахване на регистрирани канали от списък с предпочитани
Изберете канали от списъка с предпочитани, а след това изберете бутона .
Пренареждане на списък с предпочитани
Изберете каналите и после изберете Смяна на папка. Появява се маркировка Смяна на папка. Натиснете бутоните със стрелки нагоре/надолу, за да посочите новото местоположение на каналите. Натиснете бутона за избор, за да поставите каналите на техните нови места.
Преименуване на списък с предпочитани
Изберете списъка с предпочитани, който искате да преименувате, и после изберете Преимен.Предпочитани. Въведете ново име, като използвате появилата се екранна клавиатура, и после изберете Готово.
браво hristoslav,Много хубаво ревю за 60ks7000.Това обяснява ниската цена.Матрицата на Шарп е с много по-нисък контраст от тази на SAMSUNG за 55''-я модел.Малко късно излезе това,никъде не го бях видял.Тук и друга хубава статия
''Да си купим телевизор или да почакаме'' където съвета за OLED е да се изчака,поради голямата конкуренция тази година в този сектор авторът очаква подобрено качество и по-ниски цени.
Kupić telewizor teraz, czy poczekać?
напротив, не е пълно и точно. Томаш Шмиелевски не прави нещо както трябва при замерванията. Няма как при Шарповска MVA матрица контраста да е толкова нисък.
https://www.avforums.com/review/sams...v-review.12659on/off contrast ratio of 4,000:1 and an ANSI contrast ratio of 3,140:1.
Не знам дали прави всичко както трябва.Това от avforums съм го гледал,но то е за 55''.Не ми се чете пак цялото за да видим пише ли нещо за 60''.Дори да не е чак толкова голяма разликата в контраста,според мен е доста долнопробен начин за заблуда на клиента.Това да даваш различен продукт с едно име ...не знам.Мисля,че клиенти които са го закупили могат да го рекламират,не знам дали успешно.Във форума на avforums бях прочел,че един клиент сменил няколко бройки 60ks7000 и все лоша подсветка,накрая май взел 55ks8000,който му харесал(това по памет).Мислеше,че заради големия размер и edge led е проблема.