От две седмици се кипря със Samsung 49Q7F и не мога да се оплача. Взел съм го най вече заради комуникациите и възможностите които предлага с Интернет. Поради ремонт вкъщи интернета ми не върви и мога да пробвам само опциите през кутията One Connect.Установих че общо взето нещата отговарят на спесификацията му. Но забелязах че при запис върху външен хард диск не може да се гледа друг канал, а
само този от който върви записа. А телевизора има два цифрови тунера и един аналогов. Доставчика ми са Близалките в момента, но иначе имам и Булсатком ( заради многото спортни канали) Искам да попитам знаещите дали проблема ми не е заради това, че единия цифров тунер обслужва само сателитни чинии? И още нещо, по никакъв друг начин освен чрез опцията "Предпочитани" не мога да редактирам цифрови канали. При наличието на 250 канала става страшна какафония. Аз съм си подредил 5-те листи които ми разрешава телевизора със спорт, филми, новини и музика, но жената изпада в ярост, защото трудно се
оправя с техниката и иска като на старите телевизори да щрака с дистанционното докато не и дойде бозата