Чак толкова да е аджамия. Не му е първият на стена. И да е това, цамцунг не биха го заменили току -така с явна причинена щета.
Чак толкова да е аджамия. Не му е първият на стена. И да е това, цамцунг не биха го заменили току -така с явна причинена щета.
Дистанционните ви зареждат ли се соларно? От както съм го купил, не съм го зареждал, и виждам че е паднало на 58% заряд. От една седмица го оставям обърнато, уж да се зарежда, но май нищо не става. Вярно стаята не е много светла, но казват че и от крушките трябва да се зарежда.
Не, не се зарежда. Соларното зареждане е абсолютна измама.
Лятото го бях сложил на пряко слънце - на прозореца, за цял ден вдигна някакви проценти - около 10 по спомен.
През USBто е къде по-лесно и бързо.А от крушка да се зареди, както всичко е LED, ми звучи като виц,
освен ако не е някой як халогенен прожектор.
Вие оригиналното дистанционно ли ползвате?
Опитах се да го харесам, но факта, че трябва да мина през няколко менюта за да стигна до това което търся ме отказа от него.
Сега ползвам, ДУ от стар Самсунг с всички бутони, което дават бърз достъп директно до менюто което ми трябва. Така, че това което дойде с телевизора, не го ползвам.
Получихте ли ОТА, новата версия на фърмуера: 1430 ?
За хората с S95B и Xbox Series X/PS5
Изключил съм актуализациите и още съм на 1304. За сега не смятам да актуализирам. От това което съм прочел останах с впечатленията че 1304 е ок. Нямам инфо за 1430.
Аз направих същото, но според това видео и коментарите на автора под него, 1430 е най-добрият фърмуер досега. Много точни цветове и проследява гамата идеално.
Та, това ме накара да се замисля, дали да не ъпдейтна.
https://youtu.be/40mFNL5FAHw
Ако не бъркам,бяха писали че на 1304 проследява леко отгоре гамата, а 1430 е под гамата. Може и да бъркам, но така ми се е запечатало, че съм чел в avforum .
Според графиките и измерванията които публикуват, при 1304 беше отгоре, сега с 1430 проследява съвсем точно.
Както и да е... нямам никакви забележки към 1304, така, че ако ъпдейтна, то ще е само от любопитство.
На някой активира ли му се screen savera при гледане на филм от вградения плеър? На стария телевизор винаги ги гледах от вградения плеър защото с плекс винаги имаше разлика в качеството. Повечето филми си ги гледам от компа но има файлове които имам проблем и си ги цъках от тв то. Но с този тв удрям на камък защото се активира по не неразбираеми за мен причини screen saver.
Някой има ли идея какви закони има за стока дефектирала няколко пъти? 1 матрица ми смениха, едно захранване и сега пак имам проблемен пиксел, който е червен ( заради такъв първия път ми смениха матрицата )
Мисля да си искам парите ако има вариант, защото ми дойде в повече вече...
Стига бе, егати проблемите имаш.. Звънни и питай какви са ти възможностите в КЗП, но според мен щом един проблем може да бъде отстранен чрез ремонт няма как да претендираш да ти върнат парите.
- - - - - - - - - -
Стига бе, егати проблемите имаш.. Звънни и питай какви са ти възможностите в КЗП,но според мен щом един проблем може да бъде отстранен през ремонт няма как да претендираш за...