Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Sharp ?

Гласували
191. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

12 6.28%
  • 32''

63 32.98%
  • 37''

15 7.85%
  • 40''

37 19.37%
  • 42''

27 14.14%
  • 46''

20 10.47%
  • 52''

9 4.71%
  • 60''

5 2.62%
  • 65''

1 0.52%
  • 70''

1 0.52%
  • 80''

1 0.52%
Страница 64 от 85 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1270
Like Tree22Одобрявам

Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Защото , точно това съм гледал и съм споделил .Чети и другите етикети , по другите партиди .

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Чел съм и сравнявал повече от когото и да било тук... Няма логика да транспортираш телевизора от Полша в Англия и после от там до тук. Всичко се прави с цел намаляване на разходите и затова за офиси се избират Германия и Австрия.
    Почти всички централни офиси и складове на производителите са на контитента.

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Това нищо не значи - видял съм, че е така. Не търся и логика , понякога няма такава . И кой е казал , че идва самия телевизор от Англия ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Това означава ли,че не е Vestel?
    До Варна няма да имам път.Доста ми е далече.По-скоро до София мога да ида.Не ми е спешен.Просто ми хареса модела.Исках да намеря снимка в профил.Но на този модел не откривам никъде.Навсякъде са го снимали в тези снимки,които са и на Узунови.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от MatZo Виж публикацията
    Здравейте имам запитване за модел телевизор: LED телевизор Sharp LC-32LE350E BK - Новия модел SMART LED телевизор SHARP LC-32LE350E предлага кристално чиста и наситена картина постигната с последната LED-LCD технология и висока Full HD резолюция на WXGA LCD панела (1920x1080x3), с усъвършенства
    Дали си заслужава цената.Знам,че е малък,но там ,където трябва да се постави не позволява по-голям.На модела по букви се вижда,че е черен,а на описанието пише пиано бял.
    Също така пише,че е Япония страната на панела.От това,което чета във форума става ясно,че тези инчове са най-непредпочитани заради ниското ниво на слгобка и произход на панел,матрица и т.н.Държа да е SHARP,защото съм имал телелвизор на тази компания и е най-доброто,което съм имал досега без значение,че е лампов.
    Имам 47инча на LG и го сравнявах с едни шарп на мой колега подобни инчове или 52 да е бил на него.На неговия шарп картината беше по-добра от мойта.И си казах,че Sharp си е Sharp.Но това дали важи за 32'' е въпроса?Иска ми се да го видя този модел,който го посочих.Но не откривам клипове на него.Искам да го видя в профил,за да разбера колко е дебел.А на живо от Плевен няма къде.

Японски панели има само на диагонали 52, 60, 70, 80, 90
    Истински Шарпове са само модели 650, 750, 850 останалите надолу са ребрандирани Вестели
    Прочети втори пост на темата.

Белият
    http://assets.sharp.eu/product_image...ntal-1-960.jpg

Черният
    http://assets.sharp.eu/product_image...-inlay-960.jpg

LCD TV Products - Sharp
    LCD TV - LCD Fernseher - Aquos LED - Sharp

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Благодаря за инфото.Това означава ли,че качеството на картината е на по-ниско ниво от същия клас като големина и цена на LG,Samsung,който са най-разпространени?
    Ако ги имаше някъде на живо да ги видя,нямаше да задавам такива въпроси.А и какви неща пишат на характерисиките.Че панела е японски и не знам си какво.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Мартин (така се казва администратора на сайта) явно е копирал част от инфото за моделите от по-високият клас и поради това пише, че са японски. Може да му пиша в Понеделник да си оправи инфото на сайта.

Естествено, че има някаква разлика в картината, но не съм ги срявнявал - просто няма как да ги видя поставени едни до други.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Според мен,ако отговаря на класа на тези марки и с още по-добри характеристики и качество на картината би следвало да си заслужава.На мой братовчед има самсунг LCD 32'',но от тези не LED,а с луменисцентите и точно на 5-та година някаква платка му се повреди,която е над 200лв.Поне така му казаха.Не му е изгоряла матрицата ами като го включи и не светва чакаш с часове,за да тръгне.Иначе супер картина за поколението си.Но вече не иска да тръгне.Ако тия шарпове са с такава надеждност не е добра реклама на шарп.

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Колега , всичко си им е редовно на Шарп-овете , няма за какво да се притесняваш . А и консултантите толкова знаят - за тях е японска сглобка , но .... няма да обяснявам колко струва сглобката от Япония - колегата ти е казал , има и такива , но ....

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Не то сглобката не ме интересува.Важно е качеството на материала и детайлите.Няма да ми е много приятно,ако пише шарп само на панела,а вътре е вестел или келон и т.н.Когато дойде време и го взема ще пиша как е.Благодаря все пак отново.

13. The
    The е офлайн

Тук е от
    Dec 2013

Внимавайте с Sharp LC-39LD145V. Има проблеми със субтитрите идващи от цифровите телевизионни канали. Ей ви снимчици от ТВ и USB медиа плеър-а.
    TV_SUBS.jpgUSB_MEDIA_PLAYER_SUBS.jpg
    Към момента не съм намерил решение на проблема, а сервиза мълчи (предполагам не работи) .

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от The Виж публикацията
    Внимавайте с Sharp LC-39LD145V. Има проблеми със субтитрите идващи от цифровите телевизионни канали. Ей ви снимчици от ТВ и USB медиа плеър-а.
    Към момента не съм намерил решение на проблема, а сервиза мълчи (предполагам не работи) .
    Е ти какво очакваше от нисък клас телевизор произведен в ***** или Беларус...все пак благодаря за предуппреждението
    Виж страница 16
    SHARP LCD TV 2013-2014

16. The
    The е офлайн

Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Е ти какво очакваше от нисък клас телевизор произведен в ***** или Беларус...
    Как какво - да работи нормално.
    Днес проведох 3.5 часова битка с магазина на ШАРП в МОЛ Варна да ми бъдат върнати парите за дефектния ТВ или да намерят работещ такъв.
    За съжаление - пари обратно не връщат.. Управителят Явор Атанасов се оказа много нагъл.. готов е на всичко само и само да не върне пари. На всичкото отгоре твърдеше през цялото време че ТВ-то е японско .. дори ми каза да го съдя ако искам, за това че лъжат клиентите си за произхода на стоката .
    За мой късмет, се намери работеща бройка в основния магазин - до ЖП гара, където бяха много учтиви и дори ми казаха къде е произведен телевизора - Турция.
    Та сега важното за този модел - фърмуеър 0.3.7 от месец 07 (тогава е флашнат) е проблемен, същия фърмуеър от месец 04 - работи идеално.
    hristoslav2 и didoalfa харесват това.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Важното е, че си успял да го смениш.
    Това ще е полезно за всички съфорумци - не купувайте от магазина в мола, а от магазина до ЖП гарата.
    Познавам Явор Атанасов - беше заместник управител в Пикадили....от общ работник-управител....нищо не разбира от телевизори.

На официалната германска страница няма ъпдейт за 145, но на руската и турската има за 144

LC-32LE144E Software Version 1.11 Software Version 1.11

http://www.sharp.de/cps/rde/xbcr/doc...og-2013-de.pdf
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-12-13 в 21:52.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Минск , завод Хоризонт - конвеера за Sharp
    http://www.horizont.by/index.php?n=1..._from=&ucat=1&

http://www.horizont.by/index.php?pag...ype=LCD&diag=0
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-12-13 в 23:17.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 85 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. Hitachi телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Други телевизори
    Отговори: 341
    Последно: 23-07-21, 18:47
  3. Finlux телевизори
    От yovobg във форум Други телевизори
    Отговори: 587
    Последно: 11-01-21, 00:29
  4. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе