-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
На 12 октомври Sony ще представят първият Google TV
Sony NSX-46GT1 е развит от Mountain View, в сътрудничество на Sony, Intel и Logitech.
Използва операционна система Android 2.1 и процесор Intel Atom CE4100.
http://simplygoogletv.com/2010/09/so...-tv-nsx-46gt1/
http://www.slashgear.com/sony-nsx-46...hdtv-28104940/
-
Привет на всички!
Ако може информация за следното съобщение,което изненадващо се появи на екрана на ТВ SONY KDL 40W5500
"Телевизорът автоматично ще се изключи след малко" и удивителна в червен триъгълник пред съобщението. Доста ме стресна този надпис докато си гледах спокойно мача. Превключих канала и след 15на минути отново се появи. Просто съм доста притеснен. В инструкцията на ТВ то не намерих подобна информация. Ако знаете нещичко ще споделите ли с мен?
-
omax
Случайно телевизорът ти да е свързан към нета ? Ти или някой друг да е пипал таймера за изключване? Остави го да се изключи.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
omax
Случайно телевизорът ти да е свързан към нета ? Ти или някой друг да е пипал таймера за изключване? Остави го да се изключи.
не, не е включен към нета и таймера не е включен. Странно.....изключих го ръчно и около час след това/толкова го гледах преди да легна/не се е появявал този надпис.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от omax
не, не е включен към нета и таймера не е включен. Странно.....изключих го ръчно и около час след това/толкова го гледах преди да легна/не се е появявал този надпис.
Вероятно случайно без да забележиш си пуснал таймера.
Другият вариант е някакъв бъг в софта. Ако решиш-ъпдейтвай го.
http://www.sonydigital-link.com/tvhc...&m=KDL-40W5500
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Първото нещо, което направих беше да погледна таймера, не беше активиран. И след това направих въпросния ъпдейт
Благодаря ти за информацията. Определено ме изправи на нокти този надпис. Дано не се появява отново.
-
Сега пък ново 20....
В стенбай режим, когато го изключа от дистанционното, след определен период започва да се чува определено прицъкване /извинявам се за израза но това е най-близкото описание/ като при включване и изключване и червения диод на ТВ-то започва да примигва.
Четох в инструкцията, че когато примигва, но по време на работа, ТВ-то си прави някаква самодиагностика.
Баси, май ще се слага в кашона и в Техномаркет.....:-(
Към ТВ то са включени само антена и 1 HDMI от ресивъра....
Примигванията са точно 10, след което следва пауза от 2 секунди и отново 10 примигвания.
-
Миганията показват някакъв проблем. Опитай с изключен антенен кабел- дали пак се появява този това.
-
Здравейте, аз от вчера имам аналогичен проблем ( 10 примигвания, 2 секунди пауза, 10 примигвания...) с KDL-32W5500 (фирмуер PKG1.741EA). Телевизорът е на 10 месеца. Сервизното меню е регистрилало 6 броя от тази грешка:
010 DTT_WD ххххххххх ххххххххх ххххххххх 06
От един час съм извадил антенния кабел и за сега не са се повторили миганията.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от DarkAvenger
Здравейте, аз от вчера имам аналогичен проблем ( 10 примигвания, 2 секунди пауза, 10 примигвания...) с KDL-32W5500 (фирмуер PKG1.741EA). Телевизорът е на 10 месеца. Сервизното меню е регистрилало 6 броя от тази грешка:
010 DTT_WD ххххххххх ххххххххх ххххххххх 06
От един час съм извадил антенния кабел и за сега не са се повторили миганията.
Има някакво статично електричество по антената ,което влияе на телевизора. Прегледайте как са ви монтирани и свързани антените-изолирайте ги от метални повърхности като парапета на терасата или ламаринен покрив.
/погледнете и буксите/.
Виждал съм хора които заземяват климатици /уредите си/ към водосточната тръба ,а тя опира в терасата. Така при пробив в уредите тече ток по тръбата.
-
Здравей,аз имам същия проблем с телевизора от вчера ,премигванията на сензора са също 10,последвани от 2 секунди пауза и пак наново.Незнам дали проблема е за техник,ти консултира ли се вече?!
-
Случайно да сме на един кабелен оператор - СКК? Според мен hristoslav2 е прав - статично електричество или някакъв друг постоянотоков сигнал върви по кабела. Утре ще пробвам с галваничен разделител и ще ви кажа резултата. Мисля си, че е лъжлива тревога.
-
-
Утре ще ходя до сервиза на Sony да питам какъв е проблема и налага ли се ремонт и ще пиша веднага като разбера,на какво се дължат тези 10 поредни премигвания през интервал от две секунди....
-
От каде да сваля за KDL-32V4500 firmware?