Страница 18 от 119 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    lazarus 18 hristoslav2гледах 52W5500 и леко червенееха лицата на хората може ли този проблем да е бил само в този тв или всички от този модел са така и може ли да се опрови по някакъв начин
    Може да е било от сигнала, от настройките, от плеъра, от светлината в магазина или пък субективно внушение ако си сравнявал със сеседен "по-син" модел.
    Спокойно, телевизора може да се настрои да показва перфектно цветовете.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

благодаря ти
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Може да е било от сигнала, от настройките, от плеъра, от светлината в магазина или пък субективно внушение ако си сравнявал със сеседен "по-син" модел.
    Спокойно, телевизора може да се настрои да показва перфектно цветовете.
    благодаря ти много поръчвам го тогава.а за настроиките да показва перфектно цветовете,ти си ми спасението.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

днес от сигурен източник разбрах че средата на февруари новите модели на SONY ще са по магазините.дори ги има вече на саита им.и oт старите наи вероятно няма да зареждат повече.че сe чудия (еквивалента)наследника на 52W5500 на каква цена ще е?дали не избързах с поръчката на 52w5500.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

някои има ли идея по въпроса

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Информацията ти е вярна-но за цените ще трябва да почакаш.със сигурност ще са от порядъка на 2500-2700лв за 40" -ият наследник на W серията

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз не виждам какво ново има в W58xx моделите ако за тях става дума. Това не са нови серии, а само "фейслифт".

8.  

9. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Сигурно говори за тези модели.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е друго нещо.
    За пръв виждам модел на Сони, който да ми хареса на външен вид. Поне на снимка.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

От лично наблюдение върху моделите на Сони, мога да направя заключение,
    че след постигнатото уникално/триизмерно качество (Pin Sharp Pixel Matrix) при HD сигнал само в модела 46W4000, но с уговорката само за стационарно видео
    (до сега не съм виждал модел на Сони, който да не тресе и да няма проблем с обработката на движещи се кадри дори и с 200 Hz)
    Единственното хубаво при Сони модификациите пак не е тяхно, а именно матриците на Самсунг (S-PVA). То матрици, хубаво но като няма читава обработка на сигнала пак се превръща в лошо. Интересно е дали тази тегоба при легендарната марка ще отпадне с новите и модели за 2010?

http://www.hifinews.ru/article/details/10334.htm

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Виж че всички се опитват да предлагат разни шарении и гръмки теермини. Нали се сещаш, че 99% от потребителите не знаят какво е "SD обработка"? Нали има Full HD 3D, Giga Contrast, Motionflow 200Hz PRO, Intelligent Dynamic LED, "най-бялото бяло и най-черното черно". Виж как звучи само.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ivodivo ако искаш нещо много добре балансирано м/у SD/HD с поне 2 нива по-качественна картина с отлична SD обработка, то ако сега щях да избирам - модела щеше да е Samsung 46B652. Опитах се да имам 46' LCD от тази марка серии W4000/4500/5500 но уви има още какво доста да дооправят в моделите си за да ги изтрая (лично мнение).

14.  

15. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    ivodivo ако искаш нещо много добре балансирано м/у SD/HD с поне 2 нива по-качественна картина с отлична SD обработка, то ако сега щях да избирам - модела щеше да е Samsung 46B652. Опитах се да имам 46' LCD от тази марка серии W4000/4500/5500 но уви има още какво доста да дооправят в моделите си за да ги изтрая (лично мнение).
    Ами от моите наблюдения на LCD-та и аз на 46B650 съм се спрял но все още се лутам и оглеждам и другите като алтернатива (понеже съм планувал за април покупката)...

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ivodivo много правилно си се ориентирал! Това е времето на "Коледното" намаление в България, да малко и е минало времето на Коледа, но знаеш как е с българския реотан - трудно загрява. Изчакай смело и точно тогава цените падат максимално в освобождаване на място за таз годишните нови модели.

17. VTL
    VTL е офлайн

Тук е от
    Jan 2010

soon правиш доста смело изказване за телевизорите на Sony

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Направо ме отказа от 46W5500 с този пост за недобрата обработка на СД сигнал...
    Нещата не са толкова лоши. При моделите с Bravia 3 нещата са добре.
    При SD материал, Сони-то не отстъпва по скалиране на В650. При деинтерлейсинга е една идея назад. Така или иначе Сони вдогнаха нивото много по този показател спрямо по-старите модели 4000/4500. Те си бяха само за HD сигнал. Явно им е дошъл акъла, че хората още години наред ще ползват предимно SD signal.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 119 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе