здравеите момчета днес наи сетне взех тв 52W5500 за което страшно много благодаря на всички и наи вече на lazarus 18 сега обаче като чета по горните коментари малко се натажавам че сони не стрували.
здравеите момчета днес наи сетне взех тв 52W5500 за което страшно много благодаря на всички и наи вече на lazarus 18 сега обаче като чета по горните коментари малко се натажавам че сони не стрували.
ЕЕЕ, честито! ГОляма дилема беше твоето. Дано си доволен, модела е наистина добър.Първоначално публикувано от venci79
Венци със здраве да си го гледаш!Първоначално публикувано от venci79
С какъв сигнал си на СД? Пиши за впечетления...
еми дори не съм го пуснал още.казаха 2 часа да не се пуска от вкарването в стаята.сега съм на наи-обикновенна кабелна и утре ще ходя да вида и за цифрова.отивам да го пусна и ...забравили са да ми сложат захранващият кабел в кашона.дали мога да ползвам от друг тв сони примерно по-малък кaто инчове и различен модел,докато ми пратят моя от София.някои да помогне дали мога да ползвам от друг тв сони примерно по-малък кaто инчове и различен модел,докато ми пратят моя от София.
Купил си един от най-добрите модели LCD на пазара към този момент, без LED. Дълго да го ползвашПървоначално публикувано от venci79
много благодаря за тези пари и инчове маи няма добър LEDПървоначално публикувано от archibal
Здравеите проблема ми е че от телевизора ми се чува силно пукане при пускане.Знам че ще кажете ,че е от от пластмасите по него вследствие на разширение и свиване, но мисля че не е от това.Моля някой ако има същия да сподели как е при него.Ако съм объркал раздела моля да ме извините.
първи отзиви пуснах 52W550 телевизора на аналоговата кабелна качеството е по лошо от другият ми телевизор пак сони но 32 и които и с кинескоп.чакам цифровата на кеибълтел до дни и ще пиша.също ще вземам WD TV2 и пак ще дам отзиви.
venci79 честито за покупкатаПървоначално публикувано от venci79
/не слушай soon - понякога прекалява/
Нормално е картината да е ужасна при такъв диагонал като твоят с аналогов SD сигнал.Пусни си цифрова кабелна и намери HD програмите.
За да разбереш какво е картина-пусни си HD сигнал от блу-рей плейър или някой HD филм от компа и се отдалечи на 3,50 метра![]()
благодаря ти hristoslav2 за хубавите думи като взема WD TV2 ще пиша.няма да е като блу-рей плейър но ще се доближава предполагам.иначе аз щях да вземам 50V10 по твои съвет и на lazarus 18 но бяха свършили в зора и техномаркет а там имах възможност да ползвам отстъпка.
Е може би трябваше да го поръчаш и да почакаш да го доставят. Не е болка за умиранеРадвай се на това което имаш
![]()
Нали отчиташ факта, че единия е почти 2 пъти по-голям? Ако ше ги сравняваш застани на 2 пъти по-голямо разстояние спрямо 32-ката и тогава преценявай. Гадния аналогов сигнал, разпънат на 52 инча никога няма да изглежда добре, особено ако си на 2-3 метра от екрана. Със цифровата ще е малко по-добре, но не очаквай чудеса също. Все пак и при нея сигнала е с ниска резолюция и голяма компресия.Първоначално публикувано от venci79
Като сложиш WDTV и му пуснеш поне 720р файл ще разбереш какво си купил.
ами казаха че в никои от техните магазини го нямат а от сонито бяха остaнaли само 2 eдин във Видин и 2 в София.Първоначално публикувано от hristoslav2
venci79 и за всички останали:
Извинявам се ако съм засегнал вашите лични предпочитания и с това допринесъл за допълнително объркване и дисконфорт на очите Ви!
От моите постоянни и реални наблюдения (абстрахиран от налаганите шаблонни привички в разбирането на това какво е "вярно или не") смея да твърдя, че истината в тези технологии в повечето случаи е далече от реалността! Който се съмнява в приценките ми нека иде с ръка на сърцето и провери твърденията ми дали са верни. Повечето хора нямат нужното усещане за "да" и "не" и се водят по течението до момента на разбирането им за истината, но уви късно. Форумите имат смисъла тогава, когато в тях има повече различни мнения. И както е казал разказвача: Истината е някъде там на м.....а си. Принципа на добрите е: Прави добро (дай съвет и спаси от прецакване незнаещия) ... дори и не поискано! Който може нека да помага! А за моята любима марка Sony, ами бяха дълго време най-добрите, но не и сега.
soon кое е любимата ти марка тогава? Но дано да е някоя от по земните и достъпни за такива като нас обикновения потребител....