Страница 19 от 119 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

здравеите момчета днес наи сетне взех тв 52W5500 за което страшно много благодаря на всички и наи вече на lazarus 18 сега обаче като чета по горните коментари малко се натажавам че сони не стрували.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    здравеите момчета днес наи сетне взех тв 52W5500 за което страшно много благодаря на всички и наи вече на lazarus 18 сега обаче като чета по горните коментари малко се натажавам че сони не стрували.
    ЕЕЕ, честито! ГОляма дилема беше твоето. Дано си доволен, модела е наистина добър.

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Венци със здраве да си го гледаш!
    С какъв сигнал си на СД? Пиши за впечетления...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

еми дори не съм го пуснал още.казаха 2 часа да не се пуска от вкарването в стаята.сега съм на наи-обикновенна кабелна и утре ще ходя да вида и за цифрова.отивам да го пусна и ...забравили са да ми сложат захранващият кабел в кашона.дали мога да ползвам от друг тв сони примерно по-малък кaто инчове и различен модел,докато ми пратят моя от София.някои да помогне дали мога да ползвам от друг тв сони примерно по-малък кaто инчове и различен модел,докато ми пратят моя от София.

6. Тук е от
    Oct 2002

Купил си един от най-добрите модели LCD на пазара към този момент, без LED. Дълго да го ползваш

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от archibal
    Купил си един от най-добрите модели LCD на пазара към този момент, без LED. Дълго да го ползваш
    много благодаря за тези пари и инчове маи няма добър LED

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Здравеите проблема ми е че от телевизора ми се чува силно пукане при пускане.Знам че ще кажете ,че е от от пластмасите по него вследствие на разширение и свиване, но мисля че не е от това.Моля някой ако има същия да сподели как е при него.Ако съм объркал раздела моля да ме извините.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

първи отзиви пуснах 52W550 телевизора на аналоговата кабелна качеството е по лошо от другият ми телевизор пак сони но 32 и които и с кинескоп.чакам цифровата на кеибълтел до дни и ще пиша.също ще вземам WD TV2 и пак ще дам отзиви.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

първи отзиви пуснах 52W550 телевизора на аналоговата кабелна качеството е по лошо от другият ми телевизор пак сони но 32 и които и с кинескоп.чакам цифровата на кеибълтел до дни и ще пиша.също ще вземам WD TV2 и пак ще дам отзиви.
    venci79 честито за покупката
    /не слушай soon - понякога прекалява/
    Нормално е картината да е ужасна при такъв диагонал като твоят с аналогов SD сигнал.Пусни си цифрова кабелна и намери HD програмите.
    За да разбереш какво е картина-пусни си HD сигнал от блу-рей плейър или някой HD филм от компа и се отдалечи на 3,50 метра

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

благодаря ти hristoslav2 за хубавите думи като взема WD TV2 ще пиша.няма да е като блу-рей плейър но ще се доближава предполагам.иначе аз щях да вземам 50V10 по твои съвет и на lazarus 18 но бяха свършили в зора и техномаркет а там имах възможност да ползвам отстъпка.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Е може би трябваше да го поръчаш и да почакаш да го доставят. Не е болка за умиране Радвай се на това което имаш

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нали отчиташ факта, че единия е почти 2 пъти по-голям? Ако ше ги сравняваш застани на 2 пъти по-голямо разстояние спрямо 32-ката и тогава преценявай. Гадния аналогов сигнал, разпънат на 52 инча никога няма да изглежда добре, особено ако си на 2-3 метра от екрана. Със цифровата ще е малко по-добре, но не очаквай чудеса също. Все пак и при нея сигнала е с ниска резолюция и голяма компресия.
    Като сложиш WDTV и му пуснеш поне 720р файл ще разбереш какво си купил.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Е може би трябваше да го поръчаш и да почакаш да го доставят. Не е болка за умиране Радвай се на това което имаш
    ами казаха че в никои от техните магазини го нямат а от сонито бяха остaнaли само 2 eдин във Видин и 2 в София.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

venci79 и за всички останали:
    Извинявам се ако съм засегнал вашите лични предпочитания и с това допринесъл за допълнително объркване и дисконфорт на очите Ви!
    От моите постоянни и реални наблюдения (абстрахиран от налаганите шаблонни привички в разбирането на това какво е "вярно или не") смея да твърдя, че истината в тези технологии в повечето случаи е далече от реалността! Който се съмнява в приценките ми нека иде с ръка на сърцето и провери твърденията ми дали са верни. Повечето хора нямат нужното усещане за "да" и "не" и се водят по течението до момента на разбирането им за истината, но уви късно. Форумите имат смисъла тогава, когато в тях има повече различни мнения. И както е казал разказвача: Истината е някъде там на м.....а си. Принципа на добрите е: Прави добро (дай съвет и спаси от прецакване незнаещия) ... дори и не поискано! Който може нека да помага! А за моята любима марка Sony, ами бяха дълго време най-добрите, но не и сега.

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

soon кое е любимата ти марка тогава? Но дано да е някоя от по земните и достъпни за такива като нас обикновения потребител....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 119 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе