Така,ето какво направих.Докарах друг телевизор от съседите.Вкарах модула от сонито и няма никакъв проблем а със втория модул сонито отново няма картина(само говор) и то само на тези две програми.Дали причината не е все пак в тв?
Така,ето какво направих.Докарах друг телевизор от съседите.Вкарах модула от сонито и няма никакъв проблем а със втория модул сонито отново няма картина(само говор) и то само на тези две програми.Дали причината не е все пак в тв?
SONY BRAVIA KDL-26B4030K Service mode
Got it working - Was told I hade to put the TV-set in ANALOG mode to activate the Service menu - ig. the correct sequence is:
1. Go to Analog mode
2. Press "standby"
3. Press "I+", "5", "Vol+" & "standby" - now you get directly into the Service menu with the "TT_ _" in upperright corner.
има нов фърмуер за 40W5500.......
40W5500 old firmware version PKG1.570EA
http://support.sony-europe.com/TV/do...W_Bravia1570EA
40W5500 new firmware version PKG1.600EA
http://support.sony-europe.com/TV/do...W_Bravia1600EA
Съответни модели
* KDL-22E5300 / E5310
* KDL-32E5500 / E5510 / E5520 / V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740/
* KDL-37V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740 /
* KDL-40E5500 / E5510 / E5520 / V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740 / WE5 / Z5500 / Z5710
* KDL-46V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740 / WE5 / Z5500
* KDL-52V5500 / V5610 / W5500 / Z5500
Относно серии W5800 / Z5800
http://presscentre.sony.eu/content/d...ReleaseID=4759
Христославе има ли някакви подобрения в новия софтуер за да знам да го слагам или не.С (PKG1.570EA-KDL-37V5500), съм в момента,ама доста треперене беше да не изгасне тока по време на предишната актуализация.Поздрави
Какво точно представлява настройката - Motionflow - Силно, Нормално, Изкл. (не виждам промяна на картината)
Това са ти всъщност т.нар. 100Hz.Първоначално публикувано от koko_k
Не зная -не съм собственик на Sony. Ако имаш проблеми с тока си вземи един UPS.Актуализацията трае около 2-3 минути.Първоначално публикувано от rds
Имам проблем със Sony 32W5500, от скоро го имам, на кабелна Евроком съм /цирфова/, и при превключването на каналите горе в леви ъгъл, където по принцип се появява името на предаването, за секунди изписва няма сигнал и тогава изписва предаването. Това го прави при превключването на всички канали с изключение на канал 1, БиТиВи, и Нова, Дайте съвет дали е от кабелната или е от телевизора. Обаждах се в Еврокома и ми казаха , че това не е техен проблем, Има ли някой котй е наясно с това. Благодаря ви предварително
С кам модул ли си, или с "устройство" от оператора? Пробва ли на аналогов сигнал дали го прави?
С модул, койте се включва направо в телевизора, А в аналоговия режим не го прави, защото там не изписва името на предаването, А и като изпише името/при цифровата/, се появява този надпис НЯМА СИГНАЛ, има забавяне от няколко секунди докато се появи картината, и след това пак изписва името на предаването, А и това забавяне е повече от нормалното
Забележката ти за аналоговата е абсолютно основателна- забравих, че там няма EPG и съответно няма как да изписва програмата! Сега по същество- когато моя модул "загрее" започва да отваря бавно програмите, а някои от тях изобщо не може. Тогава обикновено гася ТВ вадя модула и размествам картата. В повечето случаи се оправя от раз. Случва се рядко , но го прави. Считам, че проблема е в модула, защото преди да ми кодират програмите гледах без него и нямаше такива проблеми. Дано да съм помогнал, успех!
P.S. Предполагам се досещаш, че за да се установи дали проблема е в ТВ или модула ти трябва човек с абонамент за същия оператор и съответния модул!
Благодаря за съвета, и аз си мислех същото, Имам човек ама е доста далече, но ще го пробвам и ще пиша.
Вече съм горд собственик на sony 40w5500. Ето и моите впечатления за тези няколко дни ползване, надавам се да помогна на бъдещи и настоящи собственици.
Телевизия: Свързах го с кабелната "http://www.cable-sw.net/" , откри всички цифрови канали и радиа + 4 HD канала.Не излизат кодираните като HBO и др. Картината е перфектна, черното си е наистина черно, на по сиви сцени в 2 ъгъла се забелязват малки светли петна ( в ревюто изчетох че това е нормално) не е болка за умиране. Смяната на канали сравнено с старото CRT е по бавна, но сигурно се сивкава. Голям минус на ДУ няма копче за смяна на последния гледан канал !?!?, а много бях си свикнал с него, на кой малоумник от сони е решил че не е нужно...EPG е доста спомага макар че прави много грешки но си е голяма екстра.
DLINA: Следващото нещо което направих е да го свържа с рутера DLINK, без проблеми тв се настрои а Windows 7 го откри сам. От PC пробвах да пусна различни формати всичко плейва с вградения плеар става малко бавно но става вкл. и mkv но с лошо качество излиза. Сега голяма изненада (поне за мен) ТВ ми намери РС и мога да си разглеждам всички папки, отвара си снимки без проблем, пак е бавно но друго си е усещането с ДУ да се ровиш на ПС![]()
Джажи : 5-6 вградени една съвестна няма, а и няма добавяне, което ме учуди защото на страницата на сони пише, че може !?!? Опитах се да настроя RSS на бг сайт не става, поддържа само UTF-8 (unicode), пробвах с чужд сайт и блокира, премахнах я, и сега не ми дава вече RSS джажаНякои ако знае как си добавят да сподели.
Връзка с PC през HDMI: Понеже ми е стара видеокартата nvidia gs7600 и няма hdmi взех от Калфланд преход dvi > hdmi (6 лв.) и 5 метра HDMI кабел (21 лв.). Качеството е просто супер, опасявах се че може да има проблем заради дългия кабел но и 720p и 1080p няма насичане никакво или проблеми.
Това е засега, дано съм бил полезен.
Здравейте.
един приятел си е купил този телевизор. има си УСБ но като влезнем в флашката не ни показва филмите.показва празна папка.
дали трябва да се активира нещо като скрито меню за плейване на ДИВ Х, или няма такава опция изобщо?
В какъв формат са филмите? Прочели ли сте какви формати поддържа модела през USB?