Страница 20 от 119 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

ivodivo до сега съм ползвал Samsung 46M86, Sony 46W4000, Philips 42PFL7603.
    Сега съм с това "дърво":
    http://www.p4c.philips.com/files/4/4...12_pss_bul.pdf

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

soon аз не разбирам въобще от техника и за това не мога да споря.просто попитах до 4000лв кое е наи доброто и ми бяха предложени панасоника и сонито.като отидох в зора и техномаркет кадето ползвам отстъпка,панасоника вече беше свършил в цяла България а от сонита само 3 броики останали и аз взех едната.гледам като твоя е 5300лв а представям си ако е колкото моя диагонал 52 колко ще е

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

venci79 за съжаление някой неща струват доста солено, но какво да се прави - качеството иска жертви.
    За избора си несъжалявай! Модела е много добър, но когато казвам, че нещата при Sony са се променили имам предвид конкретни
    незадоволителни резултати при моделите им от 2008/09. Все пак на доста производители кризата им се отрази доста зле.
    Със здраве на си го гледаш и не му мисли много! Виждам, че много хора незабелязват нищо от това за което си пишем тук.

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    ivodivo до сега съм ползвал Samsung 46M86, Sony 46W4000, Philips 42PFL7603.
    Сега съм с това "дърво":
    http://www.p4c.philips.com/files/4/4...12_pss_bul.pdf
    Много ги сменяш. Аз ако почна така да ги сменям жена ми ще се озадачи дали няма да сменя и нея! Това в кръга на шегата...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

здравеите знаете ли как да влезна на 2 страница в сервизното меню на телевизор 52W5500 щото искам да вида колко часа е работил в магазина.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Много ги сменяш. Аз ако почна така да ги сменям жена ми ще се озадачи дали няма да сменя и нея! Това в кръга на шегата...
    Ами остава само да ти пожелаем-нова година ,нов късмет...нов телевизор.....нова жена /амортизира се все пак /

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сервизни менюта на Сони
    http://elektrotanya.com/?q=showresult

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

взех си САМ модул и карта на СаbleTEL-109лв и първите ми впечатления са че на цифров сигнал картината е малко по-добра от на аналогов.а аз очквах доста повече.единствено 2та HD канала бяха добре но те пък не излизат при БЪРЗО СКАНИРАНЕ.но пък на ПЪЛНО СКАНИРАНЕ ми излезноха само те и канала които рекламира платените канали.след повторно ПЪЛНО СКАНИРАНЕ не ми излезноха HD а другите програми излезноха но разбъркани.после пак пробвах ПЪЛНО СКАНИРАНЕ и пак разбъркани и без HD каналите.после още няколко проби и по 2та начина но нещата си останоха пак така.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    взех си САМ модул и карта на СаbleTEL-109лв и първите ми впечатления са че на цифров сигнал картината е малко по-добра от на аналогов.а аз очквах доста повече.единствено 2та HD канала бяха добре но те пък не излизат при БЪРЗО СКАНИРАНЕ.но пък на ПЪЛНО СКАНИРАНЕ ми излезноха само те и канала които рекламира платените канали.след повторно ПЪЛНО СКАНИРАНЕ не ми излезноха HD а другите програми излезноха но разбъркани.после пак пробвах ПЪЛНО СКАНИРАНЕ и пак разбъркани и без HD каналите.после още няколко проби и по 2та начина но нещата си останоха пак така.
    Можеше да не им даваш 109лв. има магазини където САМ Conax smit струва 84лв. с ДДС . При Кейбълтел HD каналите са с друга модулация-256Qam от нормалните пакети - 64Qam. Затова опитай да хванеш автоматично нормалните пакети ,а после "ръчно" добави HD - начална честота 170Мхц. скорост 6875 модулацията 256 . Каналите ще трябва да си ги преподредиш , виж в мануела как става.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

благодаря ти много nkd.а какво е мануела?

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    благодаря ти много nkd.а какво е мануела?
    Става дума за ръководството за употреба.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте!
    Някой знае ли как се оправя проблема на LCD Сони при който аналоговите канали след време се губят и трябва да се прави наново сканиране за тях?

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

още малко ревю 52W5500- няма опция на дистанционното за връщане на канала които съм гледал преди това?старото ми 6,7 г. сони има дори пробвах с неговото дистанционно и таз фунция си сработи веднага при новият тв.а при новото въобще няма такова копче.четох и в упътването но не намерих за такава опция.другото дразнещо нещо е много бавното сменяне на каналите при цифровата телевизия около 3 сек. малко по-бързо става на аналоговата а на старият ми кинескоп още по бързо пак при аналоговата.много е дразнещо да чакаш на всяко превключване на следващият канал по 3 секунди докато се покаже картината.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

някои знае ли дали ще има разлика в качеството на картината при модулите които дават кеибълтел за тяхната цифрова телевизия и CONAX Smit примерно или друг по хубав CAM модул пак на кеибълтел цифровата.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

venci79, няма да има разлика в качеството.
    Смяната на каналите отнема наистина поне 2-3 сек. при цифрова ТВ. Дори да ползваш външния приемник пак ще е в тоя порядък.
    Със всичко се свиква. Не е болка за умиране.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 119 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе