ivodivo до сега съм ползвал Samsung 46M86, Sony 46W4000, Philips 42PFL7603.
Сега съм с това "дърво":
http://www.p4c.philips.com/files/4/4...12_pss_bul.pdf
ivodivo до сега съм ползвал Samsung 46M86, Sony 46W4000, Philips 42PFL7603.
Сега съм с това "дърво":
http://www.p4c.philips.com/files/4/4...12_pss_bul.pdf
soon аз не разбирам въобще от техника и за това не мога да споря.просто попитах до 4000лв кое е наи доброто и ми бяха предложени панасоника и сонито.като отидох в зора и техномаркет кадето ползвам отстъпка,панасоника вече беше свършил в цяла България а от сонита само 3 броики останали и аз взех едната.гледам като твоя е 5300лв а представям си ако е колкото моя диагонал 52 колко ще е![]()
venci79 за съжаление някой неща струват доста солено, но какво да се прави - качеството иска жертви.
За избора си несъжалявай! Модела е много добър, но когато казвам, че нещата при Sony са се променили имам предвид конкретни
незадоволителни резултати при моделите им от 2008/09. Все пак на доста производители кризата им се отрази доста зле.
Със здраве на си го гледаш и не му мисли много! Виждам, че много хора незабелязват нищо от това за което си пишем тук.
Много ги сменяш. Аз ако почна така да ги сменям жена ми ще се озадачи дали няма да сменя и нея! Това в кръга на шегата...Първоначално публикувано от soon
здравеите знаете ли как да влезна на 2 страница в сервизното меню на телевизор 52W5500 щото искам да вида колко часа е работил в магазина.
Ами остава само да ти пожелаем-нова година ,нов късмет...нов телевизор.....нова жена /амортизира се все пакПървоначално публикувано от ivodivo
/
Сервизни менюта на Сони
http://elektrotanya.com/?q=showresult
взех си САМ модул и карта на СаbleTEL-109лв и първите ми впечатления са че на цифров сигнал картината е малко по-добра от на аналогов.а аз очквах доста повече.единствено 2та HD канала бяха добре но те пък не излизат при БЪРЗО СКАНИРАНЕ.но пък на ПЪЛНО СКАНИРАНЕ ми излезноха само те и канала които рекламира платените канали.след повторно ПЪЛНО СКАНИРАНЕ не ми излезноха HD а другите програми излезноха но разбъркани.после пак пробвах ПЪЛНО СКАНИРАНЕ и пак разбъркани и без HD каналите.после още няколко проби и по 2та начина но нещата си останоха пак така.
Можеше да не им даваш 109лв. има магазини където САМ Conax smit струва 84лв. с ДДС . При Кейбълтел HD каналите са с друга модулация-256Qam от нормалните пакети - 64Qam. Затова опитай да хванеш автоматично нормалните пакети ,а после "ръчно" добави HD - начална честота 170Мхц. скорост 6875 модулацията 256 . Каналите ще трябва да си ги преподредиш , виж в мануела как става.Първоначално публикувано от venci79
Става дума за ръководството за употреба.Първоначално публикувано от venci79
Здравейте!
Някой знае ли как се оправя проблема на LCD Сони при който аналоговите канали след време се губят и трябва да се прави наново сканиране за тях?
още малко ревю 52W5500- няма опция на дистанционното за връщане на канала които съм гледал преди това?старото ми 6,7 г. сони има дори пробвах с неговото дистанционно и таз фунция си сработи веднага при новият тв.а при новото въобще няма такова копче.четох и в упътването но не намерих за такава опция.другото дразнещо нещо е много бавното сменяне на каналите при цифровата телевизия около 3 сек. малко по-бързо става на аналоговата а на старият ми кинескоп още по бързо пак при аналоговата.много е дразнещо да чакаш на всяко превключване на следващият канал по 3 секунди докато се покаже картината.
някои знае ли дали ще има разлика в качеството на картината при модулите които дават кеибълтел за тяхната цифрова телевизия и CONAX Smit примерно или друг по хубав CAM модул пак на кеибълтел цифровата.
venci79, няма да има разлика в качеството.
Смяната на каналите отнема наистина поне 2-3 сек. при цифрова ТВ. Дори да ползваш външния приемник пак ще е в тоя порядък.
Със всичко се свиква. Не е болка за умиране.