Страница 22 от 119 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от soon
    От лично наблюдение върху моделите на Сони, мога да направя заключение,
    че след постигнатото уникално/триизмерно качество (Pin Sharp Pixel Matrix) при HD сигнал само в модела 46W4000, но с уговорката само за стационарно видео
    (до сега не съм виждал модел на Сони, който да не тресе и да няма проблем с обработката на движещи се кадри дори и с 200 Hz)
    Единственното хубаво при Сони модификациите пак не е тяхно, а именно матриците на Самсунг (S-PVA). То матрици, хубаво но като няма читава обработка на сигнала пак се превръща в лошо. Интересно е дали тази тегоба при легендарната марка ще отпадне с новите и модели за 2010?
    drecolli виж по горе написаното и провери на място дали е така .aз имам 52W5500 но не ми остава време да пусна някои мач или екшън да видя вярно ли е по-горното твърдение. казвам ти та да не робуваш на никоя марка .гледах един път на цифровата ски спускане и маи наистина го има тоз проблем с тресенето може и да си внушавам или всички телевизори да са така. така че отиваи на място и си вземи предварително нещо да пуснеш бързо движещи се обекти ли незнам (нещо на което да си проличи има ли тресене) нo нека специалистите те посъветват, има няколко човека които наистина разбират доста.
    http://www.hifinews.ru/article/details/10334.htm

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

v5500 е без 100Hz.
    Според мен най-важния параметър е размера, после процесинга и накрая херците като е добре да са 100.
    52W5500 е най-добрия вариант.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Благодаря за отговорите.
    Нещо съм го пропуснал това с 50Hz във V серията.
    Както отиват нещата ще бъде 46W5500. Може да се понапъна за 52.
    Иначе мисля да го вземам от някое от Технотата. Причината е, че ще бъде на кредит (не ми се вадят толкова пари на куп) а там става лесно кредетирането. И и имам добра кредитна история в ОББ.
    Но може да изчакам за Сони-центъра.

5. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, аз съм нов в този форум, макар че от няколко месеца съм горд собственик на телевизор Sony KDL 37-W5500, Бих искал д апопитам за две неща. Първото става дума за цифрова телевизия. И въпросът ми е за това понеже в магазина ми казаха че мога да гледам само с картата без устройството. Нали има място за карта отзад на Тв-то. Лошото е че като я поставям нещо не тръгва. А устройството не е при мен. Та мисълта ми е може ли грешно да съм я сложил или тоя слот не е за такава карта? Благодаря
    И втория ми въпрос е Понеже зная че може да гледа видео от флашка но трябва да MPEG1 файл, когато направя всичко и започвам да гледам филм, по някое време от филма ТВ-то ми се рестартира. Незнам какъв е този проблем!!! Някой има ли идея ?

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

delgogo, ако си на цифрова КАБЕЛНА трябва картата да се постави в САМодул и тогава в слота на ТВ . Въпросният САМодул или се дава безплатно от кабеларите(Евроком) или се закупува .При сателитна цифрова -Булсат ,ITV твоя модел ТВ не може без външното устройство .

7. Тук е от
    Jan 2010

Благодаря ти за бързия отговор, на кабелна съм. Но се чудя дали не мога да си го купя от някъде този CAM модул.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Естествено , че можеш , но трябва да знаеш някои подробности за начина и системата на криптиране ,която използва твоя кабелен оператор ! Питай ги за това !Може и те да продават !

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от delgogo
    Благодаря ти за бързия отговор, на кабелна съм. Но се чудя дали не мога да си го купя от някъде този CAM модул.
    На коя кабелна си и в кой град?

11. Тук е от
    Jan 2010

Mont 7 Монтана
    Къде ги продават тези модули?
    А по въпроса с рестарта на тв-то все още се чъдя какво може да бъде, дали нещо е станало след като му ъпдейтнах софтуера незнам. Преди това не бях пускал филм с USB затова не мога да разбера защо се рестартва. По някога се случва няколко пъти на филм а по някога не се рестaртира !!!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

за проблема с рестартирането попитай пъдръжката на сайта на Sony

http://www.televisioninfo.com/conten...eview-1470.htm

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Проба

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте.Имам Sony Bravia.Как да го настроя че при включване да включва директно избран от мен вход- AV1 или HDMI например.Сега включва директно аналогов канал.Благодаря.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Защо в анкетата няма опция за 37"?

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Лично според мен това не е много популярен размер като се има впредвид , че 40' е с цена като на 37' , а все пак размера е по-голям !

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ssamm22
    Защо в анкетата няма опция за 37"?
    Благодаря за забележката всичко е оправено и съм нулирал показанията ,така че гласувайте отново благодаря на всеки отзовал се

Цитат Първоначално публикувано от vanka
    Здравейте.Имам Sony Bravia.Как да го настроя че при включване да включва директно избран от мен вход- AV1 или HDMI например.Сега включва директно аналогов канал.Благодаря.
    Не съм попадал на такава настройка-попитай подръжката на имейла-може и да има начин-после сподели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 119 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе