Страница 72 от 119 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Искаш да кажеш че си дал 5 бона за телевизор и ти харесва само това че има 4 ХДМИ входа? Нещо не схващам.....

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Цитат на: boshko22 в 3.05.2010, 17:02
    Забравих да напиша че проблема ми е и в това .че кабелната има HD канали където не са кодирани, а аз не ги отварям, намираги ама няма говор нито картина. Комшията ми има някакъв Самсунг и ги гледа. Може ли някъде в сервизното меню да се отключи този цифров тунер за тези канали.

Сменяй държавите - не мога конкретно да ти отговоря коя да избереше, или скандинавски - Швеция, Норвегия, пробвай и с Швейцария

Телевизора ти май няма HD(MPEG-4) тунер.

Точно така -телевизора е само с МПЕГ-2.Имам го същия Тв и това не е проблем.А и цифровите канали,за разлика от други марки телевизори се откриват без никакъв проблем при посочена страна България.

Може ли някой да ми каже тогава как да ги гледам тези канали, като нямам мпег4, пробвах с държавите, ама нестава
    Моля да ми помогнете
    Благодаря

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма как да стане само с тгелевизора след като нямаш вграден МПЕГ4 декодер. За да ги гледаш ти е нужен външен DVB-C тунер/Set-top-box/.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не можеш да ги гледаш. Трябва ти външен DVB-C с MPEG4 декодер.

6. Тук е от
    Aug 2008

здравейте.след изключване на 40ex500 индикатора /червения/мига 5 пъти и след това прави пауза.какво да направя?

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    здравейте.след изключване на 40ex500 индикатора /червения/мига 5 пъти и след това прави пауза.какво да направя?
    http://support.sony-europe.com/tutor...&m=KDL-40EX500

8.  

9. Тук е от
    Aug 2008

проверих линка но там се споменава за 3 пъти светване на червения индикатор а моя светеше 5 пъти с интервал от 2 секунди.днес телевизора работи но това светене от вчера ме безпокои все още.довечера ще пиша на SONY да видим какъв отговор ще получа.

10. Тук е от
    Aug 2008

Благодарим Ви, че избрахте продуктите на Sony.

В този случай най-добре ще бъде да посетите някой от оторизираните ни сервизи, за да бъде направена диагностика на телевизора. На този линк ще можете да намерите техния списък:
    http://support.sony-europe.com/repai...site=odw_bg_BG

Вашият случай е регистриран при нас с номер 25648960. Ако имате нужда от допълнителна информация, за да обработим по-бързо запитването, моля отговорете ни без да променяте Темата (email Subject).ето това ми отговориха от SONY.ако е някой е запознат с гореспонатия проблем нека каже мнение.моля Христослав и Лазариус да дадат мнение по въпроса.само да кажа че за момента телевизора работи нормално.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Обади се в някой от сервизите. Ако попаднеш на човек, може да знае какво значи това. Във всеки случай не е нормално и не е добре да рискуваш.

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

petrucci, единствената информация, която намирам е доста стара, но може и да има нещо вярно в нея: http://www.techlore.com/article/1544...linking-Codes/

Най-добре е да занесеш телевизора в сервиз, както са те посъветвали от Sony.

13. Тук е от
    Aug 2008

засега мисля да почакам със ремонта защото телевизора си работи без каквито и да е проблеми.все пак съм от провинцията и най близкия сервиз е на 150 км а и там всички знаем как се отнасят с пазенето.щях да забравя да спомена че заради монтажа на стената се принудихме да удължиме захранващия кабел и това може да попречи на гаранцията а не ми се разправя.но телевизора работи вече 3 месеца с този кабел и едва ли проблема е от него.все пак чакам отговор от един сервиз който ще свали нужната информация за премигването на индикатора и тогава ще се реши окончателнокакво да се прави.въпроса е защо сега всичко е наред с телевизора и няма никакви проблеми?дали това изчакване от моя страна може да доведе до по голям ремонт или просто тази индикация нещо се е объркала от интернета и домашния сървър....немога да разбера.помня че сменихме един видео кабел и го поставихме на друго място/не знам в кое гнездо е сложен но преди малко го изкарах оттам/и сложихме кабела на интернета в телевизора след което той си работи нормално до неговото изключване след което се появи въпросната индикация.сега всичко е наред времето ще покаже дали съм постъпил правилно.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Я си представи, че това мигане е, че не му работи някой вентилатор? Рискуваш да го прецакаш повече.
    Никой не говори до разкарване до сервиза. Звъни наред по Сони сервизите и все някой ще ти каже какво значи. Те трябва да имат кодови таблици със индикации какво значи всяко мигане.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това добре , но сервизната информация струва пари т.е. това е един вид диагностика и не всеки ще го направи безплатно ! Дано да има разбрани хора по тези сервизи за да не се разкарва напразно напред-назад 300км ! Най-добре е чрез познат или колега от бранша !

17. Тук е от
    Jul 2009

Колеги, заслужава ли си да дам 160 лева за допълнителната гаранция на SONY, за да стане с 5 години а не с 2 както е сега? Не, че ме е пуснала кризата, но питах един-двама фена на марката и тяхното мнение е, че щом е работил 4 месеца без проблем, значи е "железен"

18. Тук е от
    Aug 2008

сега чакам един отговор от сервиз дано да е надежден.но незнам дали това удалжаване на кабела/захранващия/ще е проблем ако телевизора отиде в сервиз.могат да го тълкуват както си поискат.значи сега ми се обадиха от сервиза и ми казаха че ставало въпрос за някакъв панел/смяна/наложително е.значи най вероятно утре ще пътувам за да го закарам в сервиза.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 119 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе