Страница 58 от 119 ПърваПърва ... 848565758596068108 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от garyhobson
    Дойде време и на мен да се похваля, от вчера съм собственик на 40ЕХ500. Много съм доволен. Искам да благодаря на всички, които си отделят от времето да помагат тук. След прекарани 5 месеца в чакане и четене вече съм сред щастливците останали доволни от избора си и се радвам че не избързах с 40W5500.
    Мога да споделя опита си от пазара вчера. На първият, който ми разпечатаха в магазина на Цариградско (знаем кой е), му пуснах през флашката Burn in Images, които по принцип са за разработване на плазма, но аз ги ползвах за да му видя пикселите и подсветката при различни нива на сиво. При над 50% сиво ужасно се виждаха лампите отзад точно къде са, независимо от увеличаване и намаляване на подсветката (беше едва ли не като зебра екрана). Това при обикновен сигнал или филм няма как да се види. Съответно поисках друга запечатка и тя беше перфектна. Незнам как може да си позволяват сони да пробутват дефектни бройки но....сега тази ще отиде при някой друг който не е бил подготвен като мен. Затова всеки уважаващ се съфорумец от тук следва да бъде подготвен за да не му продават дефекти.
    От тук нататък съм отворен да помагам и да отговарям на въпроси на всички интересуващи се от този модел.

PS 24p demo върви перфектно и през флашката и през HDMI от pc-то, независимо от режима на тв-то. Незнам какви настройки правите и как го гледате.
    От къде може да го изтегля "Burn in Images" и ако може малко повече информация за работата с него?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

garyhobson казваш добре че не избързах сравнявал ли си твоя с 40W5500 щото уж ЕХ500 е копие на W5500.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Това са обикновени jpg файлове с размери 1920х1080 с различни нива на сивото и синьо, зелено и червено. Имаше ги в този раздел на форума преди месец може би, потърсете. Който иска да даде майл на лична, ще му ги пратя.

Venci79 - Да еднакви са, аз се радвам на новия дизайн и медиа плеър на същата цена.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Вижте, това насичане е нормалното кино. С пуснати 100Hz е ненормалното.
    Въпроса е дали при движение на камерата в клипа има неравномерности - т.нар. judder. На всяка секунда има едно подскачане в движението.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

еи сега пробвах с Властелина на пръстените пуснах режим Game и пак насича.може би малко по-малко.еи сега ще си опитам да направия клипче с фото апарата,но някои дя ми прати скаипа си на лични за да му го пратя че аз няма да мога да го кача тук като линк че да видете какво имам на предвид.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Качи го на dox.bg

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ами там пише че може до 1гб а клипчето стана 2,30gb

10. Тук е от
    Mar 2010

Може ли някой да предложи програмка за конвертиране от .mkv в .m2ts ?

11. Тук е от
    Oct 2002

Ето нещо интересно и очаквано
    http://translate.google.com/translat...df&sl=ja&tl=en

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

"...Нормално е да е леко накъсано движението, все пак е 24fps видеото. Не може да върви съвсем "мазно"..."
    Не е никак нормално! При моите тв-та това демо вървят идеално плавно. Абе, тия Сони, тия Сонита.

13. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте пак!
    Надявам се не нахалствам,но може би покрай еуфорията на колегите съфорумци относно новите им придобивки ,някой знаещ и можещ потребител е пропуснал моя въпрос.Накратко:на моето тв (кдл40д350аеп) си гледках цифровата на МСАТ без проблеми,смених страната от България на Финландия и вече не открива никакви цифрови канали.Ресетвах го няколко пъти,пак нищо,държах го изключен-същата работа.Има само аналогова.
    Благодаря предварително!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    "...Нормално е да е леко накъсано движението, все пак е 24fps видеото. Не може да върви съвсем "мазно"..."
    Не е никак нормално! При моите тв-та това демо вървят идеално плавно. Абе, тия Сони, тия Сонита.
    Дори и при изключени Natural Motion и тн. простотии?

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    ами там пише че може до 1гб а клипчето стана 2,30gb
    Запиши по-малко секунди.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от proroka
    Може ли някой да предложи програмка за конвертиране от .mkv в .m2ts ?
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,38902.0.html

17. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Мерси ! Изтеглих и сега разучавам. Интерфейса и е доста объркан, но мерси все пак.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от proroka
    Мерси ! Изтеглих и сега разучавам. Интерфейса и е доста объркан, но мерси все пак.
    Свали си tsMuxer. Супер елементарно е. На теб ти трябва само да смениш контейнера от mkv в m2ts.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе