Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 78 от 135 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница , (САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ) /част 3/

На CES всичките модели ли ще обяват или само флагманите? Не съм ги следял преди и за това и питам. Примерно детайли като това с колко локални блока за затъмнение са, какъв процесор и т.н. предполагам няма да го разберем скоро?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница , (САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ) /част 3/

Не мога да ти дам конкретен отговор...вероятно ще ги обявят по серии като диагонали. Имай в предвид, че обявеното на CES 2014 важи за американският пазар. Техните модели като характеристики са близо до европейските такива.
    LED TVs: Shop, review and buy the best in Bravia flat screen HDTV technologies - Sony US

Европейските модели ще бъдат обявени месец по-късно.
    Sony : : News : Sony Europe Press Centre

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Sony KDL-55W805, 65W855, 55W905 сравнение
    Sony Bravia W805, W55 en W905 tv review: high-end full hd | Hardware.Info Nederland
    превод на англииски
    Google Translate
    превод на български
    Google Translate

таблица
    http://nl.hardware.info/reviews/5082...elijkingstabel

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

6. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте,
    От 2 седмици имам телевизор SONY BRAVIA 40W905a. Като цяло съм много доволен - бих казъл, че надмина всичките ми очаквания.

Имам следното питане:
    През първите няколко дена чрез функцията SEN (Sony Entertainment Network) се показваха изключително много приложения(над 50), но от скоро само стандартните(около 5-6), които са в менюто Home\Приложения. Връзката ми с Интернет е чрез WiFi. Браузърът за WWW си работи без проблем, YouTube също и за това не мисля, че там е проблема. Ако някой е запознат на какво може да се дължи моля да сподели своя опит.
    Благодаря Ви!

7. Member
    Тук е от
    May 2013

Smile Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от unk_expert Виж публикацията
    Здравейте,
    От 2 седмици имам телевизор SONY BRAVIA 40W905a. Като цяло съм много доволен - бих казъл, че надмина всичките ми очаквания.

Имам следното питане:
    През първите няколко дена чрез функцията SEN (Sony Entertainment Network) се показваха изключително много приложения(над 50), но от скоро само стандартните(около 5-6), които са в менюто Home\Приложения. Връзката ми с Интернет е чрез WiFi. Браузърът за WWW си работи без проблем, YouTube също и за това не мисля, че там е проблема. Ако някой е запознат на какво може да се дължи моля да сподели своя опит.
    Благодаря Ви!
    На мен ми се е случвало.
    Пробвай със Системни настройки/Общи настройки /Фабрични настройки. Това ще върне фабричните настройки на телевизора.
    Ъпдейтвал ли си софтуера?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-01-14 в 18:16.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    На мен ми се е случвало.
    Пробвай със Системни настройки/Общи настройки /Фабрични настройки. Това ще върне фабричните настройки на телевизора.
    Ъпдейтвал ли си софтуера?
    Софтуера се ъпдейтва сам още през първата седмица, след което забраних тази опция. В момента е с версия PKG4.001EUA.
    Да върна фабричните настройки бе първото нещо, което направих, но нещата не се промениха. Нещо повече - понякога натискането на бутона SEN не отваря нищо а изписва "недостъпна", но ако пробвам след 1-2 минути отваря само стандартните приложения, които са от менюто Home\Приложения. В общи линии има доста случайно поведение. Силата на сигнала от WiFi ми е 2-3 деления, но така беше и когато всичко се отваряше.
    При Вас как се оправиха нещата?
    Този пост е редактиран от unk_expert; 06-01-14 в 10:56.

10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Здравейте,

Имам следното питане:
    Благодаря Ви!

Здравей,
    И при мен го имаше този проблем в продължение на няколко дни, въпреки че нямах проблеми с Интернет-а, оправи се от самосебе си. Последно миналата седмица беше така, от 1-2 дена работи. Предполагам, че самият SEN се губи, и проблема не е в твоя телевизор.

11. Member
    Тук е от
    May 2013

Софтуера се ъпдейтва сам още през първата седмица, след което забраних тази опция. В момента е с версия PKG4.001EUA.
    Да върна фабричните настройки бе първото нещо, което направих, но нещата не се промениха. Нещо повече - понякога натискането на бутона SEN не отваря нищо а изписва "недостъпна", но ако пробвам след 1-2 минути отваря само стандартните приложения, които са от менюто Home\Приложения. В общи линии има доста случайно поведение. Силата на сигнала от WiFi ми е 2-3 деления, но така беше и когато всичко се отваряше.
    При Вас как се оправиха нещата?
    Ами аз мисля че е свързано с версията на софтуера, и в една от версиите го имах този проблем, след ъпдейт се оправи.

12. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от miroslav.simeonov Виж публикацията
    Здравей,
    И при мен го имаше този проблем в продължение на няколко дни, въпреки че нямах проблеми с Интернет-а, оправи се от самосебе си. Последно миналата седмица беше така, от 1-2 дена работи. Предполагам, че самият SEN се губи, и проблема не е в твоя телевизор.
    И аз така предполагам.
    А дали е добре софтуера да се обновава автоматично или само ако е необходимо? Аз, както споменах съм забранил автоматичното обновяване по простата причина, че това все пак е рисков момент. Ако в момента на процеса на обновяване тока спре (което при мен се случва често) телевизора може и да не изгрее повече. Вие с коя версия сте?

13. Member
    Тук е от
    May 2013

И аз така предполагам.
    А дали е добре софтуера да се обновава автоматично или само ако е необходимо? Аз, както споменах съм забранил автоматичното обновяване по простата причина, че това все пак е рисков момент. Ако в момента на процеса на обновяване тока спре (което при мен се случва често) телевизора може и да не изгрее повече. Вие с коя версия сте?
    Хм, аз като гледам PKG4.001EUA е последната версия.
    И да, прав си, опасно е да има автоматични ъпдейти ако гасне тока.

Пробвай със Мрежа /Обновяване на интернет съдържанието.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Новите модели на Sony?
    Sony CES 2014 - The latest televisions and more. - Sony US

Като гледам май Sony са се отказали от IPS? И като възможности ми изглеждат по-скоро като refresh на 2013 моделите. Радващото е, че ще ползват същия процесор от 2013 година и се предполага, че отново ще са game friendly с нисък input lag, но общо взето старите мадами с нови парцалки с надути цени.
    Този пост е редактиран от aldokalcone; 07-01-14 в 07:07.

16. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    Новите модели на Sony?
    Sony CES 2014 - The latest televisions and more. - Sony US

Като гледам май Sony са се отказали от IPS? ...
    Как разбра какви ще са панелите?

17. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Ами едва ли има причина да са различни спрямо моделите от 2013 г.

18. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    Ами аз мисля че е свързано с версията на софтуера, и в една от версиите го имах този проблем, след ъпдейт се оправи.
    Вие с коя версия на софтуера сте?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе