На CES всичките модели ли ще обяват или само флагманите? Не съм ги следял преди и за това и питам. Примерно детайли като това с колко локални блока за затъмнение са, какъв процесор и т.н. предполагам няма да го разберем скоро?
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
На CES всичките модели ли ще обяват или само флагманите? Не съм ги следял преди и за това и питам. Примерно детайли като това с колко локални блока за затъмнение са, какъв процесор и т.н. предполагам няма да го разберем скоро?
Не мога да ти дам конкретен отговор...вероятно ще ги обявят по серии като диагонали. Имай в предвид, че обявеното на CES 2014 важи за американският пазар. Техните модели като характеристики са близо до европейските такива.
LED TVs: Shop, review and buy the best in Bravia flat screen HDTV technologies - Sony US
Европейските модели ще бъдат обявени месец по-късно.
Sony : : News : Sony Europe Press Centre
Sony KDL-55W805, 65W855, 55W905 сравнение
Sony Bravia W805, W55 en W905 tv review: high-end full hd | Hardware.Info Nederland
превод на англииски
Google Translate
превод на български
Google Translate
таблица
http://nl.hardware.info/reviews/5082...elijkingstabel
Здравейте,
От 2 седмици имам телевизор SONY BRAVIA 40W905a. Като цяло съм много доволен - бих казъл, че надмина всичките ми очаквания.
Имам следното питане:
През първите няколко дена чрез функцията SEN (Sony Entertainment Network) се показваха изключително много приложения(над 50), но от скоро само стандартните(около 5-6), които са в менюто Home\Приложения. Връзката ми с Интернет е чрез WiFi. Браузърът за WWW си работи без проблем, YouTube също и за това не мисля, че там е проблема. Ако някой е запознат на какво може да се дължи моля да сподели своя опит.
Благодаря Ви!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-01-14 в 18:16.
Софтуера се ъпдейтва сам още през първата седмица, след което забраних тази опция. В момента е с версия PKG4.001EUA.
Да върна фабричните настройки бе първото нещо, което направих, но нещата не се промениха. Нещо повече - понякога натискането на бутона SEN не отваря нищо а изписва "недостъпна", но ако пробвам след 1-2 минути отваря само стандартните приложения, които са от менюто Home\Приложения. В общи линии има доста случайно поведение. Силата на сигнала от WiFi ми е 2-3 деления, но така беше и когато всичко се отваряше.
При Вас как се оправиха нещата?
Този пост е редактиран от unk_expert; 06-01-14 в 10:56.
Здравей,
И при мен го имаше този проблем в продължение на няколко дни, въпреки че нямах проблеми с Интернет-а, оправи се от самосебе си. Последно миналата седмица беше така, от 1-2 дена работи. Предполагам, че самият SEN се губи, и проблема не е в твоя телевизор.
И аз така предполагам.
А дали е добре софтуера да се обновава автоматично или само ако е необходимо? Аз, както споменах съм забранил автоматичното обновяване по простата причина, че това все пак е рисков момент. Ако в момента на процеса на обновяване тока спре (което при мен се случва често) телевизора може и да не изгрее повече. Вие с коя версия сте?
Новите модели на Sony?
Sony CES 2014 - The latest televisions and more. - Sony US
Като гледам май Sony са се отказали от IPS? И като възможности ми изглеждат по-скоро като refresh на 2013 моделите. Радващото е, че ще ползват същия процесор от 2013 година и се предполага, че отново ще са game friendly с нисък input lag, но общо взето старите мадами с нови парцалки с надути цени.
Този пост е редактиран от aldokalcone; 07-01-14 в 07:07.
Ами едва ли има причина да са различни спрямо моделите от 2013 г.