Здравейте. Дойде време за телевизор и искам да се допитам и до Вас за съвет.Търся тв с хубава картина.Не държа да има 3д и там всичките му интернет глезотийки. От всички телевизори, които гледах ,най-много ми харесаха 3 модела.
Sony 32w650
Sony 32w600
Philips 32pfl-4258
Мисля ,че Сонитo малко надделява, но искам и Вие да изкажете мнение.
Телевизорът ще се ползва предимно за филми.Ако се гледа телевизия,то няма да е много и ще е с обикновена антена,но все пак ще се пуска и тя по малко. Като гледам спецификациите на Сонитата,не виждам да имат mpeg4 ,което мисля,че е нужно за гледане на тв от антена.
Другото нещо ,което ме интересува е : кой е най-добрия вариант да си пускам филмите, от начините ,които съм описал по-долу. Имам лаптоп, който обаче няма HDMI изход ,а само VGA.
Като вариант видях ,че може да се върже с някакъв VGA към HDMI конвертор.Малко скъпичко ми се видя този вариант,а и не знам дали все пак се губи от качеството на картината.
Като 2ри вариант мисля да си качвам филмите на flash памет и от нея да ги пускам.И веднага идва въпроса:ако е с флашка,трябва ли тя да е usb 3.0
Като 3ти вариант: имам един стар хард диск 160гб сата. Мога ли да го сложа в една преходна кутия към USB (с отделно захранване) ,и да си пускам филмите направо от харда.
И като 4ти вариант четох нещо за връзване с някаква dlnа връзка, което ако можете малко да ми поясните как точно работи ще съм ви благодарен.
Ще съм благодарен на всякаква информация и съвети.